-
June 4th, 2014, 01:03
پاسخ : بهترین نمایندگی شارژ
لطفا نظرات خود را بیان کنید
-
تعداد تشکر ها از impossible به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2014 01:03
# ADS
-
June 4th, 2014, 02:41
عضو انجمن
من با رایان مهر کار کردم .وقتی تجربه هست کیفیت و پشتیبانی هم هست شما به دنبال بازرا یابی و فروش و. به دنبال در امد زایی باشد فرقی ندارد کدام شرکت باشد
شما قسمت مربوط ه خودتون رو روش تمرکز کنید . در کل همه این شرکت ها تلاش می کنند که بهتر باشن . شما با جایی کار کن که در اینده اعتبار بیشتری به شما می دهد
قطعا مقایسه بین زرین پال و هر شرکت دیگری مقایسه بین تجربه و قدرت فنی و سود مقطعی هست
توی سوالی که گفتین شاید خیلی ها از زرین پل کارمزد کمتری بگیرن ولی اسم زرین پال یقینا حرفه ای تر هست ت
در اینده هم حرفه ای ها می مونن و نه شرکت هایی که قانونی ندارن
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها ازmobinhost.in به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2014, 12:54

نوشته اصلی توسط
mobinhost.in
من با رایان مهر کار کردم .وقتی تجربه هست کیفیت و پشتیبانی هم هست شما به دنبال بازرا یابی و فروش و. به دنبال در امد زایی باشد فرقی ندارد کدام شرکت باشد
شما قسمت مربوط ه خودتون رو روش تمرکز کنید . در کل همه این شرکت ها تلاش می کنند که بهتر باشن . شما با جایی کار کن که در اینده اعتبار بیشتری به شما می دهد
قطعا مقایسه بین زرین پال و هر شرکت دیگری مقایسه بین تجربه و قدرت فنی و سود مقطعی هست
توی سوالی که گفتین شاید خیلی ها از زرین پل کارمزد کمتری بگیرن ولی اسم زرین پال یقینا حرفه ای تر هست ت
در اینده هم حرفه ای ها می مونن و نه شرکت هایی که قانونی ندارن
بله درست است. اما شرکتی مانند پی لاین نیز در رتبه بالایی قرار دارد. پس به نظر شما با رایانمهر کار کنم؟
-
-
June 4th, 2014, 13:04
سلام
این سوال بصورت مطلق پاسخی نداره.باید دید شرایط،امکانات و اهداف شما چیست تا بشه بطور کامل راهنمایی کرد
ولی با در نظر گرفتن حالت ایده آل باید گفت که رایانمهر بهترین هست.
سایر شرکتها هم نه میتوان گفت بد هستند و نه میتوان گفت خوب چون هر کدوم از یک جهت دچار اشکال جدی ای هستند
در مجموع اگر بخواید بفروش شارژ روی بیارید هیچ حالتی مثل کار کردن مستقل خوب نیست.تنها کمی زحمت برای راه اندازی و نگهداری مسترش وجود داره که اگر بر این مورد فائق بیاید بدون شک هیچ حالتی مثل فروش شارژ مستقل درامدزا نیست.حتما رو این مورد فکر کنید.خودتون بگید سود 2 درصد(نمایندگی) کجا و 10 درصد(مستقل) کجا؟!
من در حال حاضر با ایویز در حال کار کردن هستم.اگر در مورد این شرکت بیشتر میخواید بدونید در پیغام خصوصی میتونیم بیشتر صحبت کنیم
-
تعداد تشکر ها ازnima-s به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2014, 13:12
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
ميتونيد از سايت شارژ ريسلر اقدام کنيد:
شارژ ریسلر - صفحه اصلی
مهمترين مزيت شارژ ريسلر رايگان بودن، تنوع قالب ها و راه اندازی سريع (کمتر از 10 دقيقه) هست.
درود
یکی از مشکلات مهمش اینه که بخواین رو ساب دامین بذاریم باید sub.stie.com/index.html بذاریدش
ذومین مشکلش اینه که کم دیر شارژ میفرسته
من از اسکریپت شما استفاده میکردم اما چون این مشکلاتو دیدم دیگه با شما کار نکردم
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
تعداد تشکر ها از k-h به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2014, 14:29

نوشته اصلی توسط
nima-s
سلام
این سوال بصورت مطلق پاسخی نداره.باید دید شرایط،امکانات و اهداف شما چیست تا بشه بطور کامل راهنمایی کرد
ولی با در نظر گرفتن حالت ایده آل باید گفت که رایانمهر بهترین هست.
سایر شرکتها هم نه میتوان گفت بد هستند و نه میتوان گفت خوب چون هر کدوم از یک جهت دچار اشکال جدی ای هستند
در مجموع اگر بخواید بفروش شارژ روی بیارید هیچ حالتی مثل کار کردن مستقل خوب نیست.تنها کمی زحمت برای راه اندازی و نگهداری مسترش وجود داره که اگر بر این مورد فائق بیاید بدون شک هیچ حالتی مثل فروش شارژ مستقل درامدزا نیست.حتما رو این مورد فکر کنید.خودتون بگید سود 2 درصد(نمایندگی) کجا و 10 درصد(مستقل) کجا؟!
من در حال حاضر با ایویز در حال کار کردن هستم.اگر در مورد این شرکت بیشتر میخواید بدونید در پیغام خصوصی میتونیم بیشتر صحبت کنیم
امکانش هست مشکلاتی که فرمودید در مورد شرکت ها را بیان کنید؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
k-h
درود
یکی از مشکلات مهمش اینه که بخواین رو ساب دامین بذاریم باید sub.stie.com/index.html بذاریدش
ذومین مشکلش اینه که کم دیر شارژ میفرسته
من از اسکریپت شما استفاده میکردم اما چون این مشکلاتو دیدم دیگه با شما کار نکردم
الان از چه شرکتی استفاده می کنید؟
-
-
June 4th, 2014, 14:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
impossible
- - - Updated - - -
الان از چه شرکتی استفاده می کنید؟
از eways.ir
درسته سودش کمتر هست اما چون واسه موبایل هم اپلیکیشن داره راحت هستیم .
اما من کارهای آقای امیری و گروه زرین پالو خیلی قبول دارم اگر مشکلاتو بتونند حل کنند برمیگرم به پنل نمایندگیشون
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
-
تعداد تشکر ها از k-h به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2014, 15:24

نوشته اصلی توسط
k-h
از eways.ir
درسته سودش کمتر هست اما چون واسه موبایل هم اپلیکیشن داره راحت هستیم .
اما من کارهای آقای امیری و گروه زرین پالو خیلی قبول دارم اگر مشکلاتو بتونند حل کنند برمیگرم به پنل نمایندگیشون

نوشته اصلی توسط
m.ahmadi
eways واقع خیلی خوبه چنتا قالب داره برای سایت ،نرم افزار برای موبایل داره ،بعدهم رایگان هم هست.
در مورد این که قالب های eways سئوی جالبی ندارند نظری ندارید؟ واقعیت دارد یا خیر؟
-
-
June 4th, 2014, 15:58
عضو انجمن
در eways شما میتوانید طراحی سایتتون را خودتون انجام بدید و مدیریت خیلی مسایل دست خودتون باشه ولی در رایانمهر همه چیز در اختیار شرکت هست و شما فقط یک بازاریاب و فروشنده هستید.
-
تعداد تشکر ها از sina به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2014, 16:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
impossible
بله درست است. اما شرکتی مانند پی لاین نیز در رتبه بالایی قرار دارد. پس به نظر شما با رایانمهر کار کنم؟
دوست من به قول بقیه دوستان جواب مطلقی برای سوال شما وجود ندارد
من گفتم شرکت معتبری هست این بدان معنی هست که مشکلی ندارد
از نظر سرویس دهی ببینید با خواسته ای شما جور در میازد یا نه
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13
-
تعداد تشکر ها از mobinhost.in به دلیل پست مفید