-
نحوه درست کردن ns برای سرور؟؟؟
سلام من یه سرور دارم که روش ویندوز سرور 2012 نصب کردم و همین طور iis رو هم روش نصب کردم آیا موارد دیگری هم نیاز هست برای راه اندازی هاستینگ اشتراکی؟
و اینکه من وقتی که یه دومین خریداری میکنم باید ns های سروری که روش وب سایت رو آپلود کردم رو وارد کنم فرض کنیم اون سرور که فایل های وب سایت روی اون آپلود شده سرور من باشه و مشتری هام وقتی دارن از من هاست خریداری میکنند من باید ns ها رو به اون ها بدم تا بتونن توی کنترل پنل مربوط به ثبت کننده دومینشون اون ها رو وارد کنن ممنون میشم راهنمایی کنید...
-
-
May 31st, 2014 20:51
# ADS
-
عضو دائم
پاسخ : نحوه درست کردن ns برای سرور؟؟؟
سلام
شما باید از طریق کنترل پنل دامنه خود از طریق بخش child name server تعریف کنید
ns1 >>>>>> ip server
ns2 >>>>>> ip server
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
پاسخ : نحوه درست کردن ns برای سرور؟؟؟

نوشته اصلی توسط
edalat.feizi
سلام من یه سرور دارم که روش ویندوز سرور 2012 نصب کردم و همین طور iis رو هم روش نصب کردم آیا موارد دیگری هم نیاز هست برای راه اندازی هاستینگ اشتراکی؟
و اینکه من وقتی که یه دومین خریداری میکنم باید ns های سروری که روش وب سایت رو آپلود کردم رو وارد کنم فرض کنیم اون سرور که فایل های وب سایت روی اون آپلود شده سرور من باشه و مشتری هام وقتی دارن از من هاست خریداری میکنند من باید ns ها رو به اون ها بدم تا بتونن توی کنترل پنل مربوط به ثبت کننده دومینشون اون ها رو وارد کنن ممنون میشم راهنمایی کنید...
با سلام و احترام
برای ست کردن دی ان اس یا نیم سرور دامنه باید شما آی پی هاست خودتان را به مشتریان خود بدهید تا بر روی دامنه خودشان ست کنند
شما قرار نیست کاری انجام بدهید.
اگر شما خودتان دامنه هم می فروشید ، در پنل دامنه ابتدا می توانید این کار را انجام دهید
از بخش آموزش های سایت ما به رایگان استفاده کنیدمرکز آموزش - IR7S
آموزش دامنه
موفق باشید
-