-
May 22nd, 2014, 17:01
پاسخ : مارال هاست قابل اعتماده؟!!؟
اصلا قابل اعتماد نیست. من یه vps خریدم طبق نوشته خودشون در سایت 24 ساعت گارنتی برگشت هزینه داره. من کمتر از 24 از زمان خرید با وجود اینکه هنوز vps را دریافت نکردم انصراف دادم ولی پولمو پس ندادند. اگه هاست و vps می خواید فقط پارس پک. با اینکه قیمتش بالاتره ولی پشتیبانی خوبی داره مثل ایران هاست برات کلاسم نمیزارن
-
تعداد تشکر ها از milad465 به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2014 17:01
# ADS
-
May 22nd, 2014, 17:05
سلام سایت میلاد وب هاست سایت خوبیه می تونی ازشون سرویس بگیری اگر ناراضی بودی تا 3روز بهت بر می گردونن اما VPSارائه نمی کنند
miladwebhost.ir
-
تعداد تشکر ها از cloobhaa1 به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2014, 19:58
من هاست ایرانشونو دارم برام مشکل پیش اومد تا حل نکردن ولم نکردن پشتیبانی عالی وقابل اعتمادن
-
تعداد تشکر ها ازkeyvanik به دلیل پست مفید
-
May 22nd, 2014, 22:12
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید
-
May 24th, 2014, 12:15
به نظرم نگیری بهتره. پاسخگویی شون و کیفیتشون خوب نیست.توی سایتشون نوشته مهلت تست داره ولی در واقع مهلت تست ندارن و پولو با هزار دوز و کلک ازش کم می کنند
-
-
May 24th, 2014, 19:19
دوستانی که از پاسخ گویی تیکت این شرکت انتقاد کردند !!
این هاستینگ به صورت شرکتی کار میکنند و زمانی پاسخ گویی باید بین صبح تا 2:30 بعد از ظهر باشد و این نمیتونه بدی این شرکت رو نشان بده !
دوستانی که از بازگشت پول ناراضی بودند :
ما هم که با سابقه ی نچندان کم در حال سرویس دهی به بسیاری از سایت های بزرگ ایران هستیم در صورتی که دلیل منطقی برای باز گشت پول وجود نداشته باشد پول رو پس نمیدهیم
با تشکر
حسینی
-
تعداد تشکر ها از Javan Host به دلیل پست مفید
-
May 26th, 2014, 23:27
انگار مردم تا حالا هاستینگ ندیدن. برید هاستینگ های دیگه رو ببینید. 24 ساعته پاسخگو هستند نه اینکه ساعت 2و نیم بعدازظهر جمع کنند برن خونشون تا فردا صبح.
وقتی توی صفحه اول سایتتون نوشتیددرشت نوشتید 7 روز گارانتی بازگشت وجه. چرا بعدش دبه در میارید.
-
-
June 4th, 2014, 12:41

نوشته اصلی توسط
milad465
انگار مردم تا حالا هاستینگ ندیدن. برید هاستینگ های دیگه رو ببینید. 24 ساعته پاسخگو هستند نه اینکه ساعت 2و نیم بعدازظهر جمع کنند برن خونشون تا فردا صبح.
وقتی توی صفحه اول سایتتون نوشتیددرشت نوشتید 7 روز گارانتی بازگشت وجه. چرا بعدش دبه در میارید.
دوست عزیز !
بنده احترام نگه داشتم پس لطفا احترام نگه دارید ! حرف بنده این بود این شرکت زمان پاسخ گویی شان بر اساس ساعات اداری هست ! ولی هاستینگ ما از صبح تا حتی 3 صبح هم پشتیبانی آنلاین داره !
حرف من این بود زمان پاسخ گویی نمیتواند بدی هاستینگ و یا شرکتی را برساند !!
آیا شما دلیل منطقی برای بازگشت وجه داشته اید !
-
تعداد تشکر ها از Javan Host به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2014, 16:31
عضو انجمن
بهتر است به تاریخ ارسال پست استارتر توجه می نمودید دوستان . . .
2013 :| . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
-
تعداد تشکر ها از warpro به دلیل پست مفید
-
June 9th, 2014, 22:51

نوشته اصلی توسط
Javan Host
دوست عزیز !
بنده احترام نگه داشتم پس لطفا احترام نگه دارید ! حرف بنده این بود این شرکت زمان پاسخ گویی شان بر اساس ساعات اداری هست ! ولی هاستینگ ما از صبح تا حتی 3 صبح هم پشتیبانی آنلاین داره !
حرف من این بود زمان پاسخ گویی نمیتواند بدی هاستینگ و یا شرکتی را برساند !!
آیا شما دلیل منطقی برای بازگشت وجه داشته اید !
بله. دلیلم پاسخگو نبودنتون.بعد خرید vps ازتون. چند بار تیکت گذاشتم میگم هنوز vps رو نگرفتم. بعد از چند ساعت طلب کارانه میگید صبر کن داریم نرم افزار توش نصب می کنیم.
-