سلام دوستان کسی لینک برای دانلود Vcloud و بقیه مشتقاتش برای نصب و را اندازی سراغ داره؟
همچنین یه منبع خوب و روان برای راهنمایی در راه اندازی
سلام دوستان کسی لینک برای دانلود Vcloud و بقیه مشتقاتش برای نصب و را اندازی سراغ داره؟
همچنین یه منبع خوب و روان برای راهنمایی در راه اندازی
vclouldفکر نکنم گیرتون بیاد چون محصول باارزش و گرونی هست و لایسنس هاشم خداتومن قیمتشونه
گشتم نبود ... نگرد نیست![]()
...Zzzz...
سلام منم کسی داشت میخوام ولی خیلی وقته دنبالشم و پیدانکردم
خب حالا که Vcloud پیدا نمیشه.چطور من با ESXi خالی یه ابر راه اندازی کنم. میخوام ماشین هام تحت وب باشن همشون
یا باید هزینه کنید و خرید کنید یا باید بدید بنویسن برای شما یا اینکه دنبالش باشید و کمک بگیرید و با مشورت بتونید خود شما انجام بدید که کار ساده ایی نیست
اُکسين سرور ارائه دهنده خدمات ميزباني وب|شماره ثبت 4587|یـ11ـازده سال سابقه درخشان|شماره تماس 42254600-061
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
چقدر هزینش میشه حدودا؟ بعدش من میتونم مثلا ماشینم رو که توی ESXi نصب کردم توی محیط وب با نت بالا بیارم؟
- - - Updated - - -
من کلا از پایه دار مشکل شدم. این سرور های مجازی اگه نتونن ماشینش رو ارایه بدند پس به چه دردی میخورند؟ مثلا من میخوام شیرپینت توی یه سازمان پیاده کنم چطور باید از این ماشین های مجازی استفاده کنم؟ یا اصلا نمیشه؟ اصلا از پایه دچار مشکل شدم... من کلی وقت گذاشتم ESXi یاد گرفتم الان دچار یه مشکل پایه ای شدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)