-
June 14th, 2014, 02:46
عضو دائم
پاسخ : آغاز رومینگ ملی از نیمه شعبان/ پوشش رایتل با آنتن همراه اول و ایرانسل تکمیل میشود
در حال رومینگ هزینه ها تغییر میکنه؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
June 14th, 2014 02:46
# ADS
-
June 14th, 2014, 03:39
پاسخ : آغاز رومینگ ملی از نیمه شعبان/ پوشش رایتل با آنتن همراه اول و ایرانسل تکمیل میشود
توی سایت هیچ کدوم از اپرتور ها هیچ چیزی نوشته نشده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در این باره !!!!!!!!!!!
-
-
June 14th, 2014, 09:55
زیر نویس میاد زمان پخش مسابقه ها
از خزر تا خلیج فارس با رومینگ رایتل
-
-
June 14th, 2014, 10:20
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
babelirani
دوست عزیز وقتی انتن و مجوز داده شده میشه استفاده کرد
الان به دلیل اینکه مجوز داده نشده به ایرانسل نمیشه از 4g استفاده کنه وگرنه تکنولوژیش امادست و الان رایتل استفاده میکنه از این تکنولوژی
من چیزی غیر از این گفتم مگه؟!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Mr.XmH
من همراه اول دارم رومینگ واسه یه خط بیگانه بود 43270
43270 شبکه موبایل روستایی هست.
-
-
June 14th, 2014, 10:32
روستایی ها اکثرا اولشون
ir 77
ir 99
ir43270
ir ......
-
-
June 14th, 2014, 10:55
عضو انجمن
خوب شد. بالاخره این رایتل من توی منزل آنتن میده .
-
-
June 14th, 2014, 11:10
من که تغییری احساس نمی کنم جایی رفتم که همراه اول بسیار آنتن دهی ضعیفی داره هر چی جست و جو کردم چه اتو و چه دستی ایرانسل رو انتخاب کردم ولی انگار نه انگار همون جوریه و ایرانسل نمیذاره بیام تو شبکش
-
-
June 14th, 2014, 11:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
inga
من که تغییری احساس نمی کنم جایی رفتم که همراه اول بسیار آنتن دهی ضعیفی داره هر چی جست و جو کردم چه اتو و چه دستی ایرانسل رو انتخاب کردم ولی انگار نه انگار همون جوریه و ایرانسل نمیذاره بیام تو شبکش
رایتلی ها از همراه اول و ایرانسل استفاده خواهند کرد برای تکمیل کاوریج نه همراه اول یا ایرانسل از رایتل.
پی اس: من رو تصحیح کنید در صورت اشتباه. کتک نزنید لطفا
ویرایش توسط Cpt.Liux : June 14th, 2014 در ساعت 11:43
-
-
June 14th, 2014, 11:41

نوشته اصلی توسط
Cpt.Liux
رایتلی ها از همراه اول و ایرانسل استفاده خواهند کرد برای تکمیل کاوریج نه همراه اول یا ایرانسل از رایتل.
دوست عزیز بنده عرض کردم همراه اول دارم و میخوام از شبکه ایرانسل استفاده کنم ولی نمیشه یعنی نمیذاره
-
-
June 14th, 2014, 12:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
inga
دوست عزیز بنده عرض کردم همراه اول دارم و میخوام از شبکه ایرانسل استفاده کنم ولی نمیشه یعنی نمیذاره
سرویس مد نظر شما فعلا فعال نشده است
صرفا رایتل می تواند از آنتن بقیه اوپراتور ها استفاده کند.
-