خب شما لینک بده !!
اینجا کنار میان بچه ها با هم
خب شما لینک بده !!
اینجا کنار میان بچه ها با هم
بله قالب هست ولی نه به این شکل نه با مت تگ های من نه با این عکس هایی که من روش گذاشتم نه با این ادیت من
a.PNG
این قالب اصلی به نظر شما با قالب من یه شکل؟
ببینید دوست من یه جوری میگید قالب انگار قالب مایکروسافت اینا هست که ریپ شده -
اول این که این قالب توی کل اینترنت هست و اصلان لازم به ریپ نداره
دوم اینکه این قالب به هیچ عنوان اختصاصی ماله شما نیست اگر هست بگید
سوم اینکه نمیدونم شما به چی میگید اختصاصی میشه بگید توی قوانین شما اختصاصی یعنی چی
چهارم اینکه شما اصلان کار خوبی نکردید تایپک زدید من به کل قالب را برخواهم میداشت دیروز هم برات گفتم که باشه برمیدارم و الان هم قالب جدید در حاله طراحی میباشد ولی شما یک کم زود رنج شدید که این باعث شد قالب هم برای عموم قرار داده شود - امیدوارم دوستان و همکاران محترم بدونن من چی میگم این قالب اختصاصی نیست حالا من نمیخوام به حاشیه برم اما حداقل یک سایت میزارم مشاهده کنید که اختصاصی هست یا نخیر نمونه vpsgroups.biz
موفق و شاد باشید
Telegram: mehdi_niromandan
خب شما که قبل از این لینک رو داشتید مثلا برای سایت وی پی اس گروپ از همون قالب بر میداشتید
من صحبت های شما توی یاهو با ایشون رو خوندم لحن برخوردتون حالت تمسخر داشت انگار
امیدوارم مشکلاتتون رو حل کنید چون اینجا جای دعوا نیست!! شما که 6 نفر طراح دارید خوب همون قالب قبلیتون ر نگه میداشتید تا قالب جدیدتون آماده شه چرا آدم کند کاری که آغاز دعوا بشه دوست عزیز!!!
بله عمومی است چون خودم تابستاو پارسال به 2 تا سایت فرستادم تا با نام خودم پخش شه که برام تبلیغ باشه اگه ایمیل هاش پاک نکرده باشم حتما میزارم و این که اون قالبی که پخش کردم کاملا با این تفاوت داشت شما از روی سایت من کپی کردی معلومه متتگ های من هنوز هست ایکن کوچیک هست بالای ساتتون که یک سیب قرمز کوچیکه شما قالب سایت من رو مثل این سایتی که دادین میبینین؟به عکس ها دقت کنینبه تغیراتی که دادم دقت کنید
از همه عذرمیخوام باید برم بیرون شب به جواب هاتون پاسخ میدم
ویرایش توسط keyvanik : June 8th, 2014 در ساعت 16:43
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
حالا سر برنامه اش با هم دعوا نکنید دیگه!!
بعضی چیزها نیاز به برنامه داره مثل قالب اسکریپت ها
اما اچ تی ام ال نیاز به برنامه داره
یک سورس کپی پیست هست + استایل و عکس ها!!
دعوا که نداریم ولی دوست عزیز من خودم با این مشکل دارم که این طرف خودش قالب را ریپ کرده و ویرایش کرده
بنده دیروز به این دوستمون عرض کردم که قالب برداشته مبشود قالب اصلان به درد ما نمیخوره اما این دوستومون اونجور که من میدونم دوست داره اینجا موضوع خود را حل کنه که برامون مهم نیست - جناب ببخشید قالب را ار کجا تهیه کردید میشه مطرح کنید تا اشکار شویم قالب اختصاصی به این میگن که لنکه اون توی اینترنت نباشه که خدا را شکر همه جا پر هست
Telegram: mehdi_niromandan
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)