صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 45

موضوع: پلی استیشن 4 یا ایکس باکس 1 !!!!!!!

عضو انجمن psfa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,559
    تشکر تشکر شده 
    1,718
    تشکر شده در
    1,067 پست

پیش فرض پاسخ : پلی استیشن 4 یا ایکس باکس 1 !!!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    دوستان امروز هر دو دستگاه رو تست کردم و باهاشون بازی کردم برای چند دقیقه ای ! حدودا 30 دقیقه هرکدومو بازی کردم !

چیزایی که مشاهده کردم در فرق این دو کنسول با یک دیگر :

1 - کمتر مواقع کیت کت 2 صدا رو تشخصی نمیده من توی اون زمانی که تست میکردم بعضی وقت ها اصلا به خوبی به دستورات عمل نمیرکد ... هم چنین زمانی که به تلویزوین و ماهواره وصل میشه باید نام دقیق کانال رو بگید مثلا اگه بگید NBC به شبکه نمیره وباید نام کامل شبکه رو همراه با یه جمله تحویلش بدید تا شاید کانال رو پیدا کنه !

2 - در گرافیک XBox و PS4 تغیراتی بسیار زیاد وجود دارد با توجه که از یک چیپست استفاده میکنن فرقای بالایی دارن ! توی Ps4 گرافیک واقعا عالی هست و تمامی رنگ ها به صورت تبیعی هستش اما در مثابل بیشتر رنگ ها در Xbox one غیر طبیعی هست و مخصوصا بازی هایی که در تاریکی انجام میشه (بازی تاریک هست ی به نوعی بازی در محیط شب هست ) مکان های تیره با نور سبز رگ و یا سفید رنگی روشن شده که از طبیعی بودن بازی بسیار کاهش داده ...

در این ویدیو میتونید خودتون ببینید : مقایسه Xbox One با PS۴ در بازی Call Of Duty : Ghosts

3- دسته ها : دسته PS4 بسیار خوش دست هست و کار بااون بسیار راحت هست اما در مقابل دسته Xbox One کمی کار با اون سخت تر هست البته ممکن باشه چون ما بر روی دسته های PS آدت داشتیم این حس رو داشته باشیم !

4 - محیط کاربری : محیط PS4 یکم بد از نصب بازی هیا زیاد شلوق میشه اما در مقابل Xbox one بسیار مرطب هست ! در اینجا باز هم PS4 به نظر من خیلی بهتر کار کرده چون دست رسی به تنظیمات و غیره بسیار راحت هست اما در مقابل رابط کاربری Xbox one بسیار گیج کننده بود ! و بعضی وقت ها توش گم میشدی !

5 - دوربین PS4 به نظر من خیلی بهتر از کیت کت 2 بود چون در کیت کت 2 شاهد این بودم که بعضی وقت ها حرکات دست رو گم میکرد و چند دقیقه زمان میبرد تا مجدد دست و یا بخشی از بدن رو شناسایی کنه اما این ایراد در PS4 دیده نشدش و واقعا عالی بود ...

6 - اینبار PS4 آداپتور آجر مانند خودشو که البته کوچک بود داخل دستگاه جا ساز کرده بود اما در مقابل Xbox one هماننگ یک تکه آجر واقعی ! حتی یکم گنده تر بودش آدابتورش و بسیار جلوه بدی به جاهایی که توی دید بود میداد و به نحوی باید اونو مخفی کنین ! البته کجا مخفی کنیمش معلوم نیست !

7 - زاهر دو کنسول : Ps4 ساخت واقعا علی داره البته مقدرای هم خشن هست ! و هر کجا قرار بگیره جلوه واقعا زیبایی داره اما در مقابل Xbox one شبیه یک تکه بلوک سیمانی گنده بود که با یک تکه آجور گنده همراه شده بود (آجر = آداپتور) !!!!!!!

8 - تنها ایراد PS4 که به چشم خورد این بود که دیسک رو زمانی که در داخل قرار میدید کمی صدای لود دیسکش بالاس البته این مشکل در تمامی کنسول های سونی بوده و به نهوی عادت شده ! البته توجه کنید که بد چند سانیه صداش کم میشه تا جایی که اصلا شنیده نمیشه ! اما در مقابل Xbox این چند ثانیه صدا رو نمیداد فک کنم تنها خوبیش همینه !!!!!!!!

9 - در کل تجربه خیلی خوبی بر روی PS4 داشتم که واقعا یه حس گیمینگ عالی و خواص بود اما واقعا Xbox دلمو زد ! کنسولی که 400 هزار تومن قیمت بالاتری داره کیفیت ساختش کم تره !

10 - فک میکنم بازی ها اول برای PS4 تولید میشه بد برای Xbox One تبدیل میشه ! چون واقعا گرافیکاشون با توجه به یکی بودن چیپ گرافیک فرق های بسیار زیادی داره اون کلیپو ببینید متوجه همه چیز میشید ....
    یکم متعصبانه نظر ندادین؟

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط psfa نمایش پست ها
    یکم متعصبانه نظر ندادین؟

نه والا :D من هر دو کنسول رو خیلی دوست دارم و طرف دار هر دوشون هستم اما واقعا زمانی که باهاشون کار کردم واقعا Xbox One در مقابل PS4 هیچ حرفی برای گفتن نداشت ! موقع کار کردن با Xbox One اصلا یه حس بدی داشتم اصلا خوم نیومد ازش ! قیافه خیلی گنده شبیه بلوک ! آداپتور آجوری زشت !

اما خداییش یه خوبی داشت اونم اینه که تعداد کامل هایی که پشتیبانی میکنه بیشتر از PS هست که اونم زیاد فایده ای نداره !

گرافیک بازی هاشم که اگه اون کلیپو نگاه کنید متوجه میشید 100 درصد اون کلیپ شبیه خود بازی هست و من به شخصه تست کردم و میدونم حرفی برای گفتن وجود نداره !

- - - Updated - - -

باید اینم بگم که سنسور حرکتی Ps4 واقعا عالی کار کرده و عکسالعمل شما رو توی بازی ها بسیار افزایش میده و یه حس خوبی داره .... صفحه تاچ اونم خیلی کم به کار به نظرم میاد بیشتر بدرد وب گردی میخوره فک نکنم تیو بازی کار بردی داشته باشه ...

اسپیکر دسته هم کمی زعیف بود ...

4. تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    102
    تشکر تشکر شده 
    235
    تشکر شده در
    183 پست

من دوتاشون دارم ولی باps3بیشتر حال میکنم

عضو انجمن psfa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,559
    تشکر تشکر شده 
    1,718
    تشکر شده در
    1,067 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Pouria نمایش پست ها
    نه والا :D من هر دو کنسول رو خیلی دوست دارم و طرف دار هر دوشون هستم اما واقعا زمانی که باهاشون کار کردم واقعا Xbox One در مقابل PS4 هیچ حرفی برای گفتن نداشت ! موقع کار کردن با Xbox One اصلا یه حس بدی داشتم اصلا خوم نیومد ازش ! قیافه خیلی گنده شبیه بلوک ! آداپتور آجوری زشت !

اما خداییش یه خوبی داشت اونم اینه که تعداد کامل هایی که پشتیبانی میکنه بیشتر از PS هست که اونم زیاد فایده ای نداره !

گرافیک بازی هاشم که اگه اون کلیپو نگاه کنید متوجه میشید 100 درصد اون کلیپ شبیه خود بازی هست و من به شخصه تست کردم و میدونم حرفی برای گفتن وجود نداره !

- - - Updated - - -

باید اینم بگم که سنسور حرکتی Ps4 واقعا عالی کار کرده و عکسالعمل شما رو توی بازی ها بسیار افزایش میده و یه حس خوبی داره .... صفحه تاچ اونم خیلی کم به کار به نظرم میاد بیشتر بدرد وب گردی میخوره فک نکنم تیو بازی کار بردی داشته باشه ...

اسپیکر دسته هم کمی زعیف بود ...
    والا مشکل من با دسته ی ps4 هست خودم سه جهار سال پیش ps2 داشتم قبلشم ps1 و دسته های pc هم مثل دسته های ps بوده اما دسته ی ایکس باکس یه چیز دیگست
    من که به اونا عادت داشتم بعد یه مدت بازی با دسته ی ایکس باکس واقعا دیدم خیلی راحت تر و کاربردی تره
    سر همین دسته موندم بعد کرک شدن این دستگاه ها کدومو بگیرم. الان که وسعمون نمیرسه واسه هر بازی 200 تومن پول بدیم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    55
    تشکر تشکر شده 
    977
    تشکر شده در
    809 پست

من خیلی تحقیق کردم
    الان براتون دقیق میگم موضوع از چه قراره!
    خرید این دو کنسول کاملا سلیقه ای هست و هرکس به سلیقه خودش کنسول رو میخره
    اگر فکر می کنید که گرافیک ps4 خیلی بهتر از xbox one هست کاملا در اشتباهید و امکاناتی رو که xbox در اختیارتون قرار میده خیلی بهتر از ps هست
    خودم طی تحقیقاتی که در 2 هفته انجام دادم و غیر متعصبانه xbox رو انتخاب کردم
    واقعا محیط کاربری عالی داره
    دسته عالی داره
    بازیهای انحصاری واقعا عالی داره
    شفاف بودن تصاویر در xbox واقعا جالبه ولی ps4 تار هست
    سرورهای فوق العاده قدرتمند xbox رو نمیشه ازش گذشت
    و ...

شک نکنید ایکسباکس یه چیز دیگست.

این ویدئوهایی که می بینید اکثراً تعصبی نظر دادن که اصلا قبولشون نکنید

8. تعداد تشکر ها از E_R_B به دلیل پست مفید

عضو انجمن psfa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,559
    تشکر تشکر شده 
    1,718
    تشکر شده در
    1,067 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط E_R_B نمایش پست ها
    من خیلی تحقیق کردم
    اگر فکر می کنید که گرافیک ps4 خیلی بهتر از xbox one هست کاملا در اشتباهید و امکاناتی رو که xbox در اختیارتون قرار میده خیلی بهتر از ps هست
    دسته عالی داره
    و ...

کاملا درسته
    اما تو نسل جدید بازیایی هم که قبلا برای ایکس باکس میزدن بعد برای ps پورت میکردن الان برای ps میزنن بعد پورت میکننش برای ایکس باکس
    و این که اکثر بازیا 1080 اجرا میشه رو ps4 اما one خیلی از بازی 720 اجرا میشه
    اینا هم هست تو این نسل اما بازم ایکس باکس یه چیز دیگست

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    55
    تشکر تشکر شده 
    977
    تشکر شده در
    809 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط psfa نمایش پست ها
    کاملا درسته
    اما تو نسل جدید بازیایی هم که قبلا برای ایکس باکس میزدن بعد برای ps پورت میکردن الان برای ps میزنن بعد پورت میکننش برای ایکس باکس
    و این که اکثر بازیا 1080 اجرا میشه رو ps4 اما one خیلی از بازی 720 اجرا میشه
    اینا هم هست تو این نسل اما بازم ایکس باکس یه چیز دیگست
    Xbox One Vs. PS4: Why Resolution Doesn't Matter - Forbes
    این مطلب رو بخونید همچی میاد دستتون

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,075
    تشکر تشکر شده 
    1,426
    تشکر شده در
    919 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط E_R_B نمایش پست ها
    من خیلی تحقیق کردم
    دسته عالی داره
    و ...

منم توی نحقیقاتی که کردم به نتیجه رسیدم که Xvox one بهتر هست اما وقتی با این 2 کنسول هم زمان کار کردم فرق های زیادی متوجه شدم ! مخصوصا توی تلویزیون 42 اینچ ...

همانطور که در کلیپی که قرار دادم شما اصلا نیازی نیست به نظر کسی که داره حرف میزنه گوش کنید فقط کافیهستش که به تصاویر دقت کنید ...

تصاویر واقعا در PS4 رنگ طبیعی تری داره اما در مقابل Xbox one رنگ های بسیار خرابی داره و یه جورایی برای کسی که گرافیک بازی ها مهم هست Xbox One دل آدمو میزنه ...

اگر شما هم با هر دوی این دو کنسول یک بازی رو انجام بدید به صورت هم زمان متوجه فرق فاحش آن خواهید شد ...

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    33
    تشکر تشکر شده 
    71
    تشکر شده در
    54 پست

شرکت پلی استیشن همیشه خوب بوده و هست
    من خودم ps3 دارم و واقعا راضی هستم

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    157
    تشکر تشکر شده 
    94
    تشکر شده در
    56 پست

به نظرمن ایک س باکس خیلی بهتره !

صفحه 4 از 5 نخستنخست 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)