-
درخواست هاست دانلود 100 گیگ سالیانه
سلام من تو نت کلی پلن 100 گیگ سالیانه پیدا کردم با قیمت های خیلی خلی متفاوت از میلیونی بگیر تا 1قرون 2زار : d
لطفا یکی بگه تفاوتشون در چیه ...
من یه هاست دانلود 100 گیگ سالیانه میخوام که وارز باشه و با رعایت نکردن قانون کپی رایت مشکلی نداشته باشه ....
قیمتی رو در نظر نگرفتم لطفا شما قیمت بدید بهترین گزینه رو انتخاب میکنم
راستی راه حل اینکه دیگه تاپیک ها نصفه نیاد رو هم میدونم ادمین کیه بگه تا بگم بهش چیکار کنه
-
-
May 30th, 2010 18:32
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : درخواست هاست دانلود 100 گیگ سالیانه
برای 100 گیگ هاست یا ماهیانه بگیرید و یا سرور اختصاصی متابق با نیازهاتون
-
-
میشه بیشتر توضیح بدید !؟ ماهیانه که خیلی گرون در میاد صرف نمیکنه برام ...اگر راجع به سرور اختصاصی توضیح بدید ممنون میشم
-
-
120GB Hdd
1500GB Bw
768MB Ram
2 IP
Full Warez
60.000/Month
720.000/Year
ادمین کیه بگه تا بگم بهش چیکار کنه
بگو - منم.
-
-
من تو نت کلی پلن 100 گیگ سالیانه پیدا کردم با قیمت های خیلی خلی متفاوت از میلیونی بگیر تا 1قرون 2زار : d
لطفا یکی بگه تفاوتشون در چیه ...
مسلما نه گرونی نشونه ی خوب بودنه نه ارزونی نشونه ی بد بودن! دسرسته بازار هاستینگ هیچ ثباتی نداره ولی خوب مثلا دیگه یه حد اقل هایی هم تو قیمت داره! تو سایت ها بگردید میبینید. کسی اون حد اقل ها رو رعایت نکنه یعنی یه کاسه ای زیر نیمکاسس!
تفاوت قیمت ها چند دلیل داره:
1- خوب یا بد بودن سرور و امنیت و ...
2- کیفیت کار پایین .
3- پشتیبانی که از همه چیز مهم تره. مثلا خود من پول رو اول برای کیفیت از مشتری میگیرم. بعدش برای پشتیبانی.
من یه هاست دانلود 100 گیگ سالیانه میخوام که وارز باشه و با رعایت نکردن قانون کپی رایت مشکلی نداشته باشه
100 گیگ وارز برای چه کاری؟ مثلا دانلود فیلم و این چیزا؟ اصولا اگه چیزایی که میریزی رو هاستت تابلو بی کپی رایت نباشه (مثلا وی بی بی لایسنس) تا شکایت نشه کسی کاری نداره. مثل فیل و موزیک و .... .
راستی راه حل اینکه دیگه تاپیک ها نصفه نیاد رو هم میدونم ادمین کیه بگه تا بگم بهش چیکار کنه
یوزر مدیر انجمن: Vahid
برای 100 گیگ هاست یا ماهیانه بگیرید و یا سرور اختصاصی مطابق با نیازهاتون
بله به نظر من هم ایشون صحیح میگن ماهیانه بگیرید. اما سرور گرفتن تخصص نیخواد. در ضمن گرون تر از هاست های اشتراکی در میاد براتون.
به هر حال من میتونم ماهیانه 65 و سالیانه 650 هزار تومن بهتون بدم این هاستی کی میخواین. البته تو سایت گرون تره ولی ما آفر ویژه میدیم :دی
اصل کارمون هم پشتیبانی و کیفیته.
www.IRHosting.Net
ویرایش توسط m_dg_farari : May 30th, 2010 در ساعت 18:54
-
-
عضو انجمن
-
-
یکی هست میگه 300تومن میده هاست دانلود 100 گیگ رو سالیانه ... دیتاسنترش هم http://www.caro.net/ هست ... میشه یکی چک کنه ببینه این مورد خوب هست یا نه !؟
------------------------
اقای 1eng.ir شما همیشه انقدر خنک هستید ؟!
admincp > styles & template > search in template > postbit_legacy > search this :
ادمین سی پی > استایل ها & قالب ها > جستجو در قالب ها > postbit > خط زیر را پیدا کنید:
<div class="content<vb:if condition="$show['first_ad'] OR $show['last_ad']"> hasad</vb:if>">
replace with this :
به جاش این خط را جایگزین کنید :
<div class="content">
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
خوب من چطوری میتونم تفاوت کیفیت هاست هارو بفهمم ؟! تفاوت قدرت سرورشون و ....
-
-
Linux Organization VPS
CPU : Intel(R) Xeon(R)CPU E5504 @ 2.00GHz
Hard Disk Space : 80 GB
Guarantee Ram : 1024 MB
Burstable Ram : 2048 MB
Unlimited Bandwidth
Network Port : 1 Gbps
Dedicated IP(s) : 5
HyperVM Containers
Full Root Access
Full Managed
No Setup Fee
Server Location :

United States
در صورت خرید شش ماهه یک ماه رایگان
در صورت خرید سالیانه دو ماه رایگان
قیمت ماهیانه : 35,000 تومان قیمت شش ماهه : 175,000 تومان قیمت سالیانه : 350,000 تومان
-
-
-
-
May 30th, 2010, 19:09

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
این اطلاعاتی که میدید چرا شبیه vps هست

من اماتورم شرمنده همچین سوالی پرسیدم

بله ، بهترین گزینه برای شما فکر کنم VPS باشه !
چون 100 گیگابایت روی هاست دانلود ممکنه مشکل به وجود بیاره !
همان طور که می دانید اگر بازدیدتون خیلی بالا باشه Apachi هم خیلی پردازش داره هم اینکه Ram نسبتا بالایی می خواهد !
برای همین میزبان شما ممکن یا شما را Suspend کند یا هزینه بیشتر بخواهد . این هست که گفتم بهتره کار VPS هست که اگر هم هنگ کرد با یک ریستارت درست میشه !
کسی هم شما را بیرون نمی کنه و خیالتون راحت تر است .
-