-
June 8th, 2014, 15:58
عضو دائم
پاسخ : ریپ زدن قالب آذرمیزبان
ریپ یعنی د-زدی ... شما هم برید شکایت کنید ...
شخصا سر این موضوع دو ~ سه بار رفتم دادسرا و هر بار هم ب نتایج خیلی خوبی رسیدم ، طوری ک طرف ک اومده بود ب گوه خوردن افتاده بود .
ویرایش توسط OmidX : June 8th, 2014 در ساعت 16:01
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
June 8th, 2014 15:58
# ADS
-
June 8th, 2014, 16:00

نوشته اصلی توسط
OmidX
شخصا سر این موضوع دو ~ سه بار رفتم دادسرا و هر بار هم ب نتایج خیلی خوبی رسیدم ، طوری ک طرف ک اومده بود ب گوه خوردن افتاده بود .
اینم فکر خوبی که اگر از اینجا به نتیجه نرسم شاید انجام بدم ولی دوست ندارم ایشون ازیت بشه جون به گفته خودشون آخر خرداد باید برن ترکیه واسه امتحان سیسکو البته اگه راست باشه.
-
تعداد تشکر ها از keyvanik به دلیل پست مفید
-
June 8th, 2014, 16:02

نوشته اصلی توسط
OmidX
از کی ؟!!! :دی زمانی میتونی میتونی از یه محصولی که کپی برداری شده شکایت کنی که قبلا ثبت شده باشه !! منم زی پنل رو جایی ثبت نکردم و این mr.tiny سودجو اونو ***ید
-
تعداد تشکر ها از DeathKnight به دلیل پست مفید
-
June 8th, 2014, 16:02
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
keyvanik
اینم فکر خوبی که اگر از اینجا به نتیجه نرسم شاید انجام بدم
مطمئن باش از اینجا ب نتیجه نمیرسی ... فردا صبح برو دادسرا ، بگو سایت رو هک کردن اطلاعات رو د-زدیدن ... !! (چیزی ب غیر این بگی ، ب نتیجه نمیرسی
)

نوشته اصلی توسط
DeathKnight
از کی ؟!!! :دی زمانی میتونی میتونی از یه محصولی که کپی برداری شده شکایت کنی که قبلا ثبت شده باشه !!
شما عین جمله ی بالای من رو در شکایت قید کنید ... ثبت و اینا ازتون نمیخوان :D
پ.ن ۱ : اگر هم شرکتی باشید ک تو اساسنامه اش برنامه نویسی و طراحی وب قید شده باشه ، زودتر ب نتیجه میرسید .
پ.ن ۲ : اگر بهتون جواب سر بالا دادن ، وکیل بگیرید ... طرحی ک از ما سرقت شده بود بالای ۲ میلیون تومن ارزش داشت ، من از وکیل پدرم استفاده کردم ... کلا وکلا جاهای ک شما ب بن بست میرسید براتون یک تونل میزنند طوری ک کف کنید :D
ویرایش توسط OmidX : June 8th, 2014 در ساعت 16:12
-
-
June 8th, 2014, 16:10

نوشته اصلی توسط
OmidX
مطمئن باش از اینجا ب نتیجه نمیرسی ... فردا صبح برو دادسرا ، بگو سایت رو هک کردن اطلاعات رو د-زدیدن ... !! (چیزی ب غیر این بگی ، ب نتیجه نمیرسی

)
اگر هم شرکتی باشید ک تو اساسنامه اش برنامه نویسی و طراحی وب قید شده باشه ، زودتر ب نتیجه میرسید .
میدونم ولی بلاخره برای جلوگیری از افراد سودجو باید هرکار که میشه کرد
-
تعداد تشکر ها از keyvanik به دلیل پست مفید
-
June 8th, 2014, 16:12

نوشته اصلی توسط
OmidX

)
اگر هم شرکتی باشید ک تو اساسنامه اش برنامه نویسی و طراحی وب قید شده باشه ، زودتر ب نتیجه میرسید .
قابل شکایت هست !
در صورتی که مشکلی با رفت و آمد ها ندارید پی گیر باشید !
-
تعداد تشکر ها از Javan Host به دلیل پست مفید
-
June 8th, 2014, 16:12
عضو انجمن
واقعا متاسفم برای اینجور آدما منم تا دو تا قالب اختصاصی نزدیک یک میلیون دادم طراحی کردند. بعد 2 هفته ریپ زدن نامردا :|
-
تعداد تشکر ها از taha_2011 به دلیل پست مفید
-
June 8th, 2014, 16:13
عضو انجمن
من دیروز به شما گفتم قالب را برمیدارم ولی اگه اینجور شد اصلان بر داشته نمیشه قالب اختصاصی نیست
دوستان همین الان لینک قالب هم عمومی میکنم برای همه دوستان - اول خودت قالب به خودت اختصاص بده بعد بیا حرف بزن
این قالب کم کم توی 10 سایت دیگر هست دوست داشتی لینک بدم 
شاد باشید
Telegram: mehdi_niromandan
-
تعداد تشکر ها از Mehdi_Enter به دلیل پست مفید
-
June 8th, 2014, 16:15

نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
من دیروز به شما گفتم قالب را برمیدارم ولی اگه اینجور شد اصلان بر داشته نمیشه قالب اختصاصی نیست
دوستان همین الان لینک قالب هم عمومی میکنم برای همه دوستان - اول خودت قالب به خودت اختصاص بده بعد بیا حرف بزن
این قالب کم کم توی 10 سایت دیگر هست دوست داشتی لینک بدم

شاد باشید
دوست عزیز رفتار شما در حد یک آدم بالغ و حرفه ای نیست !
-
تعداد تشکر ها ازJavan Host به دلیل پست مفید
-
June 8th, 2014, 16:15
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
keyvanik
میدونم ولی بلاخره برای جلوگیری از افراد سودجو باید هرکار که میشه کرد
فقط توجه داشته باشید ک اگر نتونید ثابت کنید ، اطلاعات (قالب) د-زدی اختصاصا مربوط ب شماست ، مثلا اگر قالب شما کپی باشه یا طرح آماده باشه و ... اون وقت طرف مقابل میتونه از شما شکایت کنه .

نوشته اصلی توسط
Javan Host
قابل شکایت هست !
در صورتی که مشکلی با رفت و آمد ها ندارید پی گیر باشید !
والا ما هم وقت مون پر بود ، اما از همه کارهام گذشته ام برای این موضوع !
-