نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 64

موضوع: مشتری مداری به چه قیمتی؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ParsWebIT آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    846
    تشکر شده در
    557 پست

پیش فرض پاسخ : مشتری مداری به چه قیمتی؟

این انجمن بازار عرضه و تقاضا هست
    متاسفانه تقاضا غیر منطقی شده و عرضه محصول هم همین طور..
    من به شخصه فقط 1 تاپیک فروش اینجا دارم چون قیمتهای من با خیلی مشتریان جور در نمیاد و زوم روی فروش اینجا ندارم در عوض رفتیم سمت بازاریابی شرکتی و تراکت و مارکتینگ برای مسئولین IT
    چون زمانی که مشتری من سرور مجازی رم 2 گیگ رو ماهانه میگیره 43000 تومان پس برای من هزینه سرور و مهمتر از همه هزینه وقت و تلاشی رو که من گذاشتم روی این کار در میاد منم دستم باز هست روی سرور و مثلا از کلوکراسینگ گرفتیم که 1 ساله داریمش و میدونم شب سرم و بزارم زمین سرورم کار میکنه برای مشتری که هزینه داده و کسی ناراضی نمیشه نه اینکه فصلی آفر 3 ماه بگیرم ماهی 200 تومان بعد از 3 ماه میشه ماهی 700 تومان سرور رو ول کنم مشتری بیاد بره فتا، مشتری بیاد تربیت پدریشو نشون بده تو تاپیک فروشم
    ما همه جوان هستیم به خدا داریم عمرمون رو هدر میدیم بایت این کار! رویه روی خونه ما دارن یه آپارتمان میسازن کارگر افغانیشون ماهی 700 میگیره کارگر جوشکار ماهی 1.400 نگهبان شب که حواسش هست کسی 2 تا آجر ن***ه ماهی 600 تومان می گیره!!! خوب راست و حسینی الان با خودتون بشینید روراست باشید از این کار ماهی چقدر در میاد؟
    من به شخصه روزایی بوده تو این کار که از پول تو جیبم زدم برای پرداخت سروری که 7 vps مشتری روش بوده 550 تومان هزینه دادم و کل پرداختی اون 7 سرور 190 بوده خوب تا کی؟ چند سال؟ مشتریم ساعت 3 نصف شب تماس میگیره و جواب میدم برای سرور رم 512 ماهانه 14 تومنم! اما جواب میدم به امید اینکه یک زمانی مشتری وفادار زیاد بشه با برخوردم. چون طرف هزینه داده حقش هست از اونی که کمترین پلان 14 تومن من رو میخره تا اونی که برای سایتش 2 ترابایت هارد داریم روی سرور

90% فروشنده های اینجا چیزی به اسم هزینه شرکت ندارند خوب هزینه 1 واحد 38 متری ماهی 2 میلیون و 25 تومن پول پیش! 2 نفر از بچه های درست ماهانه 12.000 + هزینه اینترنت ، ایاب ذهاب بچه ها، نهارشون،؟
    ما همه اینارو دیدیم و سرمایمون کم شد و ضرر کشیدیم توی بهترین سالهای عمرم که اگه حمالی هم میکردم الان وضعیتم بهتر بود!

خوب شرکتی مثل پارس دیتا بابت اینکه بتونه هزینه هاشو تامین کنه 10 برابر قیمتهای اینجا قیمت میده مشتری اما 10 خط تلفن هم داره
    مشتری اینجا همه اینهارو با هم میخواد ماهی 10 هزار تومن پول 1 دونه ساندویج! همون آدمی می میاد تو تاپیپ اونطوری طلبکاره شبی 20 لیتر بنزین میزنه به ماشنش ول میچرخه عین خیالشم نیست!

در کل : وحید خیلی وقت پیش اینجا رو زد و رفت و به این وضعیت کشیده شده! یک مدت هست مدیران جدید اومدن و برای مثال تشکر در تاپیک ممنوع شد وخیلی ها بن شدند از جمله من و الان در همه تاپیکها این هست باز!
    در چند تاپیک به مشتری بی شعوری که سرویس چند هزار تومانی میخواست توپیدیم و تذکر دادیم نتیجه؟ بن شدم به دلیل به کار بردن الفاظ نامناسب!
    اینجا 2 نوع مشتری هست
    1. مشتری وفادار به شما و کیفیت با پرداختی عالی در ماه = این مشتری وفادار به کیفیت شماست نه قیمت پس زمانی گله میکنه که شما تصمیم گرفتید بیخیال کیفیت بشید با اورسل!
    2. مشتری که بچه سال هست و وی پی فروش یا سایت چرت! که قیمت شما ملاک هست و فردا 1000 جور شکایت داره واسه سرویس 10 تومنی که خودشم میدونه کیفیت نداره و هر ماه عوض میکنه و هر ماه اینجا توهین میکنه به همه، این مشتری طرف من پیداش نمیشه و خیالمون راحت هست، 73% مشتری من بین 3 الی 16 ماه هست که داره سرویس تمدید میکنه با مشکلات با قطعی که میدونه دست ما نبوده ساخته چون میدونه تحت هر شرایطی پای سرویسم وایمستم!

همکارانی که قدیمیتر هستید برنامه فروش رو اینجا نزارید و خودتون هم میدونید اون هزینه از اینجا در نمیاد و شمام به آفر رد استیشن و هتزنر کشیده میشید
    یک مشتری شرکتی که میخواد برنامه CRM شرکتش رو بزاره روی سرور مجازی شما حداقل پلانی معدل 4-6 گیگ رم و هارد 300 میخواد این یعنی ماهانه حدود 160-200 تومان دریافتی و 4 مشتری اینطوری هزینه کامل سرور رو میریزه به حسابتون و مابقی فروش سود خالص هست
    iهمکارانی که از ایران سرور میدن و معتبر هستند به شدت روی این نوع آفر و فروش به شرکتها تلاش کنید که نتیجه غیر قابل باور و خوبی میگیرید در درامد زایی
    مشتریتون وفادار هست و روی سرور نه دیداس میکنه نه اسپم میزنه شما شب با خیال راحت سرتون رو میزارید روی بالشتون و پولی رو که زحمت میکشید براش با لذت خرج می کنید.

اضافه گویی من رو ببخشید و از تمامی شما که وقت گرانبهاتونو گذاشتید بابت خوندن این مطلب سپاسگذارم.
    ویرایش توسط ParsWebIT : June 17th, 2014 در ساعت 00:28
    فناوری وب پارس
    هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
    ۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS

2. تعداد تشکر ها ازParsWebIT به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)