سلام یکی یواشکی یه دید میزنه تو سرورم
میخوام لاگ ای پیشو در بیارم
از کجا
میخوام لاگ ای پیشو در بیارم
از کجا
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
بر چه اساسی می دونید که یکی وارد سرورتون می شود
وقتی شما رمز رو می توانید عوض کنید
چه تغییری حس کردین که این تصور رو دارید
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
پرت شدم بیرونمن میخوام ببینم چه ای پی ریموت شده امکان هست
برنامه Event Viewer ویندوز را اجرا نمایید.
لاگ های بخش Security را مطالعه و بررسی فرمایید.
User Group کاربران Remote Desktop را چک نمایید و مطمئن شوید فقط نام کاربری شما در آن وجود دارد.
پسورد نام کاربری خود را نیز به یک پسورد سخت تغییر دهید.
نه اخه شک دارم به یکی از دوستان که بهش پسورد را دادم الان میخوام ببینم خودش این بدون اجازه من میره داخل یا یکی دیگه
فعلا شما این کار و انجام بده
Task Manager /Users
ببین کسی آنلاین هست یا نه
Computer Name اون بنده خدا هم می تونی ببینی
بعد بروEvent Viewer .
اگر سرور 2008 هست امکان لوگین همزمان بیش از یک کاربر را فعال کنید
البته از طریق لاگ ها هم میشه نام کامپیوتر ایشون و دید...
- - - Updated - - -
دوستان ایشون نمی خواد دسترسی دیگران قطع بشه
می خواد اونی که وارد میشه و پیدا کنه( هیجان داره )![]()
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
سلام
پورت ریموت دسکتاپ را تغییر دهید و مطمئن شوید به جز دسترسی ادمین دسترسی دیگری نساخته باشد.پسورد را نیز تغییر دهید.برای دیدن لاگ هم دوستان راهنمایی لازم را فرمودند.
شرکت پیشگامان فناوری اطلاعات تیناب(سکویا سرور) شماره ثبت:44188موبایل:09163066823 و 09386398967 ----- Telegram:@sekoyaserverمدیریت:علیرضا فقیه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)