نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 105

موضوع: فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ارائه تما

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ourweb آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,330
    تشکر تشکر شده 
    2,893
    تشکر شده در
    2,003 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه قدرتمند ترین سرور ارائه شده برای مجازی سازی تا کنون ---->رم یک گیگ فقط 9هزار تومان.آپتایم 100%|پورت فوق العاده|بدون اورسل|ا

من نمیدونم سر چه پایه و اساسی انقدر ارزون میدید ولی فکر این رو کردید اگه موعد تمدید سرور برسه و نتونید پرداخت کنید کل اطلاعات این بنده خدا ها به باد میره خواهش میکنم کمی فکر کنید که چه می کنید بعضی وقت ها ادم باید یکسری چیزها رو به شما همکاران دیکته کنه که البته هزار مرتبه شکر شما خودت یک پا استاد هستی و نیاز نیست من به شما بگم ولی واقعا کمی فکر کنید رم 1 گیگ 9 هزار تومان حالا بگیم بازر گرمی کردید که پوز اون یکی همکارت رو بزنی زمین ولی واقعا انقدر این سرور رو بی ارزش جلوه میدید بقیه همکاران سرد میشن از این حرفه چرا ادم کند کاری که باز آید پشیمانی خواهشی که دارم توضیح بدید چطور یک سرور رم 1 گیگ بدون اورسل 9 هزار تومان و هزینه این سروری که شما الان گرفتی داری استفاده میکنی خیلی بلاست به حساب من اگه شما 128 عدد سرور رم 1 گیگ بدون اورسل ارائه بدید میشه 1 میلیون 152 هزار تومان که هزینه تمدید این سرور بالای 3 میلیون هست پس بقیه این هزینه رو چطور میخواهید پرداخت کنید؟ .
    من نمیگم تخفیف بدید ولی یک طوری بدید که نه سیخ بسوزه نه کباب شما اومدی یک رم 1 گیگ رو میدی 9 هزار تومان الان هر ای پی رادستیشن یک پوند هست که هر پوندی فکر کنم 5 هزار خورده ای باشه چطور میخواهید این سرور رو ماه جدید پرداخت کنی یا سر پاه نگه داری حالا به قول خودمون خیلی شاخ شدی برای ما
    وب سایت : www.irhosting24.com
    تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820

2. تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع