اروری که نمیده خب هنگ لحظه ای میکنه که به گفته دوستان گویا از mysql باید باشه
قبلا ورژنmysql 5.3 بود که کیفیت خوبی داشت ولی کانفیگ مجدد در ورژن5.5 این مشکل رو برامون به وحود اورده و قابل برگشت نیست
کانفیگ هارو بدید شخصی که کارشون کانفیگ حرفهه ای سرور چت روم می باشد بررسی کنند
سرور رو مانیتورینگ کنید ببینید اتک نمیخورید یا به چه قسمت های فشار بالایی داره وارد میشه
- - - Updated - - -
اسکریپ هاستت به *** باید بهینه سازیش کنید زمانی که به حد 25 کاربر برسه چت روم هنگ میکنه
تمامی اسکریپ های که همکارا استفاده میکنن همه به همین شکل هست به حد نساب 25 کاربر میرسه هنگ میکنه
مایل بودید میتونم براتون عیب یابی و بهینه سازی کنم و رفع باگ
حرف شما درسته ولی اسکریپ بهینه سازی و رفع باگ شده. و چندیدن سرور و هاست دیگری هم همین اسکریپ ها رو تست زدیم مشکلی از نظر ورود نداره ولی به کانفیگر حرفه ای هستش مورد رو پیگیر نکردن و از پشتیبانی شونه خالی کردن و گفتن مشکل از کانفیگ نیست در صورتی که هست ولی بنده وقتی وب سرورngnix رو غیر فعال میکنن ورود ها و هنگی ها برطرف میشه. ولی بیشتر چت روم ها موقع ورود صفحه داخلیشون سفید میشه. وب سرور هم مجدد نصب شد ولی بازم مشکل هنگی موجود میباشد. اگر کسی بتونه مشکل رو بگه هزینشم تقدیم میکنم که حلش کنم.
سلام
اگر بخواهید میتونم مشکلتون رو حل کنم
از طریق پیام خصوصی با بنده در ارتباط باشید.
بله با اختلاف وزیاد یا ارسال نمیشه یا ورودی چت روم هنگ میکنه. میشه راهنمائی کنید که مشکل از کجا میباشد؟ هزینشم تقدیم میکنم از طریق پیام خصوصی بهم اعلام کنید مشکل از چیه
اگر از دوستان هم کسی هست که این مشکل رو میشناسن راهنمائیمون کنن
به احتمال زیاد از Sql هست
قبلا این مشکل رو داشتیم
باید بدین واستون SQL رو بهینه سازی کنند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)