با سلام در حال حاضر فروش تعطیل شده است . در حال انتقال سرورها هستیم .
با سلام در حال حاضر فروش تعطیل شده است . در حال انتقال سرورها هستیم .
ویرایش توسط arkahost : September 25th, 2014 در ساعت 09:10 دلیل: بروز رسانی قیمتها
شرکت پندار پردازش - شماره ثبت 1655
سرور مجازی و اختصاصی ایران (زیرساخت) - سرور مجازی ایران با پهنای باند نامحدود
پس اگر ممکن هست یه میکروتیک تست به من بدین
یا اگر هنوز 185.4.30.32 رو حذف نکردین دوباره بالا بیارین
من تست کنم
نیاز به قسم نیست ولی من تو اون ماه حدود 1 گیگ هم استفاده نکردم ... یعنی عملا صفر
جالبه قبلا این آیپی رو به شما دادن ؟به منم چن روز پیش همینو داده بود ولی به خاطر کیفیت افتضاح درخواست بازگشت وجه دادم .که البته خلاف قانون بازگشت وجه عمل کردند و هزینه کامل رو برگشت نزدند که زیاد مهم نیس.یا اگر هنوز 185.4.30.32 رو حذف نکردین دوباره بالا بیارین
سرعت دانلود به مگ که نمیرسید .اعتزاض هم میکردیم میگفتن سرور داره ddos میشه !
پینگ سرور هم بعضی وقتا تا 350 میرفت بالا (به خاطر vps من نبود چون آیپی های اون رنج رو چک کردم!)
پینگ معمولی سرور هم معمولا 30 تا بیشتر از پینگ عادی بود ...........
کلا oversale همینه
سلام
دوستان لطفا یه نگاهی به قیمت ها بکنید
رم 512 با 1 هسته سی پیو و پهنای باند نامحدود را میدهند 20 هزار تومان !!!
توقعتان بی مورد است
قیمت هایشان از 2 کیلو سیب هم پایین تر است
عجب رویی دارن اینا!
چند روز که قطعی و مشکل داشتم، چند روزی هم هست به خاطر درمیان گذاشتن مشکلاتشون توی این فروم، کلا سرویس منو تعلیق کردن!
حالا هم فاکتور ماه بعد رو فرستادن که پرداخت کن!
بعضی از مشتریانی که تو این انجمن هستن هر چقدر هم کیفیت خوب باشه باز هم سرو ناسازگاری دارن . همیشه که نمیشه همه راضی باشند تعدادی اندکی چه از روی تخریب و چه از روی ... قصد در خراب کردن شرکت خاصی دارند .
جناب آقای karname سال 2012 عضو این انجمن شدن تازه اولین پستشون رو در مورد ما زدن جای تشکر داره واقعا .
مدت کوتاهی مشکلاتی در شبکه ما بود البته فکر نمیکنم این چیز غیر عادی باشه و ممکن هست برای هر شرکتی بوجود بیاد .
که البته متاسفانه بعضی از مشتریان ما ناممنون هم هستن . در هر صورت برای همه شما آرزوی موفقیت میکنیم .
لطفا بیشتر از این این تایپیک رو شلوغ نکنید .
- - - Updated - - -
دوست عزیز فکر نمیکنم شما اطلاعاتی کافی در مورد oversale داشته باشید . پس خواهشا نظر ندید .
موفق باشید
- - - Updated - - -
دوست عزیز فکر نمیکنم شما اطلاعاتی کافی در مورد oversale داشته باشید . پس خواهشا نظر ندید .
موفق باشید
مشکلاتی که دوستان اشاره می کنند، مربوط به شبکه دیتاسنتر و اساس مخابرات ایران میشه
سرور های داخلی پورت و پهنای باند ضعیف تری دارند، دوستان یه مبلغ ناچیز پرداخت کرده اند اما توقع سرور اختصاصی رو دارند! از طرفی کل پهنای باند ایران مشکل داره، چه برسه به دیتاسنتر ، چه برسه به سرور اختصاصی و چه برسه به سرو مجازی شما
سرور های ایران براساس فیر یوزیج یا استفاده منصفانه ارائه می شوند، اما این وسط برخی کاربران با سو استفاده از سرویس ها برای بقیه کاربران مشکل و دردسر درست می کنند.
این دوست عزیز هم اعلام کرده اند که سرور های پر مصرف رو شناسایی کرده اند و پورت این سرور ها رو لیمیت کرده اند که در بقیه سرویس ها نتوانند اخلال ایجاد کنند و الان در وضعیت پایدار هستند.
تجربه ثابت کرده:
وقتی یک مشکل کوچیک پیش میاد، همه میریزن آبرو ریزی ، اما وقتی که به کاربر میگید سرویس خوب میخواید هزینه بدید شما رو منتقل کنیم رو سرویس های تجاری سوت زنان متواری میشن!
با سلام و درود ،
ایشون از دوستان نزدیک بنده هستند .و بنده از مشکل اخیر که براشون پیش امده بود آگاهم. متاسفانه در ایران پورت ها ضعیف هست و بعضی از کاربران رعایت نمیکنن. یکی از کاربرای ایشون زده بودن روی اتک و به همین خاطر پورت از طرف دیتاسنتر شیپ شده بود که دچار اختلال برای تمامی کاربران شد.
و با همکاری هم دیگه تونستیم براشون ابزار های امنیتی را بزاریم که جلوی این سوء استفاده ها گرفته بشه .
انشالا که دیگه مشکلی پیش نخواهد امد
سلام و عرض احترام
مشکل اصلی بیشتر کاربران این است که سرور های ایران را با خارج مقایسه میکنند
عده ایی هم هستند که توان رقابت سالم را ندارند و به هر طریقی که شده سعی بر تخریب فروشنده میکنند
بقیه موارد را هم که دوستان گفتند
موفق باشید همکار گرامی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)