-
March 7th, 2014, 09:26
پاسخ : درآمد روزانه ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی دیجی کالا

نوشته اصلی توسط
ertebat7
اینطور که فروشگاههای اینترنتی دارن رشد می کنن
من فکر میکنم مغازه های سنتی کم کم از رونق بیفتن ( اتفاقی که در کشورهای غربی افتاده)
الان خیلی از مردم به خریدهای اینترنتی روی اوردند و هر روز هم بر تعدادشون افزوده میشه
نه دادش ، دیجی کالا یک استثتا هست ، بیشتر فروشگاه های ایرانی یک مشت جنس های بنجل چینی یک بار مصرف رو می فروشن ،
مشتری می خره ، 2 بار استفاده می کنه ، باید بندازه دور ، بعد از اون هم پشت دستشو داغ می کنه ، دیگه از اینترنت خرید نکنه.
حالا حالاها مونده تا خرید اینترنتی تو ایران جا بیفته.
-
تعداد تشکر ها ازfirebox به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2014 09:26
# ADS
-
March 7th, 2014, 12:19
عضو انجمن
من از دیجی کالا یک لپ تاپ خریدم
قیمتش حدود 100 تا 300 هزار تومان از بازار کمتر بود.
دوست بنده کمتر از یک ماه لپ تاپ مشابه مال من رو می خواست بخره و با 1000 بدبختی و پرس و جو مدل مال من رو پیدا کرد و 300 هزار تومان گرون تر خریدش!!!
بعضی از اجناسی که میفروشه توی بازار به سختی گیر میان یا با قیمت های بسیار بالاتری پیدا میشن...
گارانتی های بسیار معتبری هم ارائه میدن و من هر زمانی که بخوام چیزیو بخرم اول یه سر به دیجی کالا می زنم و قیمت و نظر کاربران رو چک می کنم
واقعا سایت خوبی هست.
ساران هاستینگ
09382294343 | 02128423379 تماس در ساعات اداری
شرکت ساران داده پردازان ارجان - ثبت 3325 | دارای نماد اعتماد الکترونیکی
-
-
March 7th, 2014, 20:39
دیجی کالا هم قیمت هاش خوبه (تقریبا) و هم کیفیتش
-
-
March 7th, 2014, 20:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
meysam021
آخه نامسلمون ، چرا حرف زور میزنی ، 1 میلیاردو 200 میدونی چقد پوله مگه به قشنگی شرکته آخه؟ تو بگو 10 تا گوشی آیفون 2 میلونی میشه 20 میلیون حالا شما حساب کن ، 1 میلیارد و 200 یعنی چی یعنی هر ثانیه باید 2 میلیون بفروشه اینجور اگه باشه دیگه باس بگیم هیس سکوت رو رعایت کنید.
در ضمن جناب عبید عزیز شما یبار ی لپ تاپ 800 تومنی گرفتی از دیجی کالا،دیگه هی بگوو.
خواهشا یکم حساب کتابتون رو خوب کنید زور بزنه 500 میلیون
صحیح تر اینه که به ریال هست
120 میلیون تومان
من آنم که دنیایش ترک خورده
خسته ام از آدم های به ظاهر خوب !
.
-
تعداد تشکر ها ازNaqsheQw به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2014, 02:30
عضو انجمن
یک میلیارد و 200 میلون تومان در روز عاقلانه نیست ، احتمالا 120 میلیون تومان هست!
با یک حساب کتاب ساده میشه متوجه شد که یک میلیارد و 200 میلیون تومان نیست.
یک روز 86400 ثانیه هست(60*60*24)
1200000000/86400=13888
یعنی در ثانیه 13 هزار و 888 تومان درآمد داره؟!
سایت بزرگی هست ولی اینقد درآمد نداره
ویرایش توسط da6276 : March 21st, 2014 در ساعت 04:15
-
تعداد تشکر ها از da6276 به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2014, 11:01
عزیزان دیجی قیمت خرید جنسارو دارم دیجی کالا 6 درصد سود میکشه رو جنسا بیشتر بکشه فروش نداره.حالا یک میلیاردو دویست منهای 6 درصد میشه یک میلیاردو صدو بیست و هشت میلیون که پول جنساشونه میمونه هفتاد و دو میلیون که دیویست نفر کارمند داره حد وسط حقوقشون هشت صد هزار پنج میلیونو سیصدو سیو سه هزار تومان روزانه که اینو از هفتادو دو میلیون کم کنیم میمیشه
- - - Updated - - -
عزیزان دیجی قیمت خرید جنسارو دارم دیجی کالا 6 درصد سود میکشه رو جنسا بیشتر بکشه فروش نداره.حالا یک میلیاردو دویست منهای 6 درصد میشه یک میلیاردو صدو بیست و هشت میلیون که پول جنساشونه میمونه هفتاد و دو میلیون که دیویست نفر کارمند داره حد وسط حقوقشون هشت صد هزار پنج میلیونو سیصدو سیو سه هزار تومان روزانه که اینو از هفتادو دو میلیون کم کنیم میشه شستو شش میلیونو شیصدو شستو هفت هزار تومان حالا اجاره ها هزینه ها همه و همه رو ازین 66.667.000 کم کنید میشه درامد روزانه دیجی کالا طبق گفته ها و آمار خودشون
- - - Updated - - -
درامد روزامه دیجی کالا 62.000.000 تومان است نه 1.200.000.000
- - - Updated - - -
عزیزان قیمت خرید جنسارو دارم دیجی کالا 6 درصد سود میکشه رو جنسا بیشتر بکشه فروش نداره.حالا یک میلیاردو دویست منهای 6 درصد میشه یک میلیاردو صدو بیست و هشت میلیون که پول جنساشونه میمونه هفتاد و دو میلیون که دیویست نفر کارمند داره حد وسط حقوقشون هشت صد هزار پنج میلیونو سیصدو سیو سه هزار تومان روزانه که اینو از هفتادو دو میلیون کم کنیم میشه شستو شش میلیونو شیصدو شستو هفت هزار تومان حالا اجاره ها هزینه ها همه و همه رو ازین 66.667.000 کم کنید میشه درامد روزانه دیجی کالا طبق گفته ها و آمار خودشون
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
عزیزان قیمت خرید جنسارو دارم دیجی کالا 6 درصد سود میکشه رو جنسا بیشتر بکشه فروش نداره.حالا یک میلیاردو دویست منهای 6 درصد میشه یک میلیاردو صدو بیست و هشت میلیون که پول جنساشونه میمونه هفتاد و دو میلیون که دیویست نفر کارمند داره حد وسط حقوقشون هشت صد هزار پنج میلیونو سیصدو سیو سه هزار تومان روزانه که اینو از هفتادو دو میلیون کم کنیم میشه شستو شش میلیونو شیصدو شستو هفت هزار تومان حالا اجاره ها هزینه ها همه و همه رو ازین 66.667.000 کم کنید میشه درامد روزانه دیجی کالا طبق گفته ها و آمار خودشون
- - - Updated - - -
-
-
June 18th, 2014, 11:18

نوشته اصلی توسط
da6276
یک میلیارد و 200 میلون تومان در روز عاقلانه نیست ، احتمالا 120 میلیون تومان هست!
با یک حساب کتاب ساده میشه متوجه شد که یک میلیارد و 200 میلیون تومان نیست.
یک روز 86400 ثانیه هست(60*60*24)
1200000000/86400=13888
یعنی در ثانیه 13 هزار و 888 تومان درآمد داره؟!
سایت بزرگی هست ولی اینقد درآمد نداره

وقتی سایت خارجی سالیانه 20 میلیارد دلار میفروشه اینو چطوری حساب میکنی
روزهای اونها ککه 48 ساعت نیست آقای برادر.
کلا تما سایتهای ایرانی ورچین و.... سرمایه های زیادی حداقل 10 میلیاردی دارند دیجی کالا فقط 25 نفر تیم فنی داره و 250 نفر کارمند بخش های مختلف
-
-
June 18th, 2014, 11:29
عضو دائم
با این حال یکی دو ماهه بدجوری داغان شده.یک گوشی میخواستم بخرم ازش یک هفته پیش 4 روز منتظر موندم قیمت جدید بزنه نزد..رفتم از بازار 120 هزار تومان زیر قیمت خریدم..
نظرتون رو به قیمتهای دو سایت معروف از دو قیمت گوشی برای نمونه جلب میکنم....
HTC Desire 310 dual sim - گوشی موبایل اچ تی سی دیزایر 310 دو سیم کارت
اچ تي سي Desire 310 دو سيم کارت [جزئیات]
- - - Updated - - -
با این حال یکی دو ماهه بدجوری داغان شده.یک گوشی میخواستم بخرم ازش یک هفته پیش 4 روز منتظر موندم قیمت جدید بزنه نزد..رفتم از بازار 120 هزار تومان زیر قیمت خریدم..
نظرتون رو به قیمتهای دو سایت معروف از دو قیمت گوشی برای نمونه جلب میکنم....
http://www.digikala.com/Product/DKP-34792/HTC-Desire-310-dual-sim/گوشی-موبایل-اچ-تی-سی-دیزایر-310-دو-سیم-کارت
http://www.gooshishop.com/ItemsDetails.aspx?ItemId=2751
-
-
June 18th, 2014, 11:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
abbasss
کاش سایتی برای فروش پوشاک و کفش و ... هم راه میفتاد، مطمئنا بازدهی بالایی خواهد داشت.
سلام
سابتی جهت فروش محصولات چرم بصورت کاملا حرفه ای بزودی شروع به کارخواهد کرد
-
-
June 18th, 2014, 12:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
___.Hrs.___
به نظرم این شرکت از اول سرمایه دار بود
برای همین اینقدر پیشرفت کرد
یادمه همون روز ها توی هر سایتی که میرفتی