ایران برنده - همه بازنده :دی به این میگن پیشبینی
تحلیلش هم این میشه :دی - ااااااااییییییران خاک دلیران
خوب جوایز من کجاست
البته من یک نطر هم دارم - مثل شرکت ال جی که با هر گلتیم ملی جایزه میده شما هم به این روش جایزه میدادید بهتر بود
![]()
ایران برنده - همه بازنده :دی به این میگن پیشبینی
تحلیلش هم این میشه :دی - ااااااااییییییران خاک دلیران
خوب جوایز من کجاست
البته من یک نطر هم دارم - مثل شرکت ال جی که با هر گلتیم ملی جایزه میده شما هم به این روش جایزه میدادید بهتر بود
![]()
اونوقت خبری از جایزه نبود کهالبته من یک نطر هم دارم - مثل شرکت ال جی که با هر گلتیم ملی جایزه میده شما هم به این روش جایزه میدادید بهتر بود
![]()
سلام
شما بشید پشتیبان سرور مجازی من حاضرم اگه ایران اومد بالا تو تیم ملی
هر گل که زدیم یه سرور مجازی رم 4 گیگ 1 ساله با ترافیک نامحدود بدم
فقط بیاد بالا من موردی ندارم سرور مجازی از ایران هم می دم دیتاسنتر پارس آنلاین
دیگه بهتر از این؟
- - - Updated - - -
راستی خدا کنه تو فوتبال مثله والیبال یکی مثله اون جوجه تیغیه ( همون که تو ایتالیا بازیکن دومشون بود )
نیارن نامردا همه بازیکنامون رو له کردن
بهترنیست چیزی میگی وجایزه ای میخوای بدی واقعی باشه مگه دیتاسنتر پارس انلاین ترافیک نامحدود میده که شماهم نامحدود رو سرورات میدی!
همین کارا رو میکنیم که چیزی نمی شیم(تو توهم هستیم) اون والیبال هم کلی جون کنده چیزی شده ولی فوتبالیست ها دقیقا کجا جون می کننن هنوز معلوم نیست واسم
سلام من حاضرم بدم
ندن من می دم روی پورت 100 مگابیت ماهی 30 ترا می تونی بکشی اگه اینا برن بالا ( تیم برتر )
من حاضرم پرداخت کنم
در ضمن من چون می دونم نمی رن اینو می گم وگرنه ..............
- - - Updated - - -
سلام من حاضرم بدم
ندن من می دم روی پورت 100 مگابیت ماهی 30 ترا می تونی بکشی اگه اینا برن بالا ( تیم برتر )
من حاضرم پرداخت کنم
در ضمن من چون می دونم نمی رن اینو می گم وگرنه ..............
جوایز پرداخت شد؟![]()
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)