بهتره انتخابی باشه
هر کی خواست نشون بده، هر کی خواست نشون نده
تلفن ثابت 55 هزار تومان هستش!
50 ت بدید یه تلفن بخرید برای کسب و کارتون !
بهتره انتخابی باشه
هر کی خواست نشون بده، هر کی خواست نشون نده
تلفن ثابت 55 هزار تومان هستش!
50 ت بدید یه تلفن بخرید برای کسب و کارتون !
عزیز یه چیز بگم
شما میتونین تلفن ثابت ندید!
من که ندادم! به جاش شماره موبایل دادم
الان مشکل دوستان آدرس هست بیشتر تا تلفن
کاملا موافق هستم با این قضیه، نباید اطلاعات شخصی آدم های حقیقی در دسترس همه باشه!
باید یطوری باشه که خود فرد انتخاب کنه ، که اگه دوست داشت آدرس بده...
در صورت شکایت باید به مقامات قضایی رجوع کنند چکاریه که آدرس در خونه مردم رو تو دیــد همه بذارن؟؟؟؟
لطفا تاپیک رو بالا نگهدارید تا بقیه هم نظر بدن!
آره والا.... این مشکل واقعا برای ما هم هست ...!
- - - Updated - - -
آره والا ؛ آدرس واقعا مشکل ماست!!!
یک از دوستان من سی دی میفروشه؛ خیر سرش دکتر هم هست ...
بعد یک مشتریش (بچه 17 ساله) با موتور اول صبح اومده توی کوچه در میزنه تاخ تاخ تاخ ... حاجی یه سی دی میدی؟!!!
آخه این رو آدم به کی بگه؟! مگه ما شدیم دست فروش؟!!!
ویرایش توسط 30SecondToMars : June 9th, 2014 در ساعت 16:25
به نظر بنده نمایش تلفن مشکلی ندارد. زیرا همانطور که دوستان اشاره فرمودند اختصاص یک خط تلفن با هزینه اندکی امکان پذیر است . و یا حداقل نمایش یک شماره همراه ! اما نمایش آدرس برای اشخاص حقیقی صحیح نمی باشد . تنها باید در نماد اشخاص حقوقی مشخصات کامل قابل رویت باشد و برای اشخصا حقیقی خیر !
بنده یک سال پیش این موضوع را در میان گذاشتم ما پاسخ دادن دستورالعمل از وزارت صنعت آمده !
ویرایش توسط Ramin : June 9th, 2014 در ساعت 16:32
دوستان عزیز خود enamad برای سایتش حتی یک ssl معتبر ندارد
دیگه چه انتظاری دارید که حالا محرمانگی اطلاعات رو حفظ کنه !
واقعا كارشون بده- نبايد اطلاعات را نشون بده - در عوض بايد يك فرم براي شكايت بزارن- بهتر مي شد.
پنل رایگان اس ام اس-خط اختصاصی-ارسالbts
پوپک اس ام اسwww.popaksms.ir
از نظر خود بنده نماد اعتماد اوایل خیلی بهتر بود
الان متاسفانه می تونم بگم شرایط دریافت بسیار آسان تر شده و افراد زیادی اقدام کرده اند برای دریافت این نماد
دوره ای که ما اقدام کردیم بازرس برای بازدید و تایید فرستاده می شد ولی حالا احتمال نمیدم اینجوری باشه...
در مجموع از نظر من دیگه داشتن یا نداشتن نماد موضوع خیلی مهمی نمی تونه باشه....
قبلا هم عرض کردم اینکه یک نفر این موارد و داشته باشه یا نه مهم نیست - اولیت وجدان کاری هست
وگرنه با نماد داشتن هم خیلی کارا میشه انجام داد
در بدترین قسمت ماجرا فردی که داره داخل منزل فعالیت میکنه هم بجای اینکه بهش یاری بشه بدتر با این شرایط فراری داده میشه
1. اگر اقدام به دریافت مجوز مربوط نکنه خوب فعالیت ایشون رسمی و قانونی نیست و اعتباری نداره ( اعتماد کمتر - فروش کمتر - تسلیم شدن و وسط کار - قابل پیگیری نبودن تخلف ...)
2. اگر اقدم کنه بخاطر یک موضوع ساده ممکنه مشتری تشریف بیار دم در منزل ( آبرو ریزی - سلب اعتماد از طرف خانواده , چون باید به اون ها هم توضیح داد - بستگی به اون فرد داره ممکنه اصلا به نتیجه نرسید
بخواد مزاحمت ایجاد کنه و تا شما پیگیری قانونی کنید باز هم یک دردسر جدید و....)
خیلی موارد دیگه که اون بنده خدا موارد 1 و 2 را با هم بررسی کنه می بینه درج آدرس می تونه خیلی خطرناک بشه
پس مجبور میشه یا غیر قانونی فعالیت کنه یا اصلا فعالیتی نداشته باشه ( که در دو مورد هم به ضرر کشور خواهد بود)
گفتنی ها زیاد هست , درکل این حرکت که آدرس فردی قید بشه اصلا کار درستی نیست
فعالیت در منزل اسمش روش هست - اصلا شما سفارش و بگیر برو داخل یک زیر زمین خارج از شهر تحویل بنده - به هیچ کس ارتباطی نداره...
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
دوستانی که قرار بود پیگری کنند و تماس بگیرند ، چیزی دستشون اومده؟
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)