نه دوست عزیز کپی برداری نمیکنم , دستی مینویسیم مطالبم رو !!! اما خوب اسم رو دیگه نمیشه که ننوشت , اسکریپت vip خوب چی بنویسم!!!؟؟؟ 80% تا 90% اختصاصی کارم

- - - Updated - - -

سایت رو توی گوگل و ... ثبت کردم , سایت مپ هم ثبت کردم توی الکسا هم ثبت کردم . والله نمیدونم فکر میکنم بخاطر وردپرس سئو باشه . تعغیرات که انجام دادم اینطوری شد . تنظیمات برگردوندم اما باز....

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط HiradHost نمایش پست ها
احتمالا مطالب سایتتون رو کپی میکنید یا با سایتی تبادل لینک کردید که پیچ رنکش 0 هست یا یک سایت با پیچ رنک 0 لینک شما را داخل سایتش گذاشته
بهتره لینک گوگل و آلکسا و یاهو و بینگ رو داخل سایتتون قرار بدید در تمامی صفحات بعد افزونه yoast seo رو نصب کنید شاید درست بشه.
نه دوست عزیز کپی برداری نمیکنم , دستی مینویسیم مطالبم رو !!! اما خوب اسم رو دیگه نمیشه که ننوشت , اسکریپت vip خوب چی بنویسم!!!؟؟؟ 80% تا 90% اختصاصی کارم
فکر میکنم بخاطر وردپرس سئو باشه . تعغیرات که انجام دادم اینطوری شد . تنظیمات برگردوندم اما باز....

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط agraph نمایش پست ها
سلام
اگه اشتباه نکنم مطالب سایتتون را کپی می کنید!؟
دارید پنالتی میشید !!!

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط MihanV نمایش پست ها
روزي چند تا ورودي گوگل داريد ؟ سايت رو توي وبمستر تولز ثبت كرديد ؟ نقشه سايت رو چطور ؟
90% بازدید من از گوگل هست توی وبگذر . اما فقط از صفحه اصلی