نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 98

موضوع: ‫برای اولین بار در ایران درگاه مستقیم پرداخت اینترنتی بانکهای عضو شتاب در دیتاسنتر Redstation - آلماهاست‬‎

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    76
    تشکر تشکر شده 
    203
    تشکر شده در
    127 پست

پیش فرض پاسخ : ‫برای اولین بار در ایران درگاه مستقیم پرداخت اینترنتی بانکهای عضو شتاب در دیتاسنتر Redstation - آلماهاست‬‎

نقل قول نوشته اصلی توسط AlmaHost نمایش پست ها
    سلام
    بله من آرایش هستم
    بله دقیقا بخشی از خدمات آلما میباشد که کار را برای کاربران و نماینده ها و کسانی که دوست داشتند مستقیم از دیتا سنتر خرید کنند و بدون واسطه با دیتا سنتر طرف باشند سهل و آسان کرده
    به این سادگی که شما میفرمایید نیست اما بله تا حدودی صحیح است روال پرداخت هزینه ها به دیتا سنتر
    در این مسیر اعتبارات زیادی فراهم شد تا به این مرحله برسد و قیمت ارز هم تقریبا همان قیمتی است که کاربر از بازار آنلاین یا حواله در گذشته تهیه میکرده ما فقط این بستر را فراهم کردیم برای کسانی که دقدقه تهیه ارز را داشتند و خرید و یا حواله ان برای ان ها سخت بوده
    البته باید بگوییم کسانی که در روند این کار بودند نظر داشتند که این به نفع خود آلما و یا نماینده ها نیست اما این روز بالاخره فرا میرسید
    موفق وپیروز
    تبریک می گم
    کار خوب و شایسته ای ا0ست
    البته نمی گم کارمزد درست نیست بلکه حق شماست که میشه گفت اعتباری که شما در شرکت رداستیشن دارید باعث شده یک ایرانی به راحتی خرید انجام بده
    و موردی هم هست این باعث شده دیگه خودتون رو درگیر سرور نکنید
    پیشنهاد من هم اینه که کلا سرور هایی که به واسطه خودتون خرید شده رو یواش یواش به همین منوال بزارید به عهده کاربران
    اگه مشکلی هم باشه از طریق تیکت دیتاسنتر یا ایمیل بازگو میشه
    اینطوری وقت خودتون رو برای سرور نمیزارید بلکه برای بالا بردن کیفیت و بستن قرارداد در شرکت های دیگه و کشور های دیگه می کنید بهتر میشه
    این طرح بنده بود ولی اشخاصی که خارج از کشور بودن بسترش فراهم نبود که بتونم انجام بدم
    ولی با این حال خیلی خوشحالم که یک ایرانی موفق به این کار شده
    براتون آرزوی موفقیت را دارم

2. تعداد تشکر ها از rodfile.ir به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع