ممنون از پاسختون، فقط من برای سایت راه انداختن نمی خوام. تو سایت برای خرید نام هاست و دی ان اس می خواد.
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
متاسفانه سایتتون باز نمی شه
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
خیلی خوبه ولی امکان پرداخت آنلاین ندارید؟ حتماً باید واریز کنم اطلاعات فیش رو وارد کنم؟ اگه کارت به کارت کنم شماره پیگیری بدم نمی شه؟
---------- Post added at 01:25 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
متوجه نشدم پیشنهادشون چی بوده.
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
مشخصات که خیلی خوبه. شمارو هم خیلی ها تایید کردن ولی سرعت این قدر بالا نیاز ندارم. پهنای باندش نا محدود باشه بهتره
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
خیلی ممنون، سایتتونو دیدم. پلن 2 ویندوز تقریباً خوب بود. ولی مشخصات بالاتر با قیمت کمتر پیشنهاد شده و ضمناً با الزام رعایت کپی رایت مشکل دارم.
http://www.gignic.com/windows.php: The requested URL /windows.php was not found on this server.