اولا بنده نگفتم همه.گفتم بعضی ها.شما جزو بعضی ها نیستی.چون خود منم مثل شمام.اگر از سرویسی ناراضی باشم آبروی طرف رو نمیبرم.ماه دیگر تمدیدش نمیکنم همین! تا حالا دیدید رییس جمهور بیاد پشت تریبون یا مردم از بدی ها و ناسزاهای مردم بناله؟ تاحالا دیدی یک شرکت بیاد از مشتریهاش بناله؟ عزیز من خدا رم نمیشه دید دلیل بر نبودنش نیست! همین تاپیک رو نگاه کن از اول اینهایی که 40 تا تشکر زدند زیر حرفم از خوشی نبوده داداش من! حرف دلشون بوده.منتهی یک هاستینگ نمیتونه حرف دلش رو بزنه یا از بدی ها بگه. کافیه تو یک تاپیک از کسی شکایت داشته باشه مشتریهای دیگر به چشم انسان کم جنبه و بی شعور نگاهش کنند و بازار رو از دست بده.مجبوره همش بگه در خدمتیم! رفتار خوب و کاربرپسند نشون بده... اگر میبینی من این حرفا رو زدم به نمایندگیشون چون من هاست فروش نیستم!
در ضمن بحث تاپیک فقط یک تذکر بوده دوستانه به هاستینگا که شان خودشون رو حفظ کنند و برای چندغاز پول دلا راست نشوند..چون جدیدا بعضی ها رو دیدم واسه یک مشتری 5 تومانی سرو کله میشکونن و کلا اینقدر وارد دنیای نت و هاست شدن خودشون رو و شانشون رو فراموش کردند..
این همه تاپیک زدند مشتریها و حق با مشتری و.. یکبار هم ما تاپیک میزنیم برای هاستینگا..مشکلی نداره که!