این آفر اخیر من است یا ... خنده دار است افرادی به نقد مسئله نشسته اند که خودشان دلیل شکل گیری این وضع در بازار هستند.آفر ویژه امروز
یک عدد آفر فوق العاده موجود میباشد برای هاست و
لایسنس رایگان سی پنل
RAM 6 GB
hdd 300 Gb
4 core cpu 6 GHZ
فقط 100 هزار تومان ثابت
شما واقعا چقدر از من شناخت دارید؟از شناختی که از شما دارم کلا شما در بحث ها علاقه خاصی دارید به مخالفت!
البته به شما حق میدم من را کلا مخالف بدانید،
چون عادت ندارم مثل عمده کاربران اینجا قربان صدقه دیتاسنترها یا مثلا همکاران بروم و بیشتر از روی صداقت و منطق برپایه اصول علمی مسائل را نگاه می کنم.
طبیعی است این نوع نگاه به مزاج هر کس که الگوی متفاوتی دارد خوش نمی آید.
بحث حاضر نیست، اگر قرار باشد با اصول منطقی و عادلانه میان مشتریان و سرویس دهندگان به قضاوت نشست، کاملا روشن است بهترین سرویس دهندگان ما هنوز بسیار بدهکار مشتریان هستند.
سو استفاده از بی ادبی چند مشتری برای سواری گرفتن از کلیه مشتریان هم حرکت زشت و ناپسندی است که گویی برخی دوستان با تشکیل لابی بدشان نمیاید ضمن آن حکومتی بر آشفته بازار سرور و هاست هم ایجاد نمایند. توصیه می کنم احتیاط کنید، بیش از حد بر حقوق دیگران پای گذاشتن قطعا موجبات زمین خوردن خواهد شد روزی.
بنده در این بحث منظور خویش را رسانده و بیش از این تکرار نظرات قبلیم خواهد بود که جز سر بردن حوصله دوستان حاصلی ندارد قطعا. از این رو عدم پاسخ به پست های بعدی را به معنی تغییر نظر یا ... تعبیر نفرمائید.