منتظر باشید تا مجدد باهاتون تماس بگیرن اگر گرفتن که هیچ اگر خیر هم که راخت باشید
اگر هم شرکت بودید و ... می تونید ازشون درخواست مجوز کنید تا فتا سعی کنه باهاتون برخورد کنه
منتظر باشید تا مجدد باهاتون تماس بگیرن اگر گرفتن که هیچ اگر خیر هم که راخت باشید
اگر هم شرکت بودید و ... می تونید ازشون درخواست مجوز کنید تا فتا سعی کنه باهاتون برخورد کنه
.|.|. .|.|.
اگر اطلاعات رو به پلیس فتا ندید یخورده کارتون به مشکل میخوره و از قدرتشون برای ضربه زدن بهتون استفاده میکنند.
و از طرفی اگر بدون اجازه مراجع قضایی اطلاعات رو در اختیار پلیس فتا قرار بدید ، اون مشتری اگر بفهمه شما اون اطلاعات رو به پلیس فتا دادید ، میتونه ازتون به دلیل نقض حریم خصوصی شکایت کنهکه جرم کوچیکی نیست
![]()
آدرس دفتر پلیس فتا در استان مازندران | پلیس فتا - پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
جهت اطلاع از نحوه تشخیص صحّت ایمیل ارسالی از طرف پلیس فتا از ایمیلهای جعلی، اینجا کلیک کنید.
آدرس تلفن رایانامه رسمی ساری – بلوار ارتش – جنب بیمارستان فاطمه الزهرا – ستاد ف.ا. استان پلیس فتا 01512182604
2182599mazandaran_fata@police.ir بابل - خیابان شریعتی- نرسیده به جهاد سازندگی - اداره آگاهی - پلیس فتا 01112184924-4929 آمل - خیابان دکتر بهشتی(چاکسر)- اندیشه 16- اداره آگاهی - پلیس فتا
اگر پلیس فتای شهرستان یا استان دیگری باشند باید نامه درخواستی رو به استان شما بدهند و پس از تاییدیه به شما داده می شود
اگر استان شما باشد بدون دستور قضایی هیچگونه اطلاعاتی قرار ندهید و شخصا مراجعه نمایید
ایمیل فاکس تلفنی غیر قانونی است
- - - Updated - - -
در مورد فک ایمیل هم که یک ترفند است بدون نیاز به سرور اولیه با استفاده از ایمیل جعلی اقدام به ارسال ایمیل می شود کرد تحت هر عنوان ایمیلی
بیشتر در ایمیل های انبوه استفاده می گردد
با توجه به شرایط ایجاد شده فکر میکنم بهترین گزینه مراجعه حضوری باشه.
ضمنن این مشترک شما چه سرویسی از شما داشتن؟
پنتا سرور - سرور مجازی ایران - آلمان - هلند - فرانسه - آمریکا - تحویل آنی
شرکت آریا شبکه محمودآباد (ثبت 1265) - 01144400281
بهشون بگید که تا حکم قضایی رو برای من ارسال نکنید اطلاعاتی نمیدم و بگید که من درقبال حریم شخصی مشتری ها مسئولیت دارم
و دیگر هیچ
اینکه نشد کار هر ننه قمری ایمیلی چیزی بفرسته بگه من فلانم بیسارم
دوست گرامی در زمینه ایمیل ارسالی به شما:
بنده همینک قادر هستم از طرف هر ریاست جمهوری امریکا، نماینده کنگره، مدیریت گوگل و ... با نام و ایمیل رسمی ان ها برای شما ایمیل ارسال کنم.
بدین معنی که صرفا بررسی ارسال کننده دلیل بر تایید ایمیل نیست
ایمیل دریافتی شما شامل هدر و محتوایی است که اگر سیستمی بررسی کنید میتوانید ای پی ارسال کننده و جزیات ارسال کننده را مشاهده کنید.
اگر تمام این موارد صحیح باشد، ایمیل ارسالی از سرور و شخصی در پلیس فتا برای شما ارسال شده است در غیر این صورت ایمیل از طریق سیستم هایی که در خط دوم عرض شد برای شما ارسال شده است.
اما تجریه شخصی:
پلیس فتا یا سازمان های حقوقی دیگر از طریق احظاریه، ارسال درخواست به مدیریت یا از طریق فکس با شما در ارتباط خواهند بود.
صرفا ارسال ایمیل در هیچ سیستم حقوقی و نظارتی ، پذیرفته شده نیست و انجام نیز نمیشود.
شما باید درخواست کتبی رسمی دریافت کنید شامل شماره پیگیری، سربرگ پلیس امضا و مهر رسمی ، و در غیر این صورت به هیچ عنوان به اینگونه درخواست ها پاسخ ندهید و نیازی نیست که نگران باشید.
اما اگر درخواست رسمی برای شما ارسال شد، بدون فوت وقت رسیدگی کنید.
ویرایش توسط nimafire : June 21st, 2014 در ساعت 12:06
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
در این مورد حق با ایشونه با ما هم تماس گرفتن نه اینکه ایمیل بزننپلیس فتا یا سازمان های حقوقی دیگر از طریق احظاریه، ارسال درخواست به مدیریت یا از طریق فکس با شما در ارتباط خواهند بود.
صرفا ارسال ایمیل در هیچ سیستم حقوقی و نظارتی ، پذیرفته شده نیست و انجام نیز نمیشود.
-
اگه ایشون که اینو بگن که فکر کنم دردسر برای ایشون بشه چون بیان که یک شرکته اینکار رو کرد و مسدودش کردن ایشون که شخص حقیقی هستن دردسرشون بیشترهبهشون بگید که تا حکم قضایی رو برای من ارسال نکنید اطلاعاتی نمیدم و بگید که من درقبال حریم شخصی مشتری ها مسئولیت دارم
پیشنهاد من اینه مراجعه حضوری کنید فتای استانتون اگر واقعا اینا رو خواستن با درخواست یک حکم رسمی اطلاعات بهشون بدید
.|.|. .|.|.
عزیزان چرا شلوغش میکنید اولا که هدر ایمیل چک میبینید که قلابی هست دومن ایمیل نمیزنن تماس میگیرن یا نامه میفرستن در نتیجه ایمیل قلابی بوده![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)