سلام،
یک ماه امکان استرداد وجه !!!
یک ماه رایگان!!! (برای شما دو ماه رایگان)
DED24.COM - Dedicated Server And VPS
سلام،
یک ماه امکان استرداد وجه !!!
یک ماه رایگان!!! (برای شما دو ماه رایگان)
DED24.COM - Dedicated Server And VPS
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
- میهن سرور رو نمیشناسم. سایتشو الان دیدم. تا باز کردم دیدم نوشته ساپورت 24/7 دیدم مثه بقیه ی ایرانیا خالی بسته سریع بستم!
- خارجی با پهنای باندی که شما میخواید پیدا نمیشه و نخواهد شد! مگه اینکه سرور اختصاصی بگیری اونم با یه سری محدودیتا بت نامحدود میدن. مثلاً پهنای بیشتر از 3 ترابایت پورتو لیمیت میکنن به 10 مگ و ...
سایتتو با یه هاست 100 مگ بیار بالا. واسه دانلودش یه سرور بگیر، نهایتاً یه وی پی اس
و یه مورد مهم دیگه: ادیت (نگم بهتره)
ولی من ساعت 4 صبح ایمیل زدم جواب داد
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
اقا جانه من بگو نزار سرمو ببرن
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
یه سرور اختصاصی بگیرم یعنی ؟ خوب بیشتر توضیح بده لطفا شما گفتی اگه میخوای بگو تا بهت بگم چیکار کنی منم گفتم میخوام ... خواهشا بیشتر راهنمایی کن
150GB hard
memory 2048MB
cpu 3 x 2.0+ GHZ Cores
ماهي 60 سالي 720
لول
دوست عزیز شما رو قیمت سالیانه هزار تومن هم تخفیف نمیدید !؟ ماهیانه 60 سالیانه هم ضربدر 12 میشه 720 :|
Disk Space 100 Gb
Data Transfer 2000Gb Monthly
Cpu Shared, Shared kernel
Burst Memory 1536 Mb
Guaranteed Memory 1024Mb
Os Linux
HyperVM Panel
Port 100mbps shared
از دیتاسنتر گیگا(آلمان) - پنل HyperVM و دایرکت ادمین رایگان
ماهانه 40 تومن![]()
لینوکس یا ویندوز / دیتاسنتر / پورتی که به vps اختصاص میدید / مجازی ساز ؟
شاید قیمتش بالا باشه ولی قیمت واقعیشو گفتاز بقیه که سالی 30-40 تومن بت پیشنهاد دادن خیلی عاقلانه تر قیمت داد.
تو پست 9 و 12 کامل توضیح دادم
حالا نری از یکی بگیری که سالانه 12 دلار میده بعد بیای تاپیک بزنی که سرمو کلاه گذاشتن و ...![]()
میگما اگه تو امریکا اشنا داشته باشم میشه مثلا اون برام یه case جمع کنه و واسش نت بگیره بعد مثله همین وی پی اس من با remote desktop connetioc کنترلش کنم ! و بجای هاست وبسایتم ازش استفاده کنم ؟! یعنی یه هارد پی سی میتونه هاست وبسایتم باشه ؟
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
خوبیش اینه شما هاست و وی پی اس اینا ارائه نمیدی میشه رو حرفت حساب کرد![]()
میتونه.
ولی:
1. به پورتش فکر کردین ؟
2. به پهنای باندش فکر کردین ؟
3. به UPS فکر کردین ؟
4. به ساپورت فکر کردین ؟
فعلاً این فکرو از سرت بنداز بیرون
دیگه حال تایپ کردن ندارمبقیه کجان که یه کمکی به این بنده خدا بکنن ؟!
فقط بلدید آفر بدید ؟!
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
ارائه میدم. ولی چیزی که مهمه شما اطلاعات کافی نیست باید راهنماییت کردخوبیش اینه شما هاست و وی پی اس اینا ارائه نمیدی میشه رو حرفت حساب کردwht زیاد جای آفر دادن من نیست مخصوصاً این تایپک
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)