باهم صحبت کردیم و گفتم که هاست شما عالی - هاست شما بهترین ولی جواب کار منو نمیده و تنظیمش کنید روی همون مقداری که پولشو دادم. بیشتر هم نخواستم
دوستان عزیز من قبل از اینکه هاست رو از اینشون بخرم تلفنی صحبت کردم و گفتن اگر هاست جواب نداد منتقلتون میکنیم روی هاست پرسرعت.
سایت به محض اینکه دی ان اساش ست شد فوری ساسپند شد. گفتن باید برید هاست کلود تا جواب بده - رفتم - بازم جواب نداد و زمان ویتینگ لود شدن تا 20 ثانیه هم طول میکشید.
از وقتی خرید کردم تا وقتی سایت آماده استفاده شد 2 روز طول کشید و سایت خوابیده بود.
50 هزار لینکم رو گوگل سوزوند - بازدید سایتم از روزی 15 هزار آی پی شد 4 هزار تا!!!!!!
من دوتا سایت دارم الان که دوتا دیتابیس داره - بازدید هر دو در روز مجموعا 4 هزارتاست - آخرین حد آنلاینی هم هردو روی هم 40 نفر نمیشن
مجبور شدم سیستم کش استفاده کنم تا سایت زود لود بشه و گوگل ارور نگیره - الان اگر سایت رو بازکنید انگار صفحه استاتیک هست که باز میشه - اگر کش رو خاموش کنم تا باز شدن یدونه پیج 30 ثانیه طول میکشه
هر روز هم گوگل ایمیل میده که چند درصد خطای dns داده سایت و نتونسته به سایت دسترسی داشته باشه
من از ایشون نخواستم پولمو پس بده - فقط گفتم میخوام برم یه هاست دیگه - ازشون بابت سرویس دهیشون ممنونم
دوستان خودشون قضاوت کنن لطفا