-
June 14th, 2014, 14:32
عضو انجمن
پاسخ : شاهکار جدید مخابرات تهران !
والا بخدا من برا سیستم خونم 5 گیگ میگیرم تو 8 روز تموم میشه چیزی هم دانلود نمیکنم ، نامحدود رو هم ماه گذشته برداشتن از خوزستان
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
-
June 14th, 2014 14:32
# ADS
-
June 14th, 2014, 15:06
عضو انجمن
شما 5 گیگ رو تو 8 روز تموم کردی من چی بگم که یک گیگ رو تو 12 ساعت تموم کردم اونم فقط با وب گردی سرعت 128!
همینه دیگه هر چی پیج باز کنی رو جزو دانلود حساب میکنند البته من اون موقع اینترنت آسیاتک داشتم رفتم گفتم میخوام برام در بیارین این 1 گیگ چجور تو 12 ساعت تموم شده اونا هم هی امروز فردا کردن کلا از خیرش گذشتم
الان سرویس مخابرات دارم ، قبلا نا محدود داشتم اما سرعت دانلود جالبی نداره سرویس نا محدود مثلا 128 کیلوبایتش روی 10 ثابته!!!!!
این است اینترنت ایران دیگه
رفیق داشتم قطر بود بهم زنگ زده بود گفت سرویس اینترنتم معمولیه سرعتشم زیاد نیست 400 اینا هست!!
حالا ما اون موقع 128 به زور گیر میاوردیم!!
-
-
June 14th, 2014, 15:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sht-design
شما 5 گیگ رو تو 8 روز تموم کردی من چی بگم که یک گیگ رو تو 12 ساعت تموم کردم اونم فقط با وب گردی سرعت 128!
همینه دیگه هر چی پیج باز کنی رو جزو دانلود حساب میکنند البته من اون موقع اینترنت آسیاتک داشتم رفتم گفتم میخوام برام در بیارین این 1 گیگ چجور تو 12 ساعت تموم شده اونا هم هی امروز فردا کردن کلا از خیرش گذشتم
الان سرویس مخابرات دارم ، قبلا نا محدود داشتم اما سرعت دانلود جالبی نداره سرویس نا محدود مثلا 128 کیلوبایتش روی 10 ثابته!!!!!
این است اینترنت ایران دیگه
رفیق داشتم قطر بود بهم زنگ زده بود گفت سرویس اینترنتم معمولیه سرعتشم زیاد نیست 400 اینا هست!!
حالا ما اون موقع 128 به زور گیر میاوردیم!!
دلیل اینکه از مخابرات میگیری چیه؟! اسایتک هویجه ؟! خخخخ من اسیاتک دارم 1 مگ نامحدود ماهی حدود 100 تومن سرعت دانلودمم هم 800 هست !! روزی هم 30 گیگ دانلود میکنم و موردی نبوده برو اسیاتک بگیر خوبه!
-
-
June 14th, 2014, 15:14
سلام
مخابرات خیلی مردمو اذیت می کنه
-
-
June 14th, 2014, 15:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
elementary
دلیل اینکه از مخابرات میگیری چیه؟! اسایتک هویجه ؟! خخخخ من اسیاتک دارم 1 مگ نامحدود ماهی حدود 100 تومن سرعت دانلودمم هم 800 هست !! روزی هم 30 گیگ دانلود میکنم و موردی نبوده برو اسیاتک بگیر خوبه!
شاید شما تهران هستی واستون خوبه
وقتی بنده واسه یک گزارش حجم اینترنت 5 هفته امرز فردا کردند واسم خوب زده میشم ازشون
حداقل مخابرات خوبیش اینه که 24 ساعته هستند خودشون هم راحت خطوط رو چک میکنند به همه چیزم دسترسی دارند
من خودم 2 هفته توی نمایندگی آسیاتک کار میکردم!!! اون موقع تازه حرف از سرویس نامحدود میزدند
-
-
June 14th, 2014, 16:26
دوست عزیز سرویس از آسیا تک خواستید در خدمتیم
-
-
June 14th, 2014, 16:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sht-design
شاید شما تهران هستی واستون خوبه
وقتی بنده واسه یک گزارش حجم اینترنت 5 هفته امرز فردا کردند واسم خوب زده میشم ازشون
حداقل مخابرات خوبیش اینه که 24 ساعته هستند خودشون هم راحت خطوط رو چک میکنند به همه چیزم دسترسی دارند
من خودم 2 هفته توی نمایندگی آسیاتک کار میکردم!!! اون موقع تازه حرف از سرویس نامحدود میزدند
اسیاتک بخواین هر جای ایران باشید براتون فعال میکنم پلن جدید بالای ده مگ هم میتونم بهتون بدم
-
-
June 14th, 2014, 16:40
-
-
June 14th, 2014, 16:43
عضو انجمن
دمتون گرم
ما یه نظری دادیم حالا همه شدن ارائه دهنده اینترنت
اینجا قسمت فروشه؟! :|
-
-
June 14th, 2014, 16:46
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
elementary
اسیاتک بخواین هر جای ایران باشید براتون فعال میکنم پلن جدید بالای ده مگ هم میتونم بهتون بدم
هر جای ایران؟!
بررسی شماره میزنم واسه شهر ما نداره اصلا
-