-
June 19th, 2014, 16:44
تجربه شما از سایت دیجی کالا !!!!!!!
سلام خدمت یکا یک دوستان و همکاران گرامی
این تاپیک رو ایجاد کردم که تمامی دوستانی که تا به امروز از دیجی کالا خرید داشته اند دراین تاپیک اعلام کنن که آیا کیفیت محصول خریداری شده با محصولات داخل بازار تفاوتی از نظر کیفیت داشته است یا خیر ؟
همچنین پشتیبانی سایت چگونه هست ؟
ایا محصولات خریداری شده اگر در زمان تحویل دارای خرابی بود ایا خود دیجی کالا واقعا در 7 روز گارانتی خودش تعویض میکند ؟
زیرا من میخوام یک لبتاپ به قمیت 6 ملیون از این سایت خریداری کنم (قیمت سایت مناسب تر از بازار هست و هم چنین امکانات بهتری میده ) حال میخواستم بدونم ایا این سایت محصولاتش داررای کیفیت هست یا خیر ؟
لطفا تجربه خرید خود را بنویسید ممنون از دوستان و همکاران
-
تعداد تشکر ها ازMr.Pouria به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2014 16:44
# ADS
-
June 19th, 2014, 16:48
عضو دائم
پاسخ : تجربه شما از سایت دیجی کالا !!!!!!!
گارانتی تعویض بله ولی نه به این راحتی ..
خرید های زیادی نداشتم ولی در دو سه مورد ( چیزه خاصی هم نبوده ) جنس مشکلی نداشته که بخوام تعویض کنم یا ناراضی باشم ...
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2014, 16:49
عضو انجمن
عالیه، بهترین فروشگاه اینترنتی هست که من خرید داشتم ازش.
یه گوشی و چندتا خورده ریز ازش گرفتم خوب بوده
-
تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2014, 16:52
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازmasoudgolchin به دلیل پست مفید
-
June 19th, 2014, 16:54
سلام دوست خوب
ببینید یه همچین سایت بزرگی خودش هیچوقت خراب نمیکنه که بخواد محصول بیکیفت بده به مشتری
شما اگر مشاهده کرده باشید هر روز سایتش معروفتر و پربازدیدتر میشه.دلیلش کیفیت،خدمات،پشتیبانی و.... هست.
مطمئن باش اگر بی کیفیت بود سایتش ،به هیچ وجه جایگاهی رو که الان تو اینترنت داره رو نداشت!!!
البته تحقیق شما به جاست
موفق باشید.
-
-
June 19th, 2014, 16:57
از دیجی کالا طی 3-4 سال تابحال 4 تلفن همراه - تلوزیون LED - تبلت خریداری شده
پشتیبانی بسیار بسیار خوبی دارند و با اینکه باید از Sony میومدن تا تلوزیون رو گارانتی کنند و دیرکرد از طرف Sony بود ، دیجی کالا تماما" پیگیر قضیه بود.
-
-
June 19th, 2014, 16:58
عضو انجمن
کلا پیشنهاد میشه نخرین من یک گوشی galaxy s4 خریدم بدنه گوشی ناپایداره و انعطاف پذیره مثلا تو دستم میتونم یکمی گوشی رو خم کنم یا مثلا بدون باتری گوشی قشنگ میخواد خم بشه که اگه بیشتر خم کنم میشکنه
باتریش هم تو 6 ساعت تموم میشه گوشی هم همش داغ میکنه باز من یک گوشی s4 دیگه خریدم از خارج اورده بودن برام اون اصلا با این فرق داشت و این مشکلات رو نداشت و انگار بدنش خیلی محکمتره
یکبار هم ازش یک انتن وایرلس خریدم که بعد 20 روز ارسال کردن و اخر هم انتن خراب بود پس گرفت گفت نداریم یکمی از پولم بابت حمل نقل برداشت و پس نداد
یک بار هم رم گوشی خریدم جعبه نداشت !!! تو سایت عکسه جعبه مقوایی گزاشته وقتی اورد تو یک جعبه مکعب کوچولو بدون هیچ ارم یا چیزی بود !!!
هرچیزی که ارزون هست بی دلیل نیست ! وقتی s5 رو گزاشت قیمت 1700 قیمت تو علادین بود 2100 تومن :| این از کجاش همچین قیمتی دراورده ؟!
-
-
June 19th, 2014, 17:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Pouria
سلام خدمت یکا یک دوستان و همکاران گرامی
این تاپیک رو ایجاد کردم که تمامی دوستانی که تا به امروز از دیجی کالا خرید داشته اند دراین تاپیک اعلام کنن که آیا کیفیت محصول خریداری شده با محصولات داخل بازار تفاوتی از نظر کیفیت داشته است یا خیر ؟
همچنین پشتیبانی سایت چگونه هست ؟
ایا محصولات خریداری شده اگر در زمان تحویل دارای خرابی بود ایا خود دیجی کالا واقعا در 7 روز گارانتی خودش تعویض میکند ؟
زیرا من میخوام یک لبتاپ به قمیت 6 ملیون از این سایت خریداری کنم (قیمت سایت مناسب تر از بازار هست و هم چنین امکانات بهتری میده ) حال میخواستم بدونم ایا این سایت محصولاتش داررای کیفیت هست یا خیر ؟
لطفا تجربه خرید خود را بنویسید ممنون از دوستان و همکاران
سلام والا بنده چندتا قطعات کامپیوتر ویه گوشی که تقریبا یه مدت پیش بود خریدم ازشون کارشون خیلی درسته ومیتونم بگم تو ایران بهترین فروشگاه اینترنتی هستن
متاسفانه آی دی یاهو قبلیم از دسترس خارج شد ... دوستان ای دی جدید رو ادد نمایید
gqi444
-
-
June 19th, 2014, 17:14
عضو انجمن
تو ایران فعلا بهترینه
قیمت هاش اوایل از بازار کمتر بود ولی حالا حداقل 10% بیشتر هست
خرید داشتم و بدون مشکل بوده
پشتیبانی هم همیشه در دسترس هستند
خلاصه جا افتادن و حالا دارن برداشت میکنند !
-
-
June 19th, 2014, 17:15
عضو جدید
پشتیبانیشون عالیه انصافا
چندتا خرید داشتم مثل گوشی و قطعات کامپیوتر
جنس ها هم هیچ مشکلی نداشته
-