با سلام و احترام
صحبت از شرکت های بزرگ که جواب نمی دهند و پول اسم و تبلیغات را می خورند و... یا شرکت های کوچک که یکباره جمع می کنند می روند و ... یا افرادی که تابستان ها به دنبال کار می گردند و .... نیست
مشکل از عدم وجود قانون و نظم در نت ایران است.
اول-مشتری قبل از خرید باید تحقیق نماید و از قوانین سرویس دهند و قوانین بازگشت وجه و آدرس و شماره ثبت و ... مطلع شود.
دوم-پس از خرید باید قوانین را پیگیری نماید و مشکلات احتمالی را با صبر و متانت پیگیری نماید.
سوم-در صورت بروز مشکل با تدبیر و تامل می شود راه حل پیدا کرد و نه با ایجاد جاروجنجال و...
چهارم-سرویس دهنده باید ساختار داشته باشد، زیرساخت مناسب برای پشتیبانی داشته باشد، وعده سرخرمن ندهد، شعاری و پوپولیستی برخورد نکند مهم نیست شخص است، شرکت کوچک است یا شرکت متوسط و بزرگ!
ما امیدواریم ساماندهی این آشفته بازار نت ایران، سریعتر برطرف گردد.
================
با توجه به تجربه 18 سال کار در این جامعه و در حال حاضر همکاری با 89 نفر پرسنل در شرکت تدبیر، توصیه می کنم همیشه رعایت انصاف و اعتدال را داشته باشیم چه برای دیگران چه برای خودمان.
گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر آری شود ولیک به خون جگر شود
با آرزوی موفقیت برای تمام جوانان ایران
صحبت و بحث ما سر یک مسئله بود که حتما خودشون هم اطلاع دارند اگر هم نمیدونند میتونم یه لینک براشون پ خ کنم تا یادشون بیاد
اگر شما فکر کردید من میخوام کسی رو تخریب کنم ازتون معذرت میخوام
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
ازنظرات دوستان ممنون هستم!من نگفتم که من24سالمه|گفتم مدیریت24سالشونه!
نکته بعدی این است که درست است اگردرگران ترین منطقه تهران هم شرکت داشته باشیم بایه مشکل کوچیک ازسرورامکان داره چندساعت قطعی وجودداشته باشه درسته؟
حالاکدوم یک ازدوستان بخاطر این38قطعی ازماشکایت دارن؟؟؟؟
بگن تادرخدمتشون باشیم|ولی اینو بدونن که مشکل توهرشرکتی به وجودمیاد!
- - - Updated - - -
چشم دوستان فرداحتماشماره ثبت قرارداده میشه!!!
نمیخوام تو این موضوع دخالت کنم.اما این مشکل برای خود بنده هم اتفاق افتاده! و کاملا طبیعی هستش و برای هر سرویس دهنده ای میتونه پیش بیاد،شما هنوز سایتتونو راه ننداختید و فقط موقع تحویل تاخیر به وجود اومده.
خود بنده هاستینگم به مدت تقریبا 48 ساعت قطع شد،سایتم که 100هزار بازدید داشت 48 ساعت بسته بود ئ بعد از این که تیکت فرستادم گفتن مشکلی برای هاست بوجود اومده که بزودی رفع میشه!
حتی موقع تحویل یک vps پنج روز طول کشید تا تحویل بدن،منم میتونستم بیام اینجا تاپیک بزنم تا از فلان جا سرویس نخرید!اینکارو نمیکنم چون مشکل رو درک میکنم.
و من الله توفیق
به خاطر احترام به قوانین انجمن و جلوگیری از هرگونه افترا و ... من از دوستان خواهش می کنم بحث رو ادامه ندین
من این تاپیک رو باز کردم هدف هم متنبه شدن دوستانی است که بدون داشتن تبحر و مهارت هاست میدن دست مشتری و بعد مثل .... زیرش میمونن و من اونقدر هزینه نکردم که بخوام در موردش صحبت کنم فقط 48 ساعت سر کار رفتم توسط کاربر email1414من از ایشون یک هاست 100 مگ خریدم با دامین ir و بعد از بیش از 15 پیام خصوصی و تاپیک و گذشت 48 ساعت من وارد سی پنل میشم اما متوجه شدم که هیچ دومینی برای من ست نشده و اینم جواب های این کاربر گرامی به بنده حالا قضاوت با دوستان
1- |موجودی حساب شمامبلغ5000تومان افزایش یافت لطفادوباره اقدام به ثبت دومین کنید
2- تاحداکثرنیم ساعت دیگه حل میشه عزیز
3-توسط من که نمیشه!شناسه ایرنیک و...میخواد|خودتون برین توقسمت ثبت دومین ودومین روثبت کنید!خلاص!
وگرنه شناسه ایرنیک بدین تاخودم انجام بدم
ویرایش توسط Mehdi 130 : June 5th, 2014 در ساعت 00:27
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)