-
June 18th, 2014, 17:47
پاسخ : مشكل در نصب ويندوز 8.1
اتفاقاً ویندوز 8 ویندوز خوبیه ولی هیچ ویندوزی به پای xp نمیرسه
- - - Updated - - -
نظر منو میخواین 7 خیلی براش بهتره چون ویندوز 8 بعد از این لپتاپ اومده ممکنه یه مقدار مشکل داشته باشه ولی بعد از نصب ویندوز میتونید با آپدیت ویندوز این مشکل رو حل کنید
-
تعداد تشکر ها از inga به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2014 17:47
# ADS
-
June 18th, 2014, 17:49
عضو دائم
دوست عزیز اگر لپ تاپ شما ایسوس است ، پشتیبانی ایسوس در پاسخگویی بسیار فعال میباشد.
بنده نیز چند وقت پیش مشکلی در مورد فون پد ایسوس داشتم و طبق مکاتبه ای که انجام دادم با پشتیبانی ایسوس به راحتی راهنمایی و مشکل بنده را حل کردند.
پیشنهاد میکنم مورد خود را با پرتابل پشتیبانی ایسوس مطرح کنید.
http://support.asus.com/ServiceHome.aspx?SLanguage=en
-
تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2014, 18:05

نوشته اصلی توسط
smhnw
ببخشیدا بکم بی ربطه اما ویندوز 8 رو که همون اول دیدم از خیرش گذشتم!بعد چند وقت دی وی دی رامم رو نمیشناختموقع روشن شدن و بالا اومدن ویندوز explorer.exe باز نمیشد اتوماتیک ! باید با Task Manager بازش میکردی
این مشکل ربطی به نوع/نسخه ویندوز نداره. چه ویندوز xp و 7 باشه یا 8 و یا 8.1 باشه و شما کامپیوترت آلوده به تروجان باشه دچار چنین مشکلاتی میشی .
برای من هم پیش میاد وقتی کامپیوتر آلوده میشه گاها explorer.exe بالا نمیاد. خب این ربطی به ویندوز نداره!
شما سیستمت رو با Malwarebytes Anti-Malware آپدیت شده اسکن کن. ویندوزت رو هم عوض کن ( هرچی دوست داری، 7 یا 8 یا 8.1 ). بعد دیگه مشکلی پیش نمیاد از این بابت
-
-
June 18th, 2014, 18:13
عضو دائم
احساس ميكنم درستش كردم
اگر اوكى بود ميزارم چطور شد
-
-
June 18th, 2014, 18:15
عضو انجمن
اگر میخواین با ویندوز 8 کار کنین به نظر من ویندوز 8 Pro رو نصب کنین از 8.1 و بقیه مدل های 8 خیلی بهتره
ما یکبار واسه یه بنده خدا روی لپ تاپ ایسوس ویندوز 8 معمولی نصب کردیم توی برنامه آفیس دیگه کپی پیست جواب نمیداد!!!
8.1 هم چنگی به دل نمیزنه
-
تعداد تشکر ها از sht-design به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2014, 18:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
احساس ميكنم درستش كردم
اگر اوكى بود ميزارم چطور شد
تو قسمت advanced