-
June 14th, 2014, 00:32
عضو جدید
پاسخ : آغاز رومینگ ملی از نیمه شعبان/ پوشش رایتل با آنتن همراه اول و ایرانسل تکمیل میشود

نوشته اصلی توسط
babelirani
دوست عزیز خیر این شکلی نیست
دکل های شرکت ایرانسل همشون نسل چهارم هستن یعنی 4g و دکل های همراه اول هم بسیاریشون 3g هستن یا قراره خیلی سریع 3g بشن
دوست عزیز من لطفا توجه کنید که بنده دارم از زمان حال صحبت می کنم و چیزی که الان فعال هست و قطعا تا زمانی که مجوز نسل سوم توسط ایرانسل و همراه اول گرفته نشود مشترکین رایتل که دارند از رومینگ ملی استفاده می کنند از شبکه نسل 2 استفاده خواهند کرد. (چیزی که الان فعال شده است)
-
-
June 14th, 2014 00:32
# ADS
-
June 14th, 2014, 00:46
پاسخ : آغاز رومینگ ملی از نیمه شعبان/ پوشش رایتل با آنتن همراه اول و ایرانسل تکمیل میشود
هیچ میدونستید وایمکس استاندارد ارسالش چیه؟! تو ویکی پدیا بخونید !! برای همین دکل های ایرانسل و همراه اول مجهز به 3g هستن و 4g ندارن !!! و قیمت دکل های 4g خیلی گرونتر از 3g هست!!! فکر کنم رایتل هم به این مجهز نباشه
تازه اینقدر رایتل رو گنده نکنین اینترنتش که واسه خودش نیست !! اسیاتک شاتل پارس انلاین دارن کمکش میکنن ایپی هاششو نیگاه کنین !!
-
-
June 14th, 2014, 00:49

نوشته اصلی توسط
mr.xmh
هیچ میدونستید وایمکس استاندارد ارسالش چیه؟! تو ویکی پدیا بخونید !! برای همین دکل های ایرانسل و همراه اول مجهز به 3g هستن و 4g ندارن !!! و قیمت دکل های 4g خیلی گرونتر از 3g هست!!! فکر کنم رایتل هم به این مجهز نباشه
تازه اینقدر رایتل رو گنده نکنین اینترنتش که واسه خودش نیست !! اسیاتک شاتل پارس انلاین دارن کمکش میکنن ایپی هاششو نیگاه کنین !!
آقای محترم چرا حرف بیخود میزنی اصلاً هر کسی کمکش کنه صحبت از 3g هستش که رایتل این تکنولوژی رو داره
-
-
June 14th, 2014, 00:58

نوشته اصلی توسط
inga
آقای محترم چرا حرف بیخود میزنی اصلاً هر کسی کمکش کنه صحبت از 3g هستش که رایتل این تکنولوژی رو داره
دوست گرامی من حرف بیخودی نزدم بیاین فیسبوک اسمتون رو بدین من شمارو با بیشتر تکسین های شبکه رایتل اشنا کنم ! خودشون دارن ازین حرف ها میزنن یکیشون هم فامیل نزدیک بنده هست !! برام پ خ کنید
-
-
June 14th, 2014, 01:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
masooumi
دوست عزیز من لطفا توجه کنید که بنده دارم از زمان حال صحبت می کنم و چیزی که الان فعال هست و قطعا تا زمانی که مجوز نسل سوم توسط ایرانسل و همراه اول گرفته نشود مشترکین رایتل که دارند از رومینگ ملی استفاده می کنند از شبکه نسل 2 استفاده خواهند کرد. (چیزی که الان فعال شده است)
دوست عزیز وقتی انتن و مجوز داده شده میشه استفاده کرد
الان به دلیل اینکه مجوز داده نشده به ایرانسل نمیشه از 4g استفاده کنه وگرنه تکنولوژیش امادست و الان رایتل استفاده میکنه از این تکنولوژی
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
-
June 14th, 2014, 01:26
همراه اول چی؟ جاهایی که همراه اول آنتی دهی خیلی ضعیف داره میشه مثلاً از آنتن دهی ایرانسل استفاده کرد؟ رومینگ ملی برای کل اوپراتورهاست؟
-
-
June 14th, 2014, 01:29
من از چند ماه پیش که گوشیم روی اوتامات بود دیدم خیلی جاها رومینگ میشه چون واسه کار و اینا به شهر های دیگه میریم معمولا این اتفاق میفته مثلا نزدیکای دیتاسنتر مبین نت علامت رومیینگ افتاده بود این موضوع واسه 2 ماه پیشه !
من همراه اول دارم رومینگ واسه یه خط بیگانه بود 43270
-
-
June 14th, 2014, 01:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
inga
همراه اول چی؟ جاهایی که همراه اول آنتی دهی خیلی ضعیف داره میشه مثلاً از آنتن دهی ایرانسل استفاده کرد؟ رومینگ ملی برای کل اوپراتورهاست؟
بله عزیز رومینگ برای کل اپراتور هاست
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
-
-
June 14th, 2014, 01:37
مثلاً اگه من بخوام برم روی شبکه ایرانسل میشه یا خودکار باید این کار انجام بشه؟
-
-
June 14th, 2014, 02:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
inga
مثلاً اگه من بخوام برم روی شبکه ایرانسل میشه یا خودکار باید این کار انجام بشه؟
باید سرچ کنید و وصل بشید
-