نمایش نتایج: از شماره 31 تا 38 , از مجموع 38

موضوع: درخواست هاست پربازدید منابع اختصاصی + تست

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن farmanrava آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,123
    تشکر تشکر شده 
    1,294
    تشکر شده در
    783 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست هاست پربازدید منابع اختصاصی + تست

نقل قول نوشته اصلی توسط pooria1370 نمایش پست ها
    باهم صحبت کردیم و گفتم که هاست شما عالی - هاست شما بهترین ولی جواب کار منو نمیده و تنظیمش کنید روی همون مقداری که پولشو دادم. بیشتر هم نخواستم

دوستان عزیز من قبل از اینکه هاست رو از اینشون بخرم تلفنی صحبت کردم و گفتن اگر هاست جواب نداد منتقلتون میکنیم روی هاست پرسرعت.
    سایت به محض اینکه دی ان اساش ست شد فوری ساسپند شد. گفتن باید برید هاست کلود تا جواب بده - رفتم - بازم جواب نداد و زمان ویتینگ لود شدن تا 20 ثانیه هم طول میکشید.
    از وقتی خرید کردم تا وقتی سایت آماده استفاده شد 2 روز طول کشید و سایت خوابیده بود.
    50 هزار لینکم رو گوگل سوزوند - بازدید سایتم از روزی 15 هزار آی پی شد 4 هزار تا!!!!!!

من دوتا سایت دارم الان که دوتا دیتابیس داره - بازدید هر دو در روز مجموعا 4 هزارتاست - آخرین حد آنلاینی هم هردو روی هم 40 نفر نمیشن
    مجبور شدم سیستم کش استفاده کنم تا سایت زود لود بشه و گوگل ارور نگیره - الان اگر سایت رو بازکنید انگار صفحه استاتیک هست که باز میشه - اگر کش رو خاموش کنم تا باز شدن یدونه پیج 30 ثانیه طول میکشه
    هر روز هم گوگل ایمیل میده که چند درصد خطای dns داده سایت و نتونسته به سایت دسترسی داشته باشه

من از ایشون نخواستم پولمو پس بده - فقط گفتم میخوام برم یه هاست دیگه - ازشون بابت سرویس دهیشون ممنونم
    دوستان خودشون قضاوت کنن لطفا
    بله ولی قرار نشد اینجا دست به بی آبرو کردن ما بزنید ... !

بله من به شما گفتم منتقلتون میکنم روی سرور کلود ، اما نه با این منابع . با رم 1 گیگ و سی پی یو 1 کور ... نه رم 3 گیگ و سی پی یو 4 کور !!!!
    سایت شما اینقدر مصرفش بالاست که به محض بالا اومدن لود سرور معمولی رو از 4 به 28 برد :| انتظار داشتید که ساسپند نشه ؟؟؟؟

دوستانی در حال استفاده از این سرور هستند که بازدیدشون خیلی بیشتر از سایت شماست اما شما با این بازدید کم این مقدار فشار دارید ...
    در ضمن همونطور که خودتون گفتید مورد از افزونه جستجو گر شماست و خودتون هم به این مورد اشاره کردید ...

شما 3 تا سایت سنگین روی سرور بالا آوردی آقای عزیز ، بفرمایید این هم مدارکش :
    fasapnu.ir Site Overview
    jooooj.ir Site Overview

شما با 40 آنلاین دارین از 75 % سی پی یو 4 کور استفاده میکنید ؟؟؟ جالبه ...
    بنده هم قرار نیست مبلغی به شما پس بدم !!! فقط دارم از آبروی خودم و شرکتم دفاع میکنم ....
    ویرایش توسط farmanrava : June 18th, 2014 در ساعت 13:27
    مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
    دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
    Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)