حرف ایشون چیز دیگه ای هست ولی خب اگار بعضیا متوجه نیستن
هی بگید مخ ایرانی، نژاد ایرانی ببینیم به کجا میرسیم
مطمئن باشین اگه به خودمون نیاییم همین کشور های همسایه ازمون میزنن جلو
با سلام
اولا داعش هیچ غلطی نمیتونه بکنه
دوما این گروه بی اصل و نسب متاسفانه از خیلی جاها تغذیه میشن ، مثلا عربستان ، ترکیه ، اردن ، آمریکا واسراییل
امروز متاسفانه در اردن پایگاه زدن و همچنین تو حملاتی که ارتش داشته امروز حدود 30 تا ماشینشون و یکجا فقط زده سردار سلیمانی هم گفته بزودی طی امروز فردا مدارک جالبی
ار دخالت کشورهای غربی تو این قضیه قرار خواهیم داد و همچنین توی عملیات امروز یک بیسیم و تعدادی دستگاه شنود مربوط به ارتش عربستان کشف شده و همچنین از اخباری که الان بهم دادن
ارتش عراق شهر بلد را دستش گرفته و یک گروه دسته جمعی از داعش هم تو سامرا کشف شده و امام جماعت مسجد موصل هم پشت بلندگو گفته به داعش بپیوندند ! و همین الان هفتاد داعشی در التلعفر به هلاکت رسیدن
وتمام شبکه های اجتماعی به دلیل سوء استفاده داعش ***** شد و کنسولگری ترکیه در بصره تخلیه شد متاسفانه همین الان نیروهای داعش با حمله به یک بازار 60 کیلومتری بغداد 100 نفر و ***یدند و ...
همین و بهتون بگم اینا اونظوریکه مردم فکر میکنن نیستن بصورت گروه های کوچک حمله میکنند این سر بریدن ها هم که میبینید اغلب بعد از کشته شدن فرد هست و ..
مهم ترین قسمت اینکه نیروهای رزمی داعش همه دارن بابت جنگ هزینه بسیار زیادی حقوق میگیرند .
اینا رو گفتم که بعضیا نیان جوسازی کنن ، مال این حرفا نیستن اگر اطلاعات بیشتری خواستید تو این موضوع من در خدمتم
فقط دوستان عرب بودن دلیل بر بد بودن نیست
ولی اعراب عربستان و امثالهم واقعا دارن میرن رو اعصاب ایرانیا !
ویرایش توسط haftsepehr : June 17th, 2014 در ساعت 22:01
هکر ها دو دسته هستند:
هکر های کلاه سفید
هکر های کلاه سیاه
توضیح هم نمیدم. چون همه کاربر های اینجا حرفه ای هستن
جوجه هکر به کسی میگن که از طریق مهندس اجتماعی, فک پیج و بعضی از باگ های قدیمی یه سایت رو هک میکنه!
اگه عقل اونا در حد ما نیست, چرا بزرگترین تولید کننده ویروس در خاورمیانه هستند؟چون عقلشون در حد ایرانی ها نیست.
چرا روی محصولات ما در سوپر مارکت عربی نوشته. اما روی محصولات اونا فارسی نوشته نشده؟
چرا سایت های بزرگ زبان عربی رو دارن اما ایرانی رو ندارن؟
کاملا درست میگیدحرف ایشون چیز دیگه ای هست ولی خب اگار بعضیا متوجه نیستن
هی بگید مخ ایرانی، نژاد ایرانی ببینیم به کجا میرسیم
مطمئن باشین اگه به خودمون نیاییم همین کشور های همسایه ازمون میزنن جلو![]()
ویرایش توسط سیدرضا بازیار : June 17th, 2014 در ساعت 22:09
دوستدار کتاببلیان
آره. مقصر شرکت هست. فکر کنم دستگاه تایپ اونا مشکل داره :D
من میتونم هزاران سایت رو به شما معرفی کنم!!!
مثلا: تویتر ایران رو تحریم کرده و اسمی از کشور ایران توی اون نیست
وب سایت شرکت سونی
Xperia™ Smartphones from Sony - Sony Smartphones
دوستدار کتاببلیان
نظر من اینه هر سایتی به هر نوع م دلیلی و راهی هک بشه و هر کسی و هر تیمی و هر کشوری و هر غیره باشه این نفوذ انجام بشود یعنی اون اسکریپت سایت و اون سرور هاست سایت نغص امنیتی دارد و جای صحیتی نیست سایتی هک بشه اصلا نیاز نیست بگید اون قوی بوده فلان بوده باید بگید من ضعیف بودم و نغص و نظام قوانین امنیتی به صورت 100% را رعایت نکردم این نظر منه.
اگه قرار بود همه طبق این قانون عمل کنن, این همه توی تظاهرات گفتیم مرگ بر آمریکا و... اونا باید به ما حمله میکردن
میدونم به ما ضربه های زیادی وارد کردن...!
اما اگه مثل ما عمل کرده بودن حالا هیچی نبودن
اونا تمرکز خود رو روی این گذاشتن تا پیشرفت کنن و ما محتاج اونا بشیم
ما هم تمرکز خودمون رو روی این گذاشتیم که ببینیم کی به ما توهین کرده تا بریم بهش توهین کنیم
حالا ما آرزوی یه ماشین خارجی رو داریم و باید پول 10 سال زحمات 10 کارگر رو جمع کنیم تا بتونیم یه ماشین خارجی بخریم
دوستدار کتاببلیان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)