-
June 14th, 2014, 19:22
عضو انجمن
پاسخ : آغاز رومینگ ملی از نیمه شعبان/ پوشش رایتل با آنتن همراه اول و ایرانسل تکمیل میشود

نوشته اصلی توسط
masooumi
اگر گوشی اندروید هست باید تیک گزینه data roaming را هم فعال کنید (من توی خراسان تست کردم و اینترنت هم فعال بود البته gprs)
همرو زدم کلا کانکشن بالا صفحه نمیاد چنبار هم فعال غیرفعال کردم میاد تو e ولی قطع میشه
-
-
June 14th, 2014 19:22
# ADS
-
June 14th, 2014, 20:39
پاسخ : آغاز رومینگ ملی از نیمه شعبان/ پوشش رایتل با آنتن همراه اول و ایرانسل تکمیل میشود
بازم معذرت می خوام ولی آباده رایتل هم داره با ایرانسل رومینگ میشه
-
-
June 14th, 2014, 21:17
دوستانی که اطلاع ندارند، دو تا نکته:
1. برای استفاده، می بایست قابلیت رومینگ گوشی تون رو فعال کرده باشید
2. گوشی شما از نزدیک ترین آنتن با سیگنال قوی تر استفاده خواهد کرد (مگر اینکه آنتن سرویس دهنده اصلی کیفیت کافی را داشته باشد)
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
-
June 14th, 2014, 23:51
عضو جدید
-
-
June 15th, 2014, 01:36
دوستانی که رایتل دارند، می تونن با انتخاب شبکه MCI به جای RighTel هم اکنون از این سرویس بهره مند شوند! (تست شده)
فقط توجه داشته باشید، APN های ایرانسل و همراه اول را هم در گوشی خود اضافه کرده باشید و ضمنا قابلیت Roaming اگر قابل تنظیم هست (مثلا در گوشی های اندرویدی)، فعال شده باشد.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-
-
June 15th, 2014, 01:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nexinel
دوستانی که رایتل دارند، می تونن با انتخاب شبکه MCI به جای RighTel هم اکنون از این سرویس بهره مند شوند! (تست شده)
فقط توجه داشته باشید، APN های ایرانسل و همراه اول را هم در گوشی خود اضافه کرده باشید و ضمنا قابلیت Roaming اگر قابل تنظیم هست (مثلا در گوشی های اندرویدی)، فعال شده باشد.
ایول یک ساعته مکالمه درسته ولی اینترنت نداره الان واسه همراه اول رو زدم کانکت شد دمت گرم
-
-
June 15th, 2014, 02:39
عضو دائم
دوستان بنده ایرانسل هستم - رومینگ هم فعال هست
بفرمایید برای تست به چه صورت می تونم اقدام کنم؟
تمام اپراتور های که گوشی پیدا میکنه یک علامت ممنوع کنارشون هست و نمیشه ازشون استفاده کرد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
June 15th, 2014, 02:45
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
viasky
تمام اپراتور های که گوشی پیدا میکنه یک علامت ممنوع کنارشون هست و نمیشه ازشون استفاده کرد
در فاز اول این طرح ( حال حاضر) تنها مشترکین اپراتور رایتل ، امکان استفاده از آنتنهای ایرانسل و همراه اول را دارند !
و فعلا امکان استفاده ایرانسل از همراه اول و بلعکس فراهم نشده است !
-
تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید
-
June 15th, 2014, 05:33
عضو دائم
من الان با رایتلم
خیلی زیبا ؛ تونستم به ایرانسل و همراه اول وصل بشم کامل !
یعنی رفتم تو قسمت carrier :D
سرچ رو زدم
سه تا اپراتور رو آوورد
وصل شدم :D
خیلی داریم پیشرفت میکنیم :-j
-
-
June 15th, 2014, 07:58

نوشته اصلی توسط
viasky
رایتل هم موقع سرچ علامت ممنوع میزنه، ولی باید همون رو انتخاب کنید و در جواب سوالی که پرسیده میشه هم پاسخ مثبت بدهید تا اتصال برقرار بشه.
!GOODBYE FOREVER
!I HAVE NO WEBSITE
-