میتونیم دی داس یا سرور رو هک کنیم اما ارزش نداره ولی اگه دوستان همکاری کنن من پایه هستم
میتونیم دی داس یا سرور رو هک کنیم اما ارزش نداره ولی اگه دوستان همکاری کنن من پایه هستم
بهار هاست : بهاری نو در خدمات هاستینگ
بنده پایه ام ولی یکی از دوستان محبت کنن یه سرور مجازی ویندوز 2003 بدن در عرض 10 مین سایت رو داون کنم با سیسیتم خودم کند هستش
هر کسی DDOS بلده شروع کنه بزنه به این سایت بانکداري اينترنتي بانک ملت
- - - Updated - - -
این سایت از نظر امنیتی 10% هستش
ما تا شب این سایت رو داون میکنیم شما نگران نباش !
- - - Updated - - -
بله کاری که کردم کار ساز بود
سایت مورد نظر رو داون کردمhttp://ebankmellatira.besaba.com/mellat/mellat/mellat/
موفق باشید
شما از کجا به این درصد رسیدی ؟
سورس سایت که هیچی نداره
دیتابیس هم نداره که بگم میخوای ...
یه صفحه بیشتر نداره که اونم هر چی بهش بدی رو واست به یه ایمیل می فرسته
سرور رو میشه هک کرد و سایت رو از روش حذف کرد ولی خوب این که جواب نمیده یه جای دیگه باز آپلود میشه و باز ....
تنها راهی که به ذهن من میرسه اینه که ورود رو توی سایتها دو مرحله ای کنن یعنی اول نام کاربری رو وارد کنیم بعد بر اساس نام کاربری مشخصات محدودی از حسابمون رو بده بعد پسورد رو وارد کنیم اینجوری حداقل نام کاربری شخص لو میره یا فوق فوقش همچین صفحه هایی هم اگه طراحی بشه برای یک نفر خواست هستش که اطلاعاتش رو از قبل دارن
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
فدات شم الان دقیقا مثل بزرگای ... زدی صورت مسئله رو پاک کردی
این سایت رو میشه راحتر از این ها هم طراحی کرد حتی میشه کاری کرد که طرف لاکین هم بشه ولی باز یه جای کار می لنگه
همون دو مرحله ای کردنش فکر کنم جواب بده کاربرا بعد از دیدن مشخصاتشون پسورد رو وارد کنن من به شخصه از همچین روشی برای سایتهام استفاده خواهم کرد مگر این که روش بهتری پیدا کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)