سلام ولی خداییی فکر نکنم بخاطره منابع اختصاصی باشه؟ بگیرم برای سایتم که چی؟؟سایتم میگم اصلا روزی ی پست هم کسی توش نمیگذاره خیلی سبک هستش بهینه سازیش هم کردم این عکس رو ببینید
سایتم مشکلی نداره من 98 درصد مشکلاتشو حل کردم. مشکل سرعت لود هم دارم که هر چی جان کندم آخر نتونستم ب هاست حالی کنم که مشکل از هاستش هستش؟ من از اونجا میرم چون واقعا بدرد نخوره
فقط میخوام بدونم میشه بجای آپلود سنتر ازش استفاده کنم تا پولم حداقل از دستم نره؟
کسی هم که نمیتونه ی راه حل ب ما لگه؟ من نمیدونم این همه سایت توی ایران روشون وی بی سئ. نصب هستش پس چرا برای اونا اینجوری نمیشه آخه؟
- - - Updated - - -
دوست عزیز میگم سایتم یک سایت خوابیده هستش.فعلا دارم مشکلاتشو حل میکنم که بیارمش بالا اصلا ی دونه پست هم کسی نمیزنه روزی 2 نفر عوض بشه هنر کردم فعلا؟خیلی سبکه.
کله حجم هاست هم 2 گیگ نیم آخرش هستش همین.من نمیدونم مشکل کجاست؟الن هم هاستینگ دو ساعته منو کاشته ی جواب هم بهم نمیده؟
من فقط میخوام بدونم میشه از اونجا برم و توی اون هاست فقط آپلود سنتر نصب کنم من یا نه؟
گرفتار شدم من خداییی سایتم بازدید اصلا نداره هیچ کاری نمیکنم برای خودش معلق میشه؟وای بحاله اینکه بازدید یا سنگین بشه؟اون وقت هر دقیقه باید معلق بشم دیگه من؟هاست هم که عمرن ب هیچ عنوان قبول کنه که مشکل از طرف اونه؟سرعت لود هم که بالاس همینجوری؟سرعت لود با قالب دیفالت هم تست کردم که بالا 6 ثانیه بودش و بهشون نشون دادم میگن مشکل از قالب شماست؟خدایی هاست داشتن چقدر راحته خداییی هر کسی هر مشکلی داره فقط باید ی جواب بدی اینم اینکه فقط بگی سروره ما قوی هستش و هیچ مشکلی ندارد مشکل از طرف شماست همین خداییی.