شما خودتون میتونید با همین 1818 از هر جایی تماس بگیرید و پرداخت بکنید
اگر اشتباه میگم لطفا دلیل را ذکر کردید و شماره را بدهید برایتان پرداختش رو انجام بدهم
شما خودتون میتونید با همین 1818 از هر جایی تماس بگیرید و پرداخت بکنید
اگر اشتباه میگم لطفا دلیل را ذکر کردید و شماره را بدهید برایتان پرداختش رو انجام بدهم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
بله انجام میدم براتون
شماره تلفن + کد پستی لطف کنید
از خارج تهران 1818 درست کار نمی کنه مثلا همین الان دوباره امتحان کردم گفت که شماره وارد شده صحیح نمی باشد ! درواقع وقتی برای تغییر شماره وروردی به سیستم عدد 2 رو می زنم و بعد شماره با پیش کد تهران رو می زنم و آخر علامت ستاره . میگه شماره وارده صحیح نمی باشد حالا چرا نمی دونم ! شماره موردی نداره چندین ساله پرداختی داره و کار هم می کنه .
سرور مجازی ایران - آلمان - آمریکا my.xdlhost.comقیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
عجیبه ! بعد نوشته شما واریز اینترنتی
صدور قبض المثنی دوره
رو دوباره چک کردم قبلا کار نمی کرد ارور می داد مثل اینکه درستش کردن ! ممنونم پاقدم شما خوب بود .
- - - Updated - - -
فیش رو گرفتم خودم واریز می کنم
ممنونم از دوستان خیلی خوبم همراهی شما رو هیچ وقت فراموش نمی کنم .
ویرایش توسط dertgtr : June 15th, 2014 در ساعت 20:47
خوشحالم که مشکلتان رفع شده
من 4 روز پیش برای مسافرتی تیریز بودم خط 021 و 026 را از همین 1818 توی اونجا یکیش رو باموبایل یکی هم با ثابت پرداخت کردم موردی نداشت احتمالا برای شما هم قاطی کرده
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)