-
کمک برای ضد شل
سلام دوستان
ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما
یک آپلودسنتر داریم که تمامی فایل های آن روی یک سرور مجازی لینوکس با پنل دایرکت ادمین آپلود میشوند ضمناً روی این سرور فقط فایل آپلود میشود و هیچ گونه دیتابیسی وجود ندارد. برای این سرور نیاز به یک ضدشل قوی داریم. جستجو کردم و از بین پست های کاربران و تجربه ای که دارم فهمیدن CXS بهتر از بقیه ضد شل ها می باشد. در پست http://www.webhostingtalk.ir/f10/43129/ هم بر طبق گفته دوستان ظاهراً این آنتی شل هم بد نیست.
حال از دوستان که تجربه دارند تقاضا دارم کمک کنند که با توجه به نیاز ما کدام ضد شل را نصب کنیم؟ لطفاً در صورت امکان دلیل بیاورید که چرا این ضدشل بهتر از بقیه است هم چنین اگر ضد شل رایگان نیست لطفاً هزینه آن را اعلام فرمایید.
سوال دوم من این است که اگر cxs را خریداری کردیم و نصب کردیم به هر دلیلی تغییری در سرور دادیم مثلا دایرکت ادمین را به یک پنل دیگر تغییر دادی یا IP سرور تغییر کرد و دیتاسنتر تغییر دادیم آیا مشکلی برای ما پیش نمی آید؟ مثلا لازم باشد هزینه ای برای تغییر IP به configserver.com پرداخت کنیم؟ آیا این آنتی شل کاری به IP سرور دارد یا خیر؟
با تشکر
-
-
June 7th, 2014 21:38
# ADS
-
پاسخ : کمک برای ضد شل
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
webhosts
سلام دوستان
ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما
یک آپلودسنتر داریم که تمامی فایل های آن روی یک سرور مجازی لینوکس با پنل دایرکت ادمین آپلود میشوند ضمناً روی این سرور فقط فایل آپلود میشود و هیچ گونه دیتابیسی وجود ندارد. برای این سرور نیاز به یک ضدشل قوی داریم. جستجو کردم و از بین پست های کاربران و تجربه ای که دارم فهمیدن CXS بهتر از بقیه ضد شل ها می باشد. در پست
http://www.webhostingtalk.ir/f10/43129/ هم بر طبق گفته دوستان ظاهراً این آنتی شل هم بد نیست.
حال از دوستان که تجربه دارند تقاضا دارم کمک کنند که با توجه به نیاز ما کدام ضد شل را نصب کنیم؟ لطفاً در صورت امکان دلیل بیاورید که چرا این ضدشل بهتر از بقیه است هم چنین اگر ضد شل رایگان نیست لطفاً هزینه آن را اعلام فرمایید.
سوال دوم من این است که اگر cxs را خریداری کردیم و نصب کردیم به هر دلیلی تغییری در سرور دادیم مثلا دایرکت ادمین را به یک پنل دیگر تغییر دادی یا IP سرور تغییر کرد و دیتاسنتر تغییر دادیم آیا مشکلی برای ما پیش نمی آید؟ مثلا لازم باشد هزینه ای برای تغییر IP به configserver.com پرداخت کنیم؟ آیا این آنتی شل کاری به IP سرور دارد یا خیر؟
با تشکر
تغییر آی پی رایگان هست و آنلاین انجام میشود
هاست لینوکس NVMe - هاست لینوکس ارزان
ارائه نمایندگی هاست لینوکس SSD و NVMe و مستر ریسلر نامحدود
تلفن: 8-950131396-031 فکس : 950131399-031 وب سایت :
www.host97.net
-
-
از چه ضد شلی استفاده کنم؟ پیشنهادی دارید؟
-
-
عضو انجمن
سلام
بهترین گزینه cxs هست
و میتونید تغییر ای پی هم بدید مشکلی نداره.
-
-

نوشته اصلی توسط
webhosts
از چه ضد شلی استفاده کنم؟ پیشنهادی دارید؟
با سلام قصد ارائه ی افر ندارم ولی میتوانیم برای شما آنتی شلر cxs
را ارائه دهیم !
ویرایش توسط Javan Host : June 8th, 2014 در ساعت 11:28
-
-
عضو دائم
دقت فرمایید اگر سرور به وسیله یک متخصص حرفه ای منیج شود تی نیاز به cxs هم ندارید.اما گزینه مناسبی هست .
در سایت مربوطه ثبت نام کنید و جهت پرداخت هزینه از دوستانی که در زمینه پرداخت ارز در همین انجمن نیز فعالیت میکنند کمک بگیرید
محدودیت در تغییر ای پی ندارید.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
عضو انجمن
سلام
فکر نکنم آنتی شل نیاز داشته باشید اگر وبسرور آپاچی باشه می شه جلو اجرای شل ها رو گرفت و حتی اگر شلی اپلود شه کار نکنه برای هاست وب آنتی شل مناسبه
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-

نوشته اصلی توسط
InterServer.ir
سلام
فکر نکنم آنتی شل نیاز داشته باشید اگر وبسرور آپاچی باشه می شه جلو اجرای شل ها رو گرفت و حتی اگر شلی اپلود شه کار نکنه برای هاست وب آنتی شل مناسبه
وب سرور آپاچی می باشد. به هر حال فکر کنم به یک آنتی شل نیاز داشته باشیم...
-
-
June 8th, 2014, 15:06

نوشته اصلی توسط
webhosts
وب سرور آپاچی می باشد. به هر حال فکر کنم به یک آنتی شل نیاز داشته باشیم...
شما برای نصب آنتی شلر چه قیمتی در نظر گرفتید ؟!
-