مسلما نه گرونی نشونه ی خوب بودنه نه ارزونی نشونه ی بد بودن! دسرسته بازار هاستینگ هیچ ثباتی نداره ولی خوب مثلا دیگه یه حد اقل هایی هم تو قیمت داره! تو سایت ها بگردید میبینید. کسی اون حد اقل ها رو رعایت نکنه یعنی یه کاسه ای زیر نیمکاسس!من تو نت کلی پلن 100 گیگ سالیانه پیدا کردم با قیمت های خیلی خلی متفاوت از میلیونی بگیر تا 1قرون 2زار : d
لطفا یکی بگه تفاوتشون در چیه ...
تفاوت قیمت ها چند دلیل داره:
1- خوب یا بد بودن سرور و امنیت و ...
2- کیفیت کار پایین .
3- پشتیبانی که از همه چیز مهم تره. مثلا خود من پول رو اول برای کیفیت از مشتری میگیرم. بعدش برای پشتیبانی.
100 گیگ وارز برای چه کاری؟ مثلا دانلود فیلم و این چیزا؟ اصولا اگه چیزایی که میریزی رو هاستت تابلو بی کپی رایت نباشه (مثلا وی بی بی لایسنس) تا شکایت نشه کسی کاری نداره. مثل فیل و موزیک و .... .من یه هاست دانلود 100 گیگ سالیانه میخوام که وارز باشه و با رعایت نکردن قانون کپی رایت مشکلی نداشته باشه
یوزر مدیر انجمن: Vahidراستی راه حل اینکه دیگه تاپیک ها نصفه نیاد رو هم میدونم ادمین کیه بگه تا بگم بهش چیکار کنه
بله به نظر من هم ایشون صحیح میگن ماهیانه بگیرید. اما سرور گرفتن تخصص نیخواد. در ضمن گرون تر از هاست های اشتراکی در میاد براتون.برای 100 گیگ هاست یا ماهیانه بگیرید و یا سرور اختصاصی مطابق با نیازهاتون
به هر حال من میتونم ماهیانه 65 و سالیانه 650 هزار تومن بهتون بدم این هاستی کی میخواین. البته تو سایت گرون تره ولی ما آفر ویژه میدیم :دی
اصل کارمون هم پشتیبانی و کیفیته.
www.IRHosting.Net