دوستان امروز هر دو دستگاه رو تست کردم و باهاشون بازی کردم برای چند دقیقه ای ! حدودا 30 دقیقه هرکدومو بازی کردم !
چیزایی که مشاهده کردم در فرق این دو کنسول با یک دیگر :
1 - کمتر مواقع کیت کت 2 صدا رو تشخصی نمیده من توی اون زمانی که تست میکردم بعضی وقت ها اصلا به خوبی به دستورات عمل نمیرکد ... هم چنین زمانی که به تلویزوین و ماهواره وصل میشه باید نام دقیق کانال رو بگید مثلا اگه بگید NBC به شبکه نمیره وباید نام کامل شبکه رو همراه با یه جمله تحویلش بدید تا شاید کانال رو پیدا کنه !
2 - در گرافیک XBox و PS4 تغیراتی بسیار زیاد وجود دارد با توجه که از یک چیپست استفاده میکنن فرقای بالایی دارن ! توی Ps4 گرافیک واقعا عالی هست و تمامی رنگ ها به صورت تبیعی هستش اما در مثابل بیشتر رنگ ها در Xbox one غیر طبیعی هست و مخصوصا بازی هایی که در تاریکی انجام میشه (بازی تاریک هست ی به نوعی بازی در محیط شب هست ) مکان های تیره با نور سبز رگ و یا سفید رنگی روشن شده که از طبیعی بودن بازی بسیار کاهش داده ...
در این ویدیو میتونید خودتون ببینید :
مقایسه Xbox One با PS۴ در بازی Call Of Duty : Ghosts
3- دسته ها : دسته PS4 بسیار خوش دست هست و کار بااون بسیار راحت هست اما در مقابل دسته Xbox One کمی کار با اون سخت تر هست البته ممکن باشه چون ما بر روی دسته های PS آدت داشتیم این حس رو داشته باشیم !
4 - محیط کاربری : محیط PS4 یکم بد از نصب بازی هیا زیاد شلوق میشه اما در مقابل Xbox one بسیار مرطب هست ! در اینجا باز هم PS4 به نظر من خیلی بهتر کار کرده چون دست رسی به تنظیمات و غیره بسیار راحت هست اما در مقابل رابط کاربری Xbox one بسیار گیج کننده بود ! و بعضی وقت ها توش گم میشدی !
5 - دوربین PS4 به نظر من خیلی بهتر از کیت کت 2 بود چون در کیت کت 2 شاهد این بودم که بعضی وقت ها حرکات دست رو گم میکرد و چند دقیقه زمان میبرد تا مجدد دست و یا بخشی از بدن رو شناسایی کنه اما این ایراد در PS4 دیده نشدش و واقعا عالی بود ...
6 - اینبار PS4 آداپتور آجر مانند خودشو که البته کوچک بود داخل دستگاه جا ساز کرده بود اما در مقابل Xbox one هماننگ یک تکه آجر واقعی ! حتی یکم گنده تر بودش آدابتورش و بسیار جلوه بدی به جاهایی که توی دید بود میداد و به نحوی باید اونو مخفی کنین ! البته کجا مخفی کنیمش معلوم نیست !
7 - زاهر دو کنسول : Ps4 ساخت واقعا علی داره البته مقدرای هم خشن هست ! و هر کجا قرار بگیره جلوه واقعا زیبایی داره اما در مقابل Xbox one شبیه یک تکه بلوک سیمانی گنده بود که با یک تکه آجور گنده همراه شده بود (آجر = آداپتور) !!!!!!!
8 - تنها ایراد PS4 که به چشم خورد این بود که دیسک رو زمانی که در داخل قرار میدید کمی صدای لود دیسکش بالاس البته این مشکل در تمامی کنسول های سونی بوده و به نهوی عادت شده ! البته توجه کنید که بد چند سانیه صداش کم میشه تا جایی که اصلا شنیده نمیشه ! اما در مقابل Xbox این چند ثانیه صدا رو نمیداد فک کنم تنها خوبیش همینه !!!!!!!!
9 - در کل تجربه خیلی خوبی بر روی PS4 داشتم که واقعا یه حس گیمینگ عالی و خواص بود اما واقعا Xbox دلمو زد ! کنسولی که 400 هزار تومن قیمت بالاتری داره کیفیت ساختش کم تره !
10 - فک میکنم بازی ها اول برای PS4 تولید میشه بد برای Xbox One تبدیل میشه ! چون واقعا گرافیکاشون با توجه به یکی بودن چیپ گرافیک فرق های بسیار زیادی داره اون کلیپو ببینید متوجه همه چیز میشید ....