صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 38 , از مجموع 38

موضوع: درخواست هاست پربازدید منابع اختصاصی + تست

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    135
    تشکر تشکر شده 
    397
    تشکر شده در
    330 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست هاست پربازدید منابع اختصاصی + تست

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    درود

کار کردن با دوستانی مثل شما برای آدم تجربه میشه که هیچ وقت چیز گرون رو ارزون به کسی ندیم .... تا پشت بندش به این صورت برامون حرف در بیاد ...
    سایت شما بهترین زمان روز 75 % از سی پی 4 کور که تعلق گرفته رو در حال مصرف هستش .
    29 تا دیتابیس روی یک هاست دارین استفاده میکنید با یک منابع اون وقت انتظار دارید که لود سایتتون مثل فررفه باشه ؟
    دوست گرامی شما 3 تا سنگین رو یک هاست بالا آوردین ... نمیدونم شما چه انتظاری از یک هاست سالی 75 تومانی دارید ؟؟؟؟

بنده یک هاستی که در سایت ماهانه 42 هزار تومان گذاشتم و دارم میفروشم به شما دادم سالی 75 تومان ... درسته سزای این کارمون دقیقا اینه ... اشتباه از بنده بوده متاسفانه !!!

در ضمن بنده این همه کاربر و مشتری رو ساپورت دارم هیچ کدوم تا به حال از سرعت لود ناراضی نبودن اما متاسفانه دوستانی مثل شما همیشه وجود دارند ... !!!

قضاوت با دوستان ... مدرک هم قرار دادم که نگین رو هوا حرفی رو زدم :
    مصرف سی پی یو و تعداد دیتابیس ها :
    http://www.uplooder.net/img/image/79...36c7c/0001.jpg

نمودار مصرفی رم و سی پی یو ایشون :
    http://www.uplooder.net/img/image/13...4c7b1/0002.jpg

http://www.uplooder.net/img/image/24/1f07415370c9325438ab86f376ca6b07/0003.jpg

فقط خواهشی که از دوستان دارم سایت های ایشون رو بررسی کنید ببینید حرف ایشون درسته یا نه ...
    آدرس سایت ها ایشون :

جووووج | جدیدترین اخبار,مقالات,عکس ها,برنامه,بازی,فیلم,کلیپ- دانلود رایگان آهنگ دانلود رایگان فیلم دانلود رایگان بازی دانلود رایگان عکس د�
    پیام نور فسا (دانشجویی) | دانشگاه پیام نور فسا – آخرین اخبار و جدید ترین نمونه سوالات امتحانی پیام نور بصورت رایگان – دانلود رایگان کت
    گروه تجارت الکترونیک الیزا

البته مصرف منابع سایت ایشون رو نیز در نظر بگیرید .... قضاوت با دوستان ...
    کاملا حق با شماست !
    توقعی که دوست عزیزمون از یک هاست معمولی دارد بیشتر از حد معمول است !
    این امر میتواند از سر نادانی و نا آگاهی باشد !
    پیروز باشید !

2. تعداد تشکر ها از Javan Host به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farmanrava نمایش پست ها
    درود

کار کردن با دوستانی مثل شما برای آدم تجربه میشه که هیچ وقت چیز گرون رو ارزون به کسی ندیم .... تا پشت بندش به این صورت برامون حرف در بیاد ...
    سایت شما بهترین زمان روز 75 % از سی پی 4 کور که تعلق گرفته رو در حال مصرف هستش .
    29 تا دیتابیس روی یک هاست دارین استفاده میکنید با یک منابع اون وقت انتظار دارید که لود سایتتون مثل فررفه باشه ؟
    دوست گرامی شما 3 تا سنگین رو یک هاست بالا آوردین ... نمیدونم شما چه انتظاری از یک هاست سالی 75 تومانی دارید ؟؟؟؟

بنده یک هاستی که در سایت ماهانه 42 هزار تومان گذاشتم و دارم میفروشم به شما دادم سالی 75 تومان ... درسته سزای این کارمون دقیقا اینه ... اشتباه از بنده بوده متاسفانه !!!

در ضمن بنده این همه کاربر و مشتری رو ساپورت دارم هیچ کدوم تا به حال از سرعت لود ناراضی نبودن اما متاسفانه دوستانی مثل شما همیشه وجود دارند ... !!!

قضاوت با دوستان ... مدرک هم قرار دادم که نگین رو هوا حرفی رو زدم :
    مصرف سی پی یو و تعداد دیتابیس ها :
    http://www.uplooder.net/img/image/79...36c7c/0001.jpg

نمودار مصرفی رم و سی پی یو ایشون :
    http://www.uplooder.net/img/image/13...4c7b1/0002.jpg

http://www.uplooder.net/img/image/24/1f07415370c9325438ab86f376ca6b07/0003.jpg

فقط خواهشی که از دوستان دارم سایت های ایشون رو بررسی کنید ببینید حرف ایشون درسته یا نه ...
    آدرس سایت ها ایشون :

جووووج | جدیدترین اخبار,مقالات,عکس ها,برنامه,بازی,فیلم,کلیپ- دانلود رایگان آهنگ دانلود رایگان فیلم دانلود رایگان بازی دانلود رایگان عکس د�
    پیام نور فسا (دانشجویی) | دانشگاه پیام نور فسا – آخرین اخبار و جدید ترین نمونه سوالات امتحانی پیام نور بصورت رایگان – دانلود رایگان کت
    گروه تجارت الکترونیک الیزا

البته مصرف منابع سایت ایشون رو نیز در نظر بگیرید .... قضاوت با دوستان ...
    باهم صحبت کردیم و گفتم که هاست شما عالی - هاست شما بهترین ولی جواب کار منو نمیده و تنظیمش کنید روی همون مقداری که پولشو دادم. بیشتر هم نخواستم

دوستان عزیز من قبل از اینکه هاست رو از اینشون بخرم تلفنی صحبت کردم و گفتن اگر هاست جواب نداد منتقلتون میکنیم روی هاست پرسرعت.
    سایت به محض اینکه دی ان اساش ست شد فوری ساسپند شد. گفتن باید برید هاست کلود تا جواب بده - رفتم - بازم جواب نداد و زمان ویتینگ لود شدن تا 20 ثانیه هم طول میکشید.
    از وقتی خرید کردم تا وقتی سایت آماده استفاده شد 2 روز طول کشید و سایت خوابیده بود.
    50 هزار لینکم رو گوگل سوزوند - بازدید سایتم از روزی 15 هزار آی پی شد 4 هزار تا!!!!!!

من دوتا سایت دارم الان که دوتا دیتابیس داره - بازدید هر دو در روز مجموعا 4 هزارتاست - آخرین حد آنلاینی هم هردو روی هم 40 نفر نمیشن
    مجبور شدم سیستم کش استفاده کنم تا سایت زود لود بشه و گوگل ارور نگیره - الان اگر سایت رو بازکنید انگار صفحه استاتیک هست که باز میشه - اگر کش رو خاموش کنم تا باز شدن یدونه پیج 30 ثانیه طول میکشه
    هر روز هم گوگل ایمیل میده که چند درصد خطای dns داده سایت و نتونسته به سایت دسترسی داشته باشه

من از ایشون نخواستم پولمو پس بده - فقط گفتم میخوام برم یه هاست دیگه - ازشون بابت سرویس دهیشون ممنونم
    دوستان خودشون قضاوت کنن لطفا

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pooria1370 نمایش پست ها
    باهم صحبت کردیم و گفتم که هاست شما عالی - هاست شما بهترین ولی جواب کار منو نمیده و تنظیمش کنید روی همون مقداری که پولشو دادم. بیشتر هم نخواستم

دوستان عزیز من قبل از اینکه هاست رو از اینشون بخرم تلفنی صحبت کردم و گفتن اگر هاست جواب نداد منتقلتون میکنیم روی هاست پرسرعت.
    سایت به محض اینکه دی ان اساش ست شد فوری ساسپند شد. گفتن باید برید هاست کلود تا جواب بده - رفتم - بازم جواب نداد و زمان ویتینگ لود شدن تا 20 ثانیه هم طول میکشید.
    از وقتی خرید کردم تا وقتی سایت آماده استفاده شد 2 روز طول کشید و سایت خوابیده بود.
    50 هزار لینکم رو گوگل سوزوند - بازدید سایتم از روزی 15 هزار آی پی شد 4 هزار تا!!!!!!

من دوتا سایت دارم الان که دوتا دیتابیس داره - بازدید هر دو در روز مجموعا 4 هزارتاست - آخرین حد آنلاینی هم هردو روی هم 40 نفر نمیشن
    مجبور شدم سیستم کش استفاده کنم تا سایت زود لود بشه و گوگل ارور نگیره - الان اگر سایت رو بازکنید انگار صفحه استاتیک هست که باز میشه - اگر کش رو خاموش کنم تا باز شدن یدونه پیج 30 ثانیه طول میکشه
    هر روز هم گوگل ایمیل میده که چند درصد خطای dns داده سایت و نتونسته به سایت دسترسی داشته باشه

من از ایشون نخواستم پولمو پس بده - فقط گفتم میخوام برم یه هاست دیگه - ازشون بابت سرویس دهیشون ممنونم
    بله ولی قرار نشد اینجا دست به بی آبرو کردن ما بزنید ... !

بله من به شما گفتم منتقلتون میکنم روی سرور کلود ، اما نه با این منابع . با رم 1 گیگ و سی پی یو 1 کور ... نه رم 3 گیگ و سی پی یو 4 کور !!!!
    سایت شما اینقدر مصرفش بالاست که به محض بالا اومدن لود سرور معمولی رو از 4 به 28 برد :| انتظار داشتید که ساسپند نشه ؟؟؟؟

دوستانی در حال استفاده از این سرور هستند که بازدیدشون خیلی بیشتر از سایت شماست اما شما با این بازدید کم این مقدار فشار دارید ...
    در ضمن همونطور که خودتون گفتید مورد از افزونه جستجو گر شماست و خودتون هم به این مورد اشاره کردید ...

شما 3 تا سایت سنگین روی سرور بالا آوردی آقای عزیز ، بفرمایید این هم مدارکش :
    fasapnu.ir Site Overview
    jooooj.ir Site Overview

شما با 40 آنلاین دارین از 75 % سی پی یو 4 کور استفاده میکنید ؟؟؟ جالبه ...
    بنده هم قرار نیست مبلغی به شما پس بدم !!! فقط دارم از آبروی خودم و شرکتم دفاع میکنم ....
    ویرایش توسط farmanrava : June 18th, 2014 در ساعت 13:27
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,675
    تشکر تشکر شده 
    6,577
    تشکر شده در
    3,502 پست

دوست عزیز اگر جناب محمدی هاست شمارو به مقداری که پول داده اید دانگرید کنند 100درصد سایت شما دیگر بالا نخواهد آمد!
    تقصیر جناب محمدی هست که با این تعداد دیتابیس و ضربه ای که به سرور میزند هنوز شمارو با کمال احترام بیرون نکرده اند!

هاست پرسرعت معنی آن این هست که بزنید منابع اختصاص داده به هاست شمارو تا خر خره پر کنید؟! بعد بگید چرا سرعت کم هست؟!

میتونید ثابت کنید که دو روز طول کشیده است؟
    سایتی که دارای این مقدار بازدید و رنک به نظرتون ماهی حداقل 50 هزار تومان سود ندارد؟! فکر میکنم مقصر خود شما هستید دوست عزیز.
    روزی 15 هزار آی پی ؟! برای این مقدار شما 15 هزار تومان سود دارید؟

7. تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Yas-Host نمایش پست ها
    دوست عزیز اگر جناب محمدی هاست شمارو به مقداری که پول داده اید دانگرید کنند 100درصد سایت شما دیگر بالا نخواهد آمد!
    تقصیر جناب محمدی هست که با این تعداد دیتابیس و ضربه ای که به سرور میزند هنوز شمارو با کمال احترام بیرون نکرده اند!

هاست پرسرعت معنی آن این هست که بزنید منابع اختصاص داده به هاست شمارو تا خر خره پر کنید؟! بعد بگید چرا سرعت کم هست؟!

میتونید ثابت کنید که دو روز طول کشیده است؟
    سایتی که دارای این مقدار بازدید و رنک به نظرتون ماهی حداقل 50 هزار تومان سود ندارد؟! فکر میکنم مقصر خود شما هستید دوست عزیز.
    روزی 15 هزار آی پی ؟! برای این مقدار شما 15 هزار تومان سود دارید؟
    نمیدونم دوستان چراجبهه گرفتن!!!
    من که هیچ مشکلی با شرکت شما ندارم و چیز بدی نگفتم که آبروتون بره!!!
    سه تا سایت پربازدید نیست و 2تا هست!!!! - بقیه دیتابیس ها هم بلا استفاده هستن

الانم دنبال یه میزبان دیگه هستم که بیش از این به شما و سرورتون ضرر نزنم - بدکاری میکنم؟
    ای بابا

عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

الانم دنبال یه میزبان دیگه هستم که بیش از این به شما و سرورتون ضرر نزنم - بدکاری میکنم؟
    ای بابا
    بنده با شما دیگه بحثی ندارم .... دلیل اینکه اینجا هم پست زدم فقط و فقط به خاطر حفظ آبروی خودم و شرکتم بود .
    بهتره برگردین به این پست http://www.webhostingtalk.ir/f161/116104/#post1103734 بعد بگید چیزی نگفتم

24 ساعت دیگه اکانت هاست شما به همان اکانت خریداری شده تغییر خواهد کرد .

در ضمن لطفا دیگه در مورد سایر سایت های یک شرکت قضاوت نکنید ... شما یک هاست دارید و مسئول یک هاست هستید سایر سایت ها به شما مربوط نمیشه .

بدرود
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    888
    تشکر شده در
    618 پست

ای بابا
    دوست عزیز ایران سرور یک هاستینگ ثابت شده و جناب محمدی از همکاران ارزشی ما هستند !

قبول کنید که یوزیج شما بیش از حد بالا بوده !

باید از وی پی اس یا هاست ابری استفاده کنید !

11. تعداد تشکر ها از smhnw به دلیل پست مفید

عضو انجمن dertgtr آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,343
    تشکر تشکر شده 
    3,638
    تشکر شده در
    2,848 پست

سلام
    سایت شما ابتدا باید بررسی شود که کدام یک از پلان های زیر مناسب هست . برحسب تشخیص خود ابتدا یکی از پلان ها را لطفا سفارش دهید و قبل واریز لطفا تیکت بزنید تا بررسی گردد

پکیج های زیر از رسانگار مخصوص سایت های پربازدید هست با هارد SSD
    ارائه شده توسط تکنولوژی پردازش ابری روی سرورهای با توان پردازشی بالا و هارد دیسک های های فوق سریع SSD
    ویژه میزبانی وب سایت های پر بازدید و با تعداد زیاد درخواست صفحات و پایگاه داده

اگر سایت شما حداکثر 2000 بازدید در روز دارد پیشنهاد ما :

هاست لینوکس اقتصادی شروع قیمت از ماهانه 4200 هزار تومان

http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=32

اگر تعداد بازدید بیشتر از این مقدار هست :

هاست پر بازدید لینوکس سی پنل منابع عادی شروع قیمت از ماهانه 12 هزار تومان

http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=20

میزبانی وب سایتهای پربازدید -منابع نسبتا زیادشروع قیمت از ماهانه 22 هزار تومان
    http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=36

میزبانی وب سایتهای پربازدید - منابع زیاد شروع قیمت از ماهانه 37 هزار تومان
    http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=37

میزبانی وب سایتهای پربازدید - منابع بسیار زیاد شروع قیمت از ماهانه 68 هزار تومان
    http://portal.rasanegar.com/aff.php?aff=011&gid=38

موفق باشید
    سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.com
    قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)