-
مشکل vps در تاسیس سایت
سلام
من میخوام چند ماه آینده سایتی تاسیس کنم، این سایت نیاز به vps داره و با هاست نمیشه! با چند شرکت هاستینگ صحبت کردم، گفتند که مدیریت و کانفیگ سرور برعهده مشتری میباشد! حالا مشکل اینجاست که من اطلاعاتی در زمینه مدیریت سرور ندارم! و باید مدیر فنی سرور استخدام کنم اما بازم مشکل اینه که توی شهر ما کسی تخصص مدیریت سرور نداره که استخدامش کنم!
نمیدونم چیکار کنم؟
۱- اگه خودم بخوام مدیریت و کانفیگ سرور را انجام بدم، چند ماه طول میکشه که این تخصص را یاد بگیرم؟
۲- میشه مدیر فنی سرور را بصورت دورکاری استخدام کرد؟ مشکلی پیش نمیاد؟
۳- هاستینگ معتبری میشناسید که مدیریت سرور را خودشان انجام بدهند؟
در کل من باید چیکار کنم؟
با سپاس
Sent from my GT-S6310N
-
-
June 6th, 2014 15:43
# ADS
-
عضو انجمن
پاسخ : مشکل vps در تاسیس سایت
سرور مجازی با چه توانی نیاز دارید و برای چه کاری هست ؟
-
تعداد تشکر ها از royl به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
vivan
سلام
من میخوام چند ماه آینده سایتی تاسیس کنم، این سایت نیاز به vps داره و با هاست نمیشه! با چند شرکت هاستینگ صحبت کردم، گفتند که مدیریت و کانفیگ سرور برعهده مشتری میباشد! حالا مشکل اینجاست که من اطلاعاتی در زمینه مدیریت سرور ندارم! و باید مدیر فنی سرور استخدام کنم اما بازم مشکل اینه که توی شهر ما کسی تخصص مدیریت سرور نداره که استخدامش کنم!
نمیدونم چیکار کنم؟
۱- اگه خودم بخوام مدیریت و کانفیگ سرور را انجام بدم، چند ماه طول میکشه که این تخصص را یاد بگیرم؟
در کل من باید چیکار کنم؟
با سپاس
Sent from my GT-S6310N
شما میتوانید از شخصی مطمئن برای کانفیگ و مدیریت سرور استفاده کنید.
برای کانفیگ هزینه جدا و برای مدیریت هم هزینه ای به صورت دوره ای و توافقی میتوانید در نظز بگیرید تا زمانی که خودتون به سطح مطلوبی از اطلاعات برسید.
-
-
راه حل ساده تر این خواهد بود یک سرور مجازی بگیرین کانفیگ ها رو یک بار انجام دهید(بسپارین به فرد متخصص)
و وقتی دوباره نیاز داشتین به همون فرد مراجعه کنین تا مشکلتون رو رفع کنه اگرم که نیاز نشد که نیازی نیست پول بیخودی بدین ماهانه
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
ULTRAWEB
راه حل ساده تر این خواهد بود یک سرور مجازی بگیرین کانفیگ ها رو یک بار انجام دهید(بسپارین به فرد متخصص)
و وقتی دوباره نیاز داشتین به همون فرد مراجعه کنین تا مشکلتون رو رفع کنه اگرم که نیاز نشد که نیازی نیست پول بیخودی بدین ماهانه
ممنون!

نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
شما میتوانید از شخصی مطمئن برای کانفیگ و مدیریت سرور استفاده کنید.
برای کانفیگ هزینه جدا و برای مدیریت هم هزینه ای به صورت دوره ای و توافقی میتوانید در نظز بگیرید تا زمانی که خودتون به سطح مطلوبی از اطلاعات برسید.
مرسی!

نوشته اصلی توسط
royl
سرور مجازی با چه توانی نیاز دارید و برای چه کاری هست ؟
مرسی!
سایتی مشابه mobile.ir است با امکانات بیشتر و ایده های بهتر!
البته اسکریپت سایت بنده با php نوشته خواهد شد!
Sent from my GT-S6310N
-
-
دوستان، ۱- اگه خودم بخوام مدیریت و کانفیگ سرور را انجام بدم، چند ماه طول میکشه که این تخصص را یاد بگیرم؟
سایت یا کتاب فارسی در این زمینه سراغ دارید؟
Sent from my GT-S6310N
-
-
برای خوندنش شاید یک ماه زمان بس باشه اشنایی ساده با لینوکس و ویندوز درحد یک کتاب هست
بعدش برای مسایل و مشکلاتی پیش میاد میتونی بیای و گوگل استفاده کنین.
البته زمان هر فرق می کنه در افراد یکی یک کتاب رو یک ماهه میخونه یکی همون رو شش ماهه میخونه
بستگی به استعداد و توانایی های خودتونم داره
یک کتاب ساده اشنایی لینوکس یا ویندوز سرور که تو بازار ریخته هم برات مفیده البته
بهتره کتابهای لاتین بخونین
ویرایش توسط ULTRAWEB : June 6th, 2014 در ساعت 16:27
-
تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
vivan
دوستان، ۱- اگه خودم بخوام مدیریت و کانفیگ سرور را انجام بدم، چند ماه طول میکشه که این تخصص را یاد بگیرم؟
سایت یا کتاب فارسی در این زمینه سراغ دارید؟
Sent from my GT-S6310N
عزیز صرفا با مطالعه کتاب نمیشه کانفیگ سرور یاد گرفت.
باید در موقعیت قرار بگیرید تا توانایی رفع مشکل را کسب کنید.
-
تعداد تشکر ها از Mr.Te0 به دلیل پست مفید
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
vivan
سلام
نمیدونم چیکار کنم؟
در کل من باید چیکار کنم؟
با سپاس
Sent from my GT-S6310N
با سلام
برای مدیریت سرور بیشتر نیاز به تجربه و علاقه مندی به یادگیری هست در اینصورت در طول 1 سال تخصص کافی رو میتونید بدست بیارید.
مدیریت سرور هم در اصل بر عهده مشتری هست ولی خود ما همیشه سعی میکنم در صورتیکه وقت اضافی داشته باشیم تمامی موارد مدیریت و کانفیگ سرور هم رایگان انجام دهیم.
-
تعداد تشکر ها از Mihan-VPS به دلیل پست مفید
-
June 6th, 2014, 16:29
من استعداد خوبی دارم و به این کار هم علاقه مند هستم!
این ایبوک برای شروع خوبه؟
http://www.zabet.ir/dl.php?FileDL=9994
(رمز فایل: www.zabet.ir )
Sent from my GT-S6310N
-