نقل قول نوشته اصلی توسط M.Abooali نمایش پست ها
این آفر اخیر من است یا ... خنده دار است افرادی به نقد مسئله نشسته اند که خودشان دلیل شکل گیری این وضع در بازار هستند.

شما واقعا چقدر از من شناخت دارید؟

البته به شما حق میدم من را کلا مخالف بدانید،
چون عادت ندارم مثل عمده کاربران اینجا قربان صدقه دیتاسنترها یا مثلا همکاران بروم و بیشتر از روی صداقت و منطق برپایه اصول علمی مسائل را نگاه می کنم.

طبیعی است این نوع نگاه به مزاج هر کس که الگوی متفاوتی دارد خوش نمی آید.

بحث حاضر نیست، اگر قرار باشد با اصول منطقی و عادلانه میان مشتریان و سرویس دهندگان به قضاوت نشست، کاملا روشن است بهترین سرویس دهندگان ما هنوز بسیار بدهکار مشتریان هستند.

سو استفاده از بی ادبی چند مشتری برای سواری گرفتن از کلیه مشتریان هم حرکت زشت و ناپسندی است که گویی برخی دوستان با تشکیل لابی بدشان نمیاید ضمن آن حکومتی بر آشفته بازار سرور و هاست هم ایجاد نمایند. توصیه می کنم احتیاط کنید، بیش از حد بر حقوق دیگران پای گذاشتن قطعا موجبات زمین خوردن خواهد شد روزی.

بنده در این بحث منظور خویش را رسانده و بیش از این تکرار نظرات قبلیم خواهد بود که جز سر بردن حوصله دوستان حاصلی ندارد قطعا. از این رو عدم پاسخ به پست های بعدی را به معنی تغییر نظر یا ... تعبیر نفرمائید.

شما اگه پست من رو خونده بودید با دقت:
http://www.webhostingtalk.ir/f41/115...ml#post1104247
وابستگی منم به این انجمن بنا به دلایلی که خارج از بحثه، مجبور به کنار امدن با این مشکلات کرد،
مجبور شدم بر ضد خودم تاپیک فروش بزنم
البته لایسنس سی پنل نیز در سینگل هاپ با تخفیف تهیه میکنیم و همچنین دیتاسنتر هارد 1 نداشت برامون 2 ترا رایگان قرار داده که بنده این آفر رو قرار داده ام، اگر هم دقت کنید فقط نوشتم 2 عدد چون سرورم کاملا خالی هست، از مجازی ساز esxi 5.5 هم استفاده میشه که مشخصه اورسلی در کار نیست، اگه دو آفر بنده کل بازار رو خراب کرده مشکلی نیست بفرمایید ما برمیداریم!

شما وقتی که در بازار هاستینگ نیستید (سرویس دهنده) هیچ وقت نمیتونید درست قضاوت کنید! براتون میتونم 100 تا مدرک همینجا آلان عکس بگیرم طرف امده توی یاهو پی ام داده رم 1 چند، قیمت دادم بهش دقیقا این حرف رو به من زده:
he to anjoman felani dare mide 20t bye
تا وقتی که شما با اینجور جملات برخورد نکنید کلا موضوع رو نمیتونید درک کنید!

همچنین اگر فکر بنده جز افرادی که فقط به تعریف از این و اون هستند، بودم، بهتره سوابق بنده رو نگاه بندازید که کلا من اصلا در این انجمن فعلا نیستم و حتی چندین تاپیک اعتراضی هم از دیتاسنتر های مختلف هم در پروفایلم دارم! یه پست تایید در پروفایلم پیدا کنید پیش من جایزه دارید!!!