-
نمیتونم با اینترنت به filezilla server وصل شم ! مهم
سلام . خسته نباشید .
من filezilla server رو نصب کردم ، تونستم باهاش گروه و اکانت وی آی پی هم بسازم . وقتی تو مرورگر زدم ftp://127.0.0.1 یوزر پسورد خواست ازم و لیست فایل های اشتراکیم رو نشون داد
حالا سوالم اینه که چطور میتونم این ftp رو به اینترنت وصل کنم که مثلا آی پی سرورم رو دادم مشتری بتونه وصل شه و با یوزر پسوردش دانلود کنه ؟
چطور از حالت localhost در بیارمش و روش آی پی ست کنم ؟
اساتید و دوستان با تجربه لطفا راهنمایی کنید
-
-
June 6th, 2014 03:19
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : نمیتونم با اینترنت به filezilla server وصل شم ! مهم

نوشته اصلی توسط
navid.jengir
سلام . خسته نباشید .
من filezilla server رو نصب کردم ، تونستم باهاش گروه و اکانت وی آی پی هم بسازم . وقتی تو مرورگر زدم
ftp://127.0.0.1 یوزر پسورد خواست ازم و لیست فایل های اشتراکیم رو نشون داد
حالا سوالم اینه که چطور میتونم این ftp رو به اینترنت وصل کنم که مثلا آی پی سرورم رو دادم مشتری بتونه وصل شه و با یوزر پسوردش دانلود کنه ؟
چطور از حالت localhost در بیارمش و روش آی پی ست کنم ؟
اساتید و دوستان با تجربه لطفا راهنمایی کنید
خب ب جای آي پی لوکال ، آي پی سرور رو بزارید ...
اگر مشکلی بود ، فایروال رو غیرفعال کنید ، مجددا تست کنید .
-
-
کاش همینقدر که میگفتی ساده بود
خوب جای لوکال آی پی میذارم کانکت نمیشه دیگه!
بیشتر توضیح بده لطفا
-
-
کسی نیست راهنمایی کنه من رو ؟ کارم بدجور گیره ها
-
-
عضو انجمن
با سلام
دوست عزیز فایروال سیستم رو کلا" خاموش کنید
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
یـــــــــــــــــــــــا دگاری
-
-
فایروال هم غیر فعال کردم درست نشد
خوب سرور الان رو لوکال هاست هست فقط کامپیوتر هایی که lan باشن میتونن وصل شن . چطوری باید به اینترنت متصل کنمش ؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
navid.jengir
فایروال هم غیر فعال کردم درست نشد
خوب سرور الان رو لوکال هاست هست فقط کامپیوتر هایی که lan باشن میتونن وصل شن . چطوری باید به اینترنت متصل کنمش ؟
دوست عزیز اگه میشه دسترسی بدید تا بررسی بشه
هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری
مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو
-
-
راستش یکی از مشتری ها که vps ویندوز برای سایت دانلود فیلم میخواست پرسید میتونه اکانت وی آی پی هم بده ؟
دیدم همه جا filezilla server رو گفتن . رو سیستم خودم نصب کردم ، به صورت لوکال جواب هم داد وی ای پی هم میشه ساخت .
ولی به اینترنت وصل نیست ، با 127.0.0.1 وصل میشم به ftp
رو کامپیوتر دیگه آی پی استاتیک اینترنتم رو میدم ارور 421 میده
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
navid.jengir
راستش یکی از مشتری ها که vps ویندوز برای سایت دانلود فیلم میخواست پرسید میتونه اکانت وی آی پی هم بده ؟
دیدم همه جا filezilla server رو گفتن . رو سیستم خودم نصب کردم ، به صورت لوکال جواب هم داد وی ای پی هم میشه ساخت .
ولی به اینترنت وصل نیست ، با 127.0.0.1 وصل میشم به ftp
رو کامپیوتر دیگه آی پی استاتیک اینترنتم رو میدم ارور 421 میده
دوست عزیز روی سیستم خودتون امکانش نیست چون باید سیستم خودتون به احتمال زیاد ip اختصاصی نداره
روی vps امتحان کنید به راحتی اجرا میشه
در هر صورت خواستید vps بدید براتون اوکی میکنم
-