نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
سلام

بلی ، حق با شماست، اما باید موردی نظر داد و به شکل کلی نمی توان گفت که کدام بهتر است.

بعد از 3 ماه چه کار باید کرد، منتقل کنند به دیتاسنتر های ارزان تر مثل هتزنر یا همان جا بمانند و هزینه 2 برابر بدهند/

اگر منتقل کنند دردسر های انتقال و هزینه های مجدد کانفیگ سرور ها هم هست

بنده اندازه یک وانت بار دارم، فرضا 3 ماه تریلی اجاره کنم، چون تخفیف دارد ، بعد از این 3 ماه چطور؟ همچنان باید هزینه تریلی رابدهم یا بروم و وانت کرایه کنم؟

نکته دیگر اینجاست، اصلا چرا تخفیف 50 درصدی میدهند؟

هرچند این موارد جزو پالیسی های دیتاسنتر هاست، و نمی توان خورده ای به آن گرفت.

با تشکر
اراتمند-کریمی

سلام
دقیقا موردی و بسته به نیاز است شما وانت میخواهی دیتا سنتر وانت را با نصف قیمت سه ماه اول میدهد دلیل نمیشود چون بابت تریلی پول وانت میگیرد شما تریلی انتخاب کنید.
مثال
Quad Core; 32GB Memory; 2 x 2TB Disks (from £79.99)
این سرور در حالت عادی ۷۹ پوند حدود ۴۰۰.۰۰۰ تومان است و در دیتا سنترهایی هم تراز دقت کنید هم تراز از لحاط کیفیت و برند سرور این قیمت تقریبا کم پیدا میشود .
حال شما ۲۰۰.۰۰۰ تومان بابت این سرور میدهید تا سه ماه بعد از سه ماه هم تازه قیمت واقعی سرور را میدهید.
موفق وپیروز

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط storage نمایش پست ها
دقیقا منظور شما کدام سرور در رداستیشن اس که در جای دیگر گران تر است؟ وجود رم 192 گیگ چه نیازی از یک کاربر رفع می کند؟
سلام
شما هر مدل که دوست دارید از سایت رداستیشن انتخاب کنید و مشابه همان را ارزانتر از دیتا سنتری همسان این دیتا سنتر معرفی کنید . بله دلیلی ندارد وقتی شما ۱۹۲ گیگ رم مصرف نمیکنید آن را تهیه کنید اما اگر زمانی نیازتان شد قطعا بسیار جذاب است که تا سه ماه نصف قیمت واقعی را پرداخت نمایید
متاسفانه بعضی از کاربران قیمت پایه و اصلی را رها میکنند و قیمت تخفیف خورده را برای خود قیمت پایه در نظر میگیرند که در اصطلاح سطح توقع خود را نادانسته بالا میبرند.
در آخر تنها فاکتور برای خرید بعد از کیفیت . میزان توان هزینه کاربر و مدیریت سرمایه یا همان استراتژیک کاری است.
خلاصه هر موردی بهایی دارد که کاربر در نهایت باید سبک و سنگین کند
موفق وپیروز