با سلام
بله جناب عیسی لو همکارمون قبلا پاسخ داده بودند بنده امروز پاسخ آیپی مروا را فقط دادم.
در مورد اینکه پارسن آنلاین بده یا خوب و بخواهید اینجوری قضاوت کنید کاملا تعصبی هست و البته هزاران بار به همکاران ذکر کردم در این موارد در انجمن دخالت نکنید ولی خب کو گوش شنوا

باز من باید بیام جمعش کنم
ببینید این نظر که خوب هست یا بد رو باید مشتریها مشخص کنند. در کل نت پخش شده این مطلب که :
تبیان قدیم داغون بوده الان عالیه و گران و خیلی ها هم بپرسین باز میگن داغون و گران
پارس آنلاین یا پارس آفلاین
والله ما هر روز مشتریهاشون رو میبینیم که مشکل دارند. همین یک هفته قبل مشترکی سرور مجازی داشته که به ما مراجعه کرد و مستقیم از خود مرکز داده سرعت دانلود خارجش حدود 32 کیلوبایت بوده. (و بعد آفر نامحدود بودن پهنای باند گرفته از مرکز داده). حداقل یا آفر نده یا میده خودش رو ضایع نکنه مشخصه چرا آفر داده با لیمیت کردن. اینها همه باعث نارضایتی میشه.(حالا یا نارضایتی فنی و زیرساختی باشه یا نارضایتی به خاطر سیاست کاری اشتباه).
در کل نظرات هر شخصی محترم هست و نباید سرکوب شود. شما هم قبلا نظر میدادید اگر یادتون باشه در مورد بقیه مراکز.
اما در کل نباید همکارمون نظر میدادند در انجمن کلا به علت تعصب زیاد در انجمن طبق تجربه. پوذش.
نظرمون پاک شد در پست قبل. پست هاتون را ویرایش کنید.
یا حق