عزیزان دیجی قیمت خرید جنسارو دارم دیجی کالا 6 درصد سود میکشه رو جنسا بیشتر بکشه فروش نداره.حالا یک میلیاردو دویست منهای 6 درصد میشه یک میلیاردو صدو بیست و هشت میلیون که پول جنساشونه میمونه هفتاد و دو میلیون که دیویست نفر کارمند داره حد وسط حقوقشون هشت صد هزار پنج میلیونو سیصدو سیو سه هزار تومان روزانه که اینو از هفتادو دو میلیون کم کنیم میمیشه

- - - Updated - - -

عزیزان دیجی قیمت خرید جنسارو دارم دیجی کالا 6 درصد سود میکشه رو جنسا بیشتر بکشه فروش نداره.حالا یک میلیاردو دویست منهای 6 درصد میشه یک میلیاردو صدو بیست و هشت میلیون که پول جنساشونه میمونه هفتاد و دو میلیون که دیویست نفر کارمند داره حد وسط حقوقشون هشت صد هزار پنج میلیونو سیصدو سیو سه هزار تومان روزانه که اینو از هفتادو دو میلیون کم کنیم میشه شستو شش میلیونو شیصدو شستو هفت هزار تومان حالا اجاره ها هزینه ها همه و همه رو ازین 66.667.000 کم کنید میشه درامد روزانه دیجی کالا طبق گفته ها و آمار خودشون

- - - Updated - - -

درامد روزامه دیجی کالا 62.000.000 تومان است نه 1.200.000.000

- - - Updated - - -

عزیزان قیمت خرید جنسارو دارم دیجی کالا 6 درصد سود میکشه رو جنسا بیشتر بکشه فروش نداره.حالا یک میلیاردو دویست منهای 6 درصد میشه یک میلیاردو صدو بیست و هشت میلیون که پول جنساشونه میمونه هفتاد و دو میلیون که دیویست نفر کارمند داره حد وسط حقوقشون هشت صد هزار پنج میلیونو سیصدو سیو سه هزار تومان روزانه که اینو از هفتادو دو میلیون کم کنیم میشه شستو شش میلیونو شیصدو شستو هفت هزار تومان حالا اجاره ها هزینه ها همه و همه رو ازین 66.667.000 کم کنید میشه درامد روزانه دیجی کالا طبق گفته ها و آمار خودشون

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

عزیزان قیمت خرید جنسارو دارم دیجی کالا 6 درصد سود میکشه رو جنسا بیشتر بکشه فروش نداره.حالا یک میلیاردو دویست منهای 6 درصد میشه یک میلیاردو صدو بیست و هشت میلیون که پول جنساشونه میمونه هفتاد و دو میلیون که دیویست نفر کارمند داره حد وسط حقوقشون هشت صد هزار پنج میلیونو سیصدو سیو سه هزار تومان روزانه که اینو از هفتادو دو میلیون کم کنیم میشه شستو شش میلیونو شیصدو شستو هفت هزار تومان حالا اجاره ها هزینه ها همه و همه رو ازین 66.667.000 کم کنید میشه درامد روزانه دیجی کالا طبق گفته ها و آمار خودشون

- - - Updated - - -