سلام:
دوستان کسی هست که از سیستم آدونیس آقای داوردی استفاده کرده باشه؟
چند تا سوال دارم می خواستم بپرسم،کسانی که کار کردند لطفا Yahoo ID اینجا بزارند.
با تشکر.
سلام:
دوستان کسی هست که از سیستم آدونیس آقای داوردی استفاده کرده باشه؟
چند تا سوال دارم می خواستم بپرسم،کسانی که کار کردند لطفا Yahoo ID اینجا بزارند.
با تشکر.
خوب چرا از خودشون نمی پرسید ؟!
من یکی از استفاده کننده هاش هستم
آی دی یاهوم رو که داری
سوالتون رو بپرسید قطعا همینجا بهتر جواب میگیرید چون خود آقای داوری هم فکر کنم اینجا میاند گه گاهی
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
چطوری یک منوی جدید ایجاد کنم؟
چطوری منوهای موجود در صفحه اول رو حذف کنم و منویی اضافه کنم؟
برای گذاشتن شماره تماس در قسمت پشتیبانی چی کار کنم؟
همه رو از پوشه temp میتونی عوض کنی
برای پشتیبانی تو پوشه temp فایل index.htm
منو ها هم temp==> menu یه همه رو باز کن تا پیداش کنی ، خیلی وقته کار نکردم یادم نیست .
تو دامینی که آدونیس رو نصب کردی میری به این آدرس تو هاست
\temp\your domain name\page\menu\main.htm
و فایل main.htm رو ویرایش میکنی
سلام:
دوستان چطوری میشه در صفحه اول آدونیس یک متن قرار داد؟
سوالم شاید خیلی ابتدایی باشه،اما ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام،با اجازه بزرگان و دوست گرامي، شما بايد براي اضا فه كردن منو اول به اين آدرس مراجعه كنيد
temp\your domain name\page\menu\main.htm
بعد از اينكه وارد اين پوشه شديد تو نت پد يا ويرايشگر(Adobe Dreamweaver CS4) مناسب فايل main.htm باز كنيد. اگر خواستيد صفحه شما با آجكس خود سيستم لود بشه بايد كد زير رو در آخر همون صفحه و قبل از</div> كه هميشه در آخر صفحه هست قرار بديد.
اينم كد
<tr>
<td class="menu_mid"><a href="?cat=page&item=Account number" onclick="page_load('?cat=page&item=Account number');return false;">شماره حسابها</a></td></tr>
<tr>
توجه كنيد كه?cat=page&item=Account number همون لينكي هست كه در قسمت صفحات آدونيس ايجاد شده و بايد در دو قسمت وارد بشه كه من انارو با قرمز نشانه گذاري كردم وقتي صفحه اي رو ايجاد مي كنيد فرقي نداره آدرس لينك چي باشه فقط تو اول لينك بايد ؟ داشته باشه كه سيستم خودش اتوماتيك همه صفحات رو به اين ترتيب ميسازه،در قسمت شماره حسابها بايد اسم منو خودتونو بنويسيد مثلا پشتيباني و تو كد هم بايد وارد بشه.، اگه كد رو درست طبق نوشته وارد كنيد منو شما به صورت آجكس تو صفحه اصلي لودينگ ميشه.
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
سلام دوست عزيز ميشه بيشتر تو ضيح بدين آيا منظور شما پنجره تبليغاتي هست؟
اگر هم مشكلي داشتين خوشحال ميشم كمكتون كنم
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------
خوب دوست عزيز مونده شما تو كدوم بلوك پشتيباني خودتونو قرار بديد، اگه بخواين زير لگوهاي بانك باشه بايد اين مسير رو طي كنيد:
temp\your domain name\block\other\bank.htm
اگر شما از نسخه اصلي سيستم استفاده مي كنيد بايد به جايyour domain name ادرس سايت خودتون باشه و اگر خداي نكرده از نسخه نول استفاده مي كنيدبايد آدرس سايتي باشه كه سيستم اون نول شده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)