بعضی از مشتریانی که تو این انجمن هستن هر چقدر هم کیفیت خوب باشه باز هم سرو ناسازگاری دارن . همیشه که نمیشه همه راضی باشند تعدادی اندکی چه از روی تخریب و چه از روی ... قصد در خراب کردن شرکت خاصی دارند .
جناب آقای karname سال 2012 عضو این انجمن شدن تازه اولین پستشون رو در مورد ما زدن جای تشکر داره واقعا .
مدت کوتاهی مشکلاتی در شبکه ما بود البته فکر نمیکنم این چیز غیر عادی باشه و ممکن هست برای هر شرکتی بوجود بیاد .
که البته متاسفانه بعضی از مشتریان ما ناممنون هم هستن . در هر صورت برای همه شما آرزوی موفقیت میکنیم .
لطفا بیشتر از این این تایپیک رو شلوغ نکنید .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط iran222 نمایش پست ها
جالبه قبلا این آیپی رو به شما دادن ؟به منم چن روز پیش همینو داده بود ولی به خاطر کیفیت افتضاح درخواست بازگشت وجه دادم .که البته خلاف قانون بازگشت وجه عمل کردند و هزینه کامل رو برگشت نزدند که زیاد مهم نیس.
سرعت دانلود به مگ که نمیرسید .اعتزاض هم میکردیم میگفتن سرور داره ddos میشه !
پینگ سرور هم بعضی وقتا تا 350 میرفت بالا (به خاطر vps من نبود چون آیپی های اون رنج رو چک کردم!)
پینگ معمولی سرور هم معمولا 30 تا بیشتر از پینگ عادی بود ...........
کلا oversale همینه
دوست عزیز فکر نمیکنم شما اطلاعاتی کافی در مورد oversale داشته باشید . پس خواهشا نظر ندید .
موفق باشید

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط iran222 نمایش پست ها
جالبه قبلا این آیپی رو به شما دادن ؟به منم چن روز پیش همینو داده بود ولی به خاطر کیفیت افتضاح درخواست بازگشت وجه دادم .که البته خلاف قانون بازگشت وجه عمل کردند و هزینه کامل رو برگشت نزدند که زیاد مهم نیس.
سرعت دانلود به مگ که نمیرسید .اعتزاض هم میکردیم میگفتن سرور داره ddos میشه !
پینگ سرور هم بعضی وقتا تا 350 میرفت بالا (به خاطر vps من نبود چون آیپی های اون رنج رو چک کردم!)
پینگ معمولی سرور هم معمولا 30 تا بیشتر از پینگ عادی بود ...........
کلا oversale همینه
دوست عزیز فکر نمیکنم شما اطلاعاتی کافی در مورد oversale داشته باشید . پس خواهشا نظر ندید .
موفق باشید