نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: هاست

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید ShirazHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    62
    تشکر شده در
    42 پست

پیش فرض پاسخ : هاست

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza0037 نمایش پست ها
    سلام دوستان کی میتونه بهم یه 100 مگ یا 50 مگ هاست بده فقط میخوام یه اسکریپت رو تست کنم
    مجانی میخوام
    از خجالتتون در میاییم
    1. اگر اسکریپتتون اختصاصیه شما میاید یه هاست رایگان بهتون میدن بعد اسکریپتتونم بر میدارن البته اوج بد اخلاقیه .

2. توی وب تا شرکت هاست رایگان بیوهاست و یوهاستیگ هستند که میتونید برید 10 گیگ با 100 گیگ پهنای بایند بگیرید اسکریپتتونم تست میکنید کسی هم خبر دار نمیشه چون تعداد خاطباشون بالاست نمیان تک تک اسکریپتا رو بررسی کنن .اما وقتی میاید اینجا آفر میدید کسی که یه کم فلزش خراب باشه میاد یه هاست بهتون میده و بمایند ...

البته دوستان معتبر هم هستند گفتم که جنبه ی بد قضیه رو هم در نظر داشته باشید . و اینو بگم توی جامعه کسی نمیاد به رایگان هاست و رم و امنیتش رو رایگان و برای رضای خدا به خطر بندازه

این نکته رو هم در نظر داشته باشید این حق شماست که وقتی پول میدید و هاست میگیرید اطلاعات روی هاستتون محافظت شده باشه نه اینکه هاست بیاد ساسپند کنه یه بک آپ به شما بده و یکی برای خودش ...
    ویرایش توسط ShirazHost : June 16th, 2014 در ساعت 18:00
    ارائه ی 22% تخفیف ویژه برای پلان های شرکت بین المللی Qhoster
    shirazhost.biz→سایت من ☺
    ☺ ایمیل من←shiraz.host@yahoo.com
    جهت دریافت کد 22% تخفیف اختصاصی یا پرداخت ارزی فقط با ایمیلم یا پیام خصوصی تماس بگیرید .
    ☻☻اگر هاست خارجی میخواید چرا مستقیم تهیه نمی کنید(واسطه ایرانی=افزایش هزینه)☻☻

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)