بنده در این زمینه فعالیت نمی کنم. اگر راهنمایی نیاز داشتید پ.خ بدهید تا شما را در این مورد راهنمایی کنم.شما میتونید سورس گاردین یا زند را دیکد کنید؟
بنده در این زمینه فعالیت نمی کنم. اگر راهنمایی نیاز داشتید پ.خ بدهید تا شما را در این مورد راهنمایی کنم.شما میتونید سورس گاردین یا زند را دیکد کنید؟
[ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]
دوست عزیز شما سرور اختصاصی هم داشته باشید یا vps یا vds حالا از واسط دیتاسنتر یا خود دیتاسنتر و ... هیچ فرقی ندارد.
در هر حالتی امکان دسترسی به سیستم عامل شما و کدهای شما میسر هست.
فقط از جای معتبر خرید کنید وبه نظر من واسط مورد بهتری هست از یک واسط معتبر خرید کنید اینجوری مشکلی هم پیش بیاد با یه واسط طرف هستید نه یک دیتاسنتر و راحت تر میتوانید کنترل کنید موارد را.
با تشکر
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
با تأیید سخن M.Abooali می تونید از ترکیب روش های گفته شده استفاده کنید، یعنی هم سورستون رو کد کنید، هم از یک دیتا سنتر معتبر داخلی سرویس تهیه کنید (برای سهولت پیگیری قضایی)، و هم پنهان کاری را در اولویت کاراتون بذارید، خیلی راحت میشه خیلی پروژه ها را درون فولدر های سیستم های مدیریت محتوا پنهان کرد و با تنظیم صحیح سرور و استفاده از mod_rewrite، پروژه را اجرا کنید.
مطلبی هم در مورد .net شنیدم که بدلیل کامپایل شدن فایل ها امکان دسترسی به سورس وجود نداره، اگر پروژه اهمیت زیادی برایتان دارد می توانید به .net پورت کنید، البته اگر زبان برنامه نویسی پروژه تان php هست پروژه هایی هم برای کامپایل و اجرا در قالب .net و سرور های ویندوزی وجود دارد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)