نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: مروا هاست خوب یا بد ؟!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید tebyan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    92
    تشکر تشکر شده 
    208
    تشکر شده در
    142 پست

پیش فرض پاسخ : مروا هاست خوب یا بد ؟!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    بنده مشتریشون نبودم شاید شما بوده باشید قبلا و اطلاعاتتون تکمیل تر باشه. اما چون ناراحت شدید طبق بررسی که کردم (دقیق نیست) پارس انلاین را یکی از مشتریهاشون در همین انجمن ما گفته بود و منم منتقل کردم در تاپیک فعلی و تنها بررسی شخصی خود بنده الان بود که سایت خود مروا هاست هم بر روی آیپیهای شرکت روند تازه هست در کنار حدود 130 تا سایت دیگه. IP Information for 164.138.23.55
    IP Location: Iran, Islamic Republic Of Tehran Ravand Tazeh Co.pjs.
    ASN: AS59431 RAV-NET-01 Ravand Tazeh Co,.PJS.,IR (registered Jul 10, 2012)
    Resolve Host: 55-23-138-164.static.lnx9.morvahost.com
    IP Address: 164.138.23.55
    Whois Server whois.ripe.net
    Reverse IP: 130 websites use this address. (examples: 3td-med.com acewindpower.com alirezaarefiraad.ir alishamskntu.ir)
    فکر نمیکنید یک شرکتی که پهنای باند و سخت افزار خودش را جداگانه تامین میکنه در ساختمان خودشون طبق گفته شما ،زشته سایت خودش را در یک هاستینگ (که حالا مدیریتش دست خودش هست یا روند تازه) میزبانی بکنه ؟ برای سایت خودش حداقل سخت افزار نداره که امنیتش رو بالا ببره ؟ حالا سایت اصلی کلا هیچی و مهم نیست. اینم ار پنل کاربری whmcs فروش شرکت مروا هاست : IP Information for 164.138.23.38
    IP Location: Iran, Islamic Republic Of Tehran Ravand Tazeh Co.pjs.
    ASN: AS59431 RAV-NET-01 Ravand Tazeh Co,.PJS.,IR (registered Jul 10, 2012)
    IP Address: 164.138.23.38
    Whois Server whois.ripe.net
    Reverse IP: 109 websites use this address. (examples: 24tala.com achilanrol.com akbari-building.com amoozanco.com)
    در کنار 109 وب سایت دیگه روی هاستینگ تمام سوالات من از دید مشتریهاش هم هست پس تعصبی نگاه نکنید و فکر کنید به جای بنده یک مشتری واقعی چنین چیزهایی دیده و چنین افکاری تو ذهنش هست. این که پهنای باند اختصاصی هست یا نه باید از خودشون سوال کرد اما بعید میدونم چون سایت های اصلی خودشون در دیتاسنتر : ouriran.com میزبانی میشه. پس من احتمال میدم همون حرف اون مشتریشون که تو انجمن به چشمم خورد و گفت پارس آنلاین هست درست باشه چون روند تازه چنین ترافیکی نمیده. امیدوارم استارتر اطلاعات خوبی به دست آورده باشه. یا حق
    مرواهاست سال 82 دیده بودم حدود 24تاسرور درساختمان خودشون داشتن اگر حرف منم خونده باشین می بینین نوشتم شاید اشتباه کنم چرا که از همون سال تاکنون هیچ رابطه ای باهاشون نداشتم درضمن اینکه من نوشتم سخت افزار و سایرموارد مال خودشونه به استناد مشاهده سال 82 و حرف فعلی شون هست که در اینجا نوشته شده که دیتاسنتروسخت افزار درمالکیت خودشون هست بند پنجم رو مشاهده فرمایید http://www.morva.net/Hosting درضمن من بعداز کلی از عضو بودنم درسایت باید مشخص شده باشه برای شما و سایرین که نسبت به هیچ مسله ای جبهه گیری خاصی ندارم من فقط تجربم رو گفتم همین .تجریه ها قبلی من ممکن هست که اشتباه باشه یا یک زمانی درست باشن و اوضاع الان فرق کرده باشه خوب اینم که مورد خاصی نیست با تشکر از درک بالای شما دوست گرامی و صحبت های پشتیبانشون هم حرفای مارو تایید میکنه و بخشی از حرفای شما رو پس دیگه جای نگرانی نیست
    ویرایش توسط tebyan : June 7th, 2014 در ساعت 12:58

2. تعداد تشکر ها ازtebyan به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)