نخواستم تو تاپیکت شرکت کنم ولی همین 3-4 تا پستو دیدم شک نکردم که 100% ضرر خواهی کرد. پس وظیفم بود تو تاپیک شرکت کنم.
چند موردو رعایت کنی به هیچ وجه تو پاچت نخواهند کرد
1. حتماً ماهانه خرید کن.
2. تو VPS پورت به هیچ وجه اختصاصی نیست. مگر 1% موارد / کسی گفت پورت 1 گیگ بت میدم و ... همش کشکه. خواستی مطمئن شی حتماً تست کن.
3. حتماً ماهانه خرید کن.
4. پهنای باند نامحدود نداریم. طرف نمیتونه پهنای باندو کنترل کنه بهت میگه نامحدود میدم. یا اینکه سرورش 10-15 ترا پهنای باند داره با خودش میگه 6 ترا واسه این یوزر. من که مصرفی ندارم و و و ... / 6 ترابایت کم نیست کسی بیاد مجانی بهت بده. معمولاً هر ترابایت تو دیتاسنترا کمتر از 20 دلار نیست ... که خود این 6 ترابایت ماهیانه 120 تومن هزینش میشه ...
5. حتماً ماهانه خرید کن.
6. 100 گیگ هارد هم ماهیانه دست کم 10 تومن میشه ...
7. حتماً ماهانه خرید کن.
8. شما اگه 6 ترابایت پهنای باند مصرف دارید با یه محاسبه ی سر انگشتی اگه به طور میانگین روزی 12 ساعت پورتتون تا سقف بچسبونه در آنِ واحد نیاز به 40 مگابیت پورت اختصاصی دارید. اگه این ساعتو کمتر کنی به پورت بیشتری نیاز داری ...
9. حتماً ماهانه خرید کن.
10. با این هارد و پهنای باندی که در نظر گرفتید، 256 مگ رم که هیچ، 1 گیگ رم هم کم میاره ...
11. مدیریت سرور دانلود کار هر کسی نیست. اطلاعاتی نداشته باشی پیرت میکنهمنیج وب سرور - مدیریت پهنای باند - لود سی پی یو - ... اووووووووووووووووه 6000 مورد وجود داره
گفتنی ها زیاده که بعضیاشو میتونی با سرچ و ... پیدا کنی، بعضیاشو با تجربه، بعضیاشم باید تیز باشی
- اگه شد 2-3 موردشو تو یه تاپیک جدا میگم
12. رم 1 گیگ - هارد 100 - پهنای باند 6 ترابایت قیمت معقولانش کمتر از 50 تومن نیست. با این هزینه میتونی یه سرور با رم 2 گیگ و هارد 250 و پهنای باند 1.5 ترا با پورت 100 مگ / نامحدود با پورت 10 مگ بگیری. خواستی بگو تا بگم از کجا تهیه کنی.